Journalist besöker Rinkeby, blir påkörd direkt


INVANDRING. Rinkeby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Rinkeby gränsar till Kista, Tensta och Bromsten samt till Sundbybergs kommun. Stadsdelen ingår i stadsdelsområdet Rinkeby-Kista sedan 2007. 

Folkmängden uppgick till 16 154 år 2017 och andelen invånare som är utrikes födda är cirka 61,1 procent respektive cirka 91,3 procent med utländsk bakgrund. De två vanligaste födelsekontinenterna för personer med utländsk bakgrund år 2017 var Afrika (46,3 procent) följt av Asien (35,2 procent). År 2011 var den största gruppen utrikes födda i Rinkeby somalier.

Journalisten fick en chock av massinvandringen i Sverige när hon och hennes kamerateam överfölls av somalier som slog, sparkade och till och med körde på dem med bil då de besökte Rinkeby, Stockholm.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Journalist besöker Rinkeby, blir påkörd direkt

 • Kungen

  Anders lindberg bör åka till Rinkeby och stanna där. Han kan ta med sig 99% av kollegorna

  Gilla

 • Kattsand

  När gjordes inslaget ursprungligen som visades? Någon som vet?

  Gilla

 • Kungen

  Välkommen till verkligheten i Sverige idag

  Gilla

  • Messkalle

   Tänker aldrig besöka Big Afrika i Rinkeby. Eftersom Skatteverket genom befolkningsregistret har god kännedom om de som bor i Rinkeby borde det inte vara omöjligt att redovisa om de boende betala kommunalskatt. Finns det någon som betalar statlig skatt, som gäller från 490 700, så är det bara att gratulera Magdalena som då kan hylla raketforskaren

   Gilla

 • Nisse

  De( vi ser i inslaget)gör inte precis reklam för sin grupp. Arbetsgivare påverkas givetvis medvetet eller omedvetet, om allt som sker i samhället. Vad händer om någon råkat anställa en med detta destruktiva och hatiska sinne? De tål ingen order eller tillsägelse, från en vit svensk. Då återstår nästan bara att anställas av sina landsmän.

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Viken lysande reklam för Sverige !!

  Lär nog dröja ett bra tag innan man hör Aussie dialekten i Sverige igen !!

  //Gunnar

  Gilla

 • age

  ”Öppna ERA hjärtan!”

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Vad kan man säga? Löfven tror dom bli en vinst för samhället lite längre fram. Varför påminner inte medlöparmedia honom om dessa ord. De kunde åtminstone fråga honom var han fått uppgifterna ifrån och vilka studier han hämtat uppgifter från.

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Löfven glömde bara att nämna vilket samhälle. Det strömmar redan stora summor från Sverige till deras hemländer på grund av våra generösa bidrag. Det är något fundamentalt fel på de vänsterblivna.

   Gilla

 • peter kostin

  Ni som, liksom jag, har några år på nacken, minns ni TV bilderna från USA är man beskrev dessa getton som svarta levde i, där narkotika flödade och mord var vardagsmat. Det var inte bara en politiker som slog ner på USA och berömde sig själva för att inte ha dessa problem. I början av 70-talet sa en klok man till mig, vänta bara tills det blir lika många färgade i Sverige per miljon och det kommer att bli som i USA. Då kommer vi att få se våld, mord, rån, sprängningar och getton i Sverige. Och den mannen hade rätt.
  Getto efter getto växer fram i städernas utkanter och det som den mannen sa till mig har kommit till Sverige. Jag blir mörkrädd, och jag har sagt till mina barn att sätta sina flickor i självförsvarskurser så att de kan knäcka annat än ben

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   peter kostin:
   Jo den kampanjen minns jag mycket väl…
   Under mina många år på resandefot beslutade jag,att taga mig en promenad i de stadsdelar,som inte besöks av turister,i en av US-storstäderna bei natt…
   Detta var ju redan för snart 50 år sedan,och om bilden förändrats tills idag vet jag inte.
   Nåja de bilder som jag såg,ser jag än idag framför mig när de pratas om framtidslandet,i väster.
   Liknande scener av människor som låg på trottoarer o. bakgator, hade jag bara upplevt en gång tidigare i Casablanca…
   Idag synes samma bild i de flesta Europeiska storstäderna !
   Något måste ha gått snett,i vår gamla Världsdel.

   Gilla

 • ossie

  Är man dum nog att sticka näsan in i helveteshålet så…

  Gilla

 • gamgubben

  Ytterligare en företeelse som kan kopplas till politikernas brist på insikt av följder kopplat till deras huvudlösa politik.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Herre gud vad har vi fått hitt!
  Jesus måste vrida sig i graven!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Låt barnen vara barn, låt de göra kaos. Sedan är barnen inte barn längre, här är resultatet. Blanda ALDRIG ihop rasism och dålig barnuppfostran.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: