Pentagon har släppt filmer på UFO:s

VETENSKAP. Det amerikanska försvarsdepartementet Pentagon har nu officiellt bekräftat att de tre klipp som visar oidentifierade flygande föremål är äkta. ”Det luftburna fenomenet som kan observeras i videorna är fortfarande oidentifierat” skriver Pentagon.

Bild från film som släppts av det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon.

Klippen, som är inspelningar från amerikanska stridspiloter, är från 2004 och de andra två är från 2015. De läcktes första gången 2007 och har sedan cirkulerat på internet i olika omgångar. Nu väljer Pentagon att publicera klippen själva, och på så vis bekräfta deras äkthet, efter att ha slagit fast att bilderna inte avslöjar några känsliga militära uppgifter.

Om de flygande föremålen är utomjordiska eller inte är inte klarlagt.

UFO Sverige…

Förkortningen UFO står för Unidentified flying object, på svenskan oidentifierade flygande föremål, och termen infördes av det amerikanska flygvapnet på 1950-talet. I dag använder USA:s flygvapen också termen AAV, anomalous aerial vehicles, eller avvikande luftburna farkoster.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

2 thoughts on “Pentagon har släppt filmer på UFO:s

  1. Detta var bilder på farkoster som kommer till jorden för att lämna av och ta hem sina utomgalxiska innevånare.

  2. inget märkvärdigt man ser ju svenska ufon i stort sett varje dag numera på div. presskonferenser….

Kommentera