Stäng

Kan en regering som inte kan stänga krogar som missköter sig styra landet?

PANDEMI. Inrikesminister Mikael Damberg (S) såg allvarsam ut där han stod framför kamerorna med Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr på sin ena sida, och smittskyddsläkaren Per Follin på den andra. – Det är inga tips som myndigheterna kommer med. Det är regler och riktlinjer som ska följas.

Damberg har sagt det förr, och på fredagsförmiddagen den 24 april kl. 09:40 sa han det igen. – Jag vill inte se någon trängsel på uteserveringarna, varken i Stockholm eller någon annanstans.

Några timmar senare var det full fart på krogarna i Stockholm enligt Aftonbladet…

-Pettersson funderar på om en regering som inte kan stänga krogar som missköter sig ska kunna utvisa illegala invandrare och andra brottslingar, hålla koll på gränserna och styra landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Kan en regering som inte kan stänga krogar som missköter sig styra landet?

 1. Varför stifta lagar om man inte kan upprätthålla dem?
  Typiskt svenska politiker. Ord och ingen handling.
  Kanske bäst att tillsätta en utredning nu eller kontakta en expert.

 2. Svenska myndigheter är ju idag lite som en tiger utan vare sig tänder eller klor. Bara dem som har respekt för tigern som följer dess anmaningar.

 3. I Tyskland är det rena motsatsen till Abzurdistans beslut,kring årets inskränkningar p.g.a. influensan…
  Diktatorn o. Führerin Merkel har stängt ner i stort sett allt,och t.o.m. förbjudit människorna att gå ut på gator o. i parker.
  Nu reser sig folket mot den polisstat hon infört. På eftermiddagen samlades tusentals människor vid en central plats i Berlin,för att kräva grundlagen tillbaka.
  Liksom den polisstat (DDR) hon vuxit upp i,samlades c:a 200 poliser för att skingra mängden protesterande. På måndag måste i stort alla bära munskydd !!,Något som redan nu införts i många av delstaterna.
  Här en länk till BZ:
  https://www.bz-berlin.de/berlin/mitte/trotz-verbot-wegen-corona-demonstranten-versammeln-sich-vor-berliner-volksbuehne

 4. Mikael Damberg kunde väl be Stefan Löfven om hjälp att ryta i som han försökte göra mot bileldarna i Frölunda, Göteborg …

  https://i1.wp.com/meritwager.nu/wp-content/uploads/2018/08/Lo%CC%88fven-Vad-fan-ha%CC%8Aller-ni-pa%CC%8A-med-AB-14.8-2018.png

  https://imageproxy.b17g.services/?retina=false&shape=cut&format=jpg&quality=90&resize=1200×900&source=https%3A//asset-images.b17g.net/api/v2/img/5b728dc5e4b09101b4675627-1534235953611-.jpg

  Det hjälpte i och för sig inte då, men kunde kanske ändå vara värt ett nytt försök med ett mer rytande vrål i rösten. Krogägarna kanske är halvdöva eller t o m helt döva.

 5. För vi är nationalister, för vi är nationalister och älskar den svenska flaggan och allt som är svenskt. När ska Socialdemokraterna bjuda in det svenskaste som finns, Sverigedemokraterna?

 6. Har du hört nån svensk politiker säga:
  ”Sverige först”.
  Det är ju det dom är valda för!

  1. Det har många politiker som sagt, men det var när socialdemokraterna var socialdemokrater.

   https://petterssonsblogg.se/2017/08/14/var-per-albin-och-erlander-sverigedemokrater/

   I samband med raskravallerna i USA sade Tage Erlander i riksdagen 1965 ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden. ”

   Herbert Tingsten (som inte var socialdemokrat) ”Skälet till vår stabila demokrati är att det inte finns några språkliga, religiösa eller etniska skiljelinjer i Sverige.”

   Palme ville på 1970-talet inte ta emot 1 200 kvotflyktingar från Vietnam med motiveringen att ”deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder.”

   Sverker Åström ”Sverige borde akta sig för att ta emot flyktingar från kulturer med så väsensfrämmande seder och bruk att de skulle få svårt att anpassa sig i ett nordeuropeiskt land.”

   När DN bad honom förklara sig sade han att han ”visserligen inte ville nedvärdera en kultur men att en sådan människa skulle känna sig mindre hemma i Vetlanda eller Gällivare”

   Harry Schein ”Drömmen om det mångkulturella samhället:” att ”ett tag trodde många att denna dröm förverkligats i USA. Det kan möjligen bero på att landets ursprungsbefolkning utrotats av invandrarna från Europa.”

   Ingvar Carlsson stängde 1989 gränsen för alla utom FN:s kvotflyktingar ”Sverige var fullt”

   Regeringen Carlsson sade 1995 ”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad…”

   Göran Persson 2003 ”Fri rörlighet för arbetskraft vill vi ha, men inte social turism. Där får vi inte vara naiva…”

   Nu är det statsminister Stefan Löfvens tur men han har lagt sig platt för Miljöpartiets utopier…

   Ärligt talat var nog Socialdemokraterna klokare förr, för det är inte klokt att flytta Mellanösterns tusenåriga konflikter hit eller …anser dagens etablissemang att gårdagens sossar var rasister och främlingsfientliga, eller kanske rent av Sverigedemokrater?

 7. Svar:

  En regering som består av minst 50%
  LANDSFÖRRÄDARE
  får inte styra Vårt Fosterland!

  En regering som har kontrakt med främmande makt
  (muslimerna) får inte styra Vårt Fosterland!

  En regering, som lovar (i kontraktet) att muslimerna
  ”ska få positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive Regeringen” – får inte styra Vårt Fosterland!

  Sverige är nästa Syrien!

 8. Svar NEJ !
  Denna landsförädiska regering och dess vidriga femtekolonnare klarar bara av att massimportera s.k på sikt lönsamma raketforskare.

 9. Ett sätt alla hålla ryggen fri. Att fler dör i Sverige per invånare kan då skyllas på folk inte följt FHM rekommendationer

 10. Om man inte duger till att stänga gränser hur ska man då duga till att stänga krogar ? Innan man har diskuterat färdigt vilken instans som ska sköta vad är nog denna pandemi över………

 11. Har en obehaglig känsla av att oavsett vilken regering som bildas av den rådande partimaffian i Sverige, så blir resultatet ungefär som nu. Alla har gått i den svenska modellens utbildning och tänker lika suddigt. Konsensus, om inte i smått så i stort. Före taburett-bestigningen kan små oväsentliga detaljer skilja men efter är de tillbaka i sandlådestadiet igen.

 12. Sverige och dess ”ledning” och ”myndighetspersoner” är tyvärr körda i omvärlden. Så går det när man talar om för världen att man är den första feministiska regeringen samt fokuserar på strunt som genus och annan pseudovetenskap. Det ser illa ut för Sverigebilden. En utvecklingsstörd ledare är aldrig en bra sak.

 13. Denna regering kan inte besluta. De måste först tillsätta en utredning eller få information från andra så de har ryggen fri.

  1. Åja, afghan-lagen var snabbt antagen, trots Lagrådets protester och Annie Lööfs medvetenhet om lagvidrigheten i amnestin.

 14. Den svenska feministregeringen är så rädda för sina muslimska vänner som de ingått avtal med, att de får göra som de vill i Sverige. Jag har samma känsla om dem som Hitlers framfart i Nazityskland.

 15. Eftersom det är nysvenskar som driver krogarna, går det inte att göra något, de har ju immunitet.
  Polisen står handfallen.

 16. Det är svårt att ta denna pajas regering på allvar, dom har gjort för mycket pajaserier för att kunna tas på allvar. Genus, feminism, hbtq

 17. NEJ!

  Pga Regimens och mediernas lögner och undanhållanden av fakta om migrationen samt att jag privat inte hade något internet nåddes jag inte föränn 2014 av fullständig information om massinvandringens omfattning, karaktär och konsekvenser. Den ”svenska” nuvarande STORLJUGANDE Regimens och Riksdagens och Lögnmediernas förtroende är därmed, hos mig, förbrukat för alltid!

 18. Tänk om han kunde varit lika tydlig och informerat alla
  grova brottslingar om vad som gäller i Sverige?? Men då
  kommer hartassen fram, då utdelas det straffrabatter,på 50 %
  våldtäkter ger några timmars samhällstjänst och flera andra
  löjliga åtgärder!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: