Stockholm Pride är inställt

PANDEMI. Det är inte bara nackdelar med coronapandemin. Prideveckan som var tänkt att hållas 27 juli till 2 augusti 2020 är inställd och ersätts av en digital festival. Stockholm prides krisorganisation har följt myndigheternas riktlinjer för minskad smittsridning och fattade sitt beslut i söndags. Tyvärr ska den ersättas med en winter pride i november.

Poliser borde inte få delta i Pride i uniform. Bild Indy138 CC-Licens

– Vi gör om sommarveckan till en digital festival som vi kallar summer stream, och så startar vi Stockholm winter pride, i slutet av november, säger Vix Herjeryd, ordförande Stockholm pride.

-Pettersson tycker det är dags att läcka ned pride totalt, rörelsen är totalt kidnappad av de vänsterblivna och har inget med människors lika värde att göra. Vill folk festa kan de göra det privat och utan bidrag från skattebetalarna…

Det verkar som “eliten” i vårt land totalt saknar omdöme och sunt förnuft. Hoppas vi slipper detta i fortsättningen och en eloge till Jimmie Åkesson som inte ställde upp på skiten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

27 thoughts on “Stockholm Pride är inställt

 1. Bögarnas vaktparad inställd. Då kan polisen och ÖB också syssla med det dom får betald för i sommar.

 2. Vete tusan vad som är farligast; Sjukdomar efter Prideveckan eller Corona?
  Lika mördande båda två.
  Jag frågade min bekant, en gaykille, varför de fortsätter .Har de inte nått dit de vill under alla dessa år. Han blev riktigt arg och sade att han begriper inte hur inte jag ser att homosexuella är mobbade.
  Jasså ,tänker jag. Se på SVT med flera program.De har fått företräde till allt.
  Och ni skall veta att jag personligen inte har något emot “tysta bögar”. De är underbara människor ,men de som hoppar och piskar i Pride är vedervärdiga i mitt tycke.

 3. I november bör man vara inomhus. Förslagsvis i en moské i Rinkeby. Där finns det gott om “bögofober” som behöver tillrättavisas. Välkomna-om ni törs !

 4. De som älskar att visa upp sig halvnakna inför andra lär frysa genitalerna av sig.

 5. Det blir nog några bärs att fira på fredag när man hör ett sådant bra besked, förutom att det ändå ska hållas i november. Men man får väl hoppas på en tidig vinter i år

 6. Då får vi hoppas på fortsatt klimatsvalt väder,med snöbyar i Fjollträsket redan i November…Som bekant finns vissa delar på framför allt bögar,som inte direkt trivs i kyla… 😉

 7. Det ynkligaste av allt bland dessa sällskap är att
  man får se både försvarsmakten o Polisen delta?

  • Helt sjukt!!
   I sina arbetsuniformer!! Hur kan det få vara möjligt? Måste ju strida mot någon bestämmelse.

   • Om det bara är politiskt korrekt och följer VÄRDEGRUNDEN, så gäller inga lagar och regler i det här landet.

 8. Hur tänkte man nu?

  En “winterpride” är ju betydligt farligare ur en smitto synpunkt.

  Då den “andra vågen” av Covid-19, tar fart runt jorden. Fuktigare och kyligare väder gillar ju viruset.

 9. LUGN!
  Coronapandemin är knappast över redan till november! Inte ens till november 2021.

Kommentera