Politiker fick inte jobbet han sökte, kallade kvinna nazisthora och det är det lilla…

ARBETSMARKNAD & INVANDRING. När en man inte fick jobbet han sökte började han ringa och skicka meddelande till den kvinna som var ansvarig för rekryteringen. Nu döms mannen för ofredande då han bland annat ska ha kallat kvinnan nazisthora, rapporterar SVT.

Isam Tamir Ayoub, invandrad från Duhok i Irak år 2000,

SVT glömmer dock att nämna att mannen är Isam Tamir Ayoub, född 1978, invandrad från Duhok i Irak år 2000 och partiledare för partiet Ändring.

Isam sökte en chefstjänst hos en arbetsgivare i Jönköpings kommun för ungefär ett år sedan. När irakiern inte fick en anställning började han ringa och skicka kränkande meddelanden till kvinnan som skötte rekryteringen.

Vid två tillfällen ska han har ringt till hennes jobbtelefon och bland annat kallat henne rasist och nazist på telefonsvararen. Han ska också skickat sju mejl där han kallade henne diverse tillmälen samtidigt som han uppmanade henne att anställa honom.

Tingsrätten gör bedömningen att meddelandena har kränkt kvinnans frid på ett kännbart sätt och dömer honom för ofredande i tre fall. Mannen döms till 80 dagsböter på 50 kronor vardera. Han ska också betala skadestånd till kvinnan på 7.000 kronor.

Jönköpings Tingsrätt 2020-03-12 Mål nr: B 273-20

-Pettersson säger att den är historien är en månad gammal men jag hade missat den och Isam kanske är en förbättring jämfört med Stefan Löfven, men han borde nog passa bättre i Miljöpartiet eller på turné med Özz Nujen.

Ändring Partiet fick 1 (en) röst vid valet 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Politiker fick inte jobbet han sökte, kallade kvinna nazisthora och det är det lilla…

 1. Denne irakier har välkomnats hit och ska alltså, påstås det; berika vår kultur. Läs vad den här ”kulturberikaren” anser om svensk kultur: ”Svenska kultur är helt pinsamt att finnas skit i deras munnar hela tiden. Även svenskar säger mat och dricka är skit gott. Vi invandrare som har kommit till Sverige. Vi har hamnat oss i Sverige största nazist land som är Hitlers fru. Svenskar fegisar gör sig modiga på oskyldiga offer invandrare men deras franska kung som har ockuperat Sverige i under 211 år”.
  Mer om denna fantastiska vinstlott för Sverige:
  https://samnytt.se/politikern-isam-nekades-kommunjobb-jag-ska-valdta-dig/

 2. VAR ÄR RASISTKORTET!!!!!!
  EXISTERAR INTE DETTA NÄR MUSLIMER KRÄNKER SVENSKAR MED DET ENA OCH ANDRA TILLMÄLET???

 3. Undrar vad dom egentligen vill ’ändra’ på, och ska dom ändra på något så är det adressen.
  För dom ska inte komma med sitt skit och ändra någonting i det här landet.

 4. Han kom billigt undan . Och som fler av er här på denna eminenta sida framhåller så är domare och nämndemän under all kritik i detta land . Mvh Sjöström

 5. Uppenbart att det var ett smart drag att inte anställa den här mannen men vad säger DO?

  DO går ju som bekant helt efter principer hur huvudlöst det än är.

 6. Vad annat har vi att förvänta oss? Om de inte kan förverkliga sina drömmar i hemlandet, varför skulle det lyckas i ett annat land där kraven är högre?
  Resultatet ser vi gång på gång, klagomål, oövertänkta handlingar, skylla sina misslyckande på någon annan än sig själva.

 7. Det verkar som om ordet NEJ inte finns i vissa språk.Ofta kan man läsa om just detta ord som verkar förfärligt kränkande för den egna personen och impulskontrollen blir som bortblåst När man får ett NEJ så sätter helvetet igång.Misshandel,våldtäkt,eldning,hot ,vandalism, mord och personförföljelse.Kanske man skulle ha en speciellt utbildning i vad just detta ord har för innebörd på Svenska ?

 8. SVT tycker det räcker med halva informationen.
  Likadant med bilen i Ronneby med rumänska skyltar.
  Så är det naturligtvis med all info från SVT.
  Ett tydligare exempel är SVTs info från Tegnell.

  • Det minsta man kan begära som skatteägare till SVT är att man också halverar skatteintäkterna.

Kommentera