Det finns idioter och sedan finns bröderna Schulman som är värre

INRIKES. Calle Schulman är en idiot och en välbetald medieprofil. Under helgen publicerade Schulman en bild på Instagram där han syns sitta och äta middag på anrika Sturehof. Ifrågasättande kommentarer stod som spön i backen – och det gjorde även Calles svar.

Det var under förra helgen som Calle Schulman, 40, publicerade en bild där han sitter och äter middag på en central restaurang i Stockholm tillsammans med sina bröder Alex och Niklas Schulman. Profilerna sitter väldigt tätt runt ett bord och Alex Schulman ger långfingret till kameran. Texten till bilden lyder: ”Krig och epidemier och skit men fyra saker står starka oavsett: systrarna Schulman och Sturehof.”

Bröderna Schulman på Sturehof. Bild från Instagram. Alex till vänster, Niklas i mitten och Calle till höger.

Kommentarsfältet har i skrivande stund svämmat över av arga kommentarer från Calles följare, varav många skriver att de arbetar inom vården och anser att det är arrogant av honom att lägga upp bilden under rådande coronakris.

Men argast – det är folk över Calles svar på kommentarerna, rapporterar Nyheter24.

-Pettersson säger inget, bröderna Schulman talar bra för sig själva…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

18 thoughts on “Det finns idioter och sedan finns bröderna Schulman som är värre

 1. Hans arrogans kommer till slut att ta honom. Kan bara säga karma på dig idiot. Önskar egentligen ingen detta virus, med du Calle ligger bra till för att bryta den regeln.

 2. Jag kan inget om dessa. Men Alex höll jag på att trampa på halvt av misstag på Liseberg för några år sedan. Jag har för mig han nådde mig till knät ungefär. Sen tidigare har jag förstått att han själv glatt trampar över lik inklusive liket av sin far för ett par spänn. Tänker då på livesändningsmissen i radio han gjorde för ett gäng år sedan. Har du inte hört den och vill spä på din avsky så sök upp denna.

 3. Grabbarna Schulman levererar ! Fick dom för lite uppmärksamhet när dom växte opp ? När dom provocerar och dummar sig får man ju lätt det intrycket……..

 4. Jag får allt oftare skämmas för mina ord att ”i USA finns de största nötterna”. Det är faktiskt i Sverige vi har de största, arroganta, skitstövel nötterna i världen. Men vänstern har alltid haft och kommer även i framtiden att ha en förbannat konstig människosyn. Se på de stora socialistiska ledarna från Mao till Palme. Kakor till folket och bakelser till de styrande.

 5. Med noll talang, intelligens och charm i kombination med ett extremt uppmärksamhets- och bekräftelsebehov är det så här det blir. Bara att beklaga.

 6. Ahh, ge dem inte det de vill ha- uppmärksamhet! De försörjer sig på att provocera och alla klick det ger samt betalda inlägg för div produkter på instagram.

 7. Rätt ointressanta individer. Ogillar starkt deras totalt ovidkommande ointressanta artiklar i AB. Men dem hade en intressantare släkting Sven Stolpe.

 8. Var och tittade på en lägenhet i Stockholm.Såg en dvärg krypa runt med ett måttstock på högsta hugget. Det var Calle.
  Efter något tag stod jag och tittade på lägenheter hos en mäklarfirma. Bredvid mig stod en kvinna . Jag sade att jag ville så gärna köpa en lägenhet som tyvärr såldes framför näsan på mig.
  Det visade sig att det var hennes lägenhet som Calle med frun köpte och ägarinnan till lägenheten sade; hade vi vetat vilken karusell det blir hade jag gärna väntat med och sålt till dig.
  En lång historia kort. Schulmans fru hade närapå kastat ut familjen från sitt hem innan flyttdatum och ockuperat med adressändring familjens privatliv med att springa och störa med posthämtning mm.
  Så helt friska är inte någon av de två ni familjen Schulman …..

 9. Allan Schulman var 50+ när han träffade den 30 yngre Lisette som var den litterära giganten Sven Stolpes dotter. Schulman var själv i princip den svenska televisionens fader. Med andra ord två personer med lysande stamtavlor.

  Sensmoral; de manliga könsceller degenereras i rasande takt. Bli inte pappa i gubbålder ty då får du efterblivna barn. Den yngre mer efterbliven än den äldre.

  • Tänk att det kan bli så fel med avkomman.
   Man ser när Alex är i tv programmet att han gör allt för att få fortsätta leka med de andra jönsar i klubben för inbördes beundran.

  • JAG VA PÅ VÄG ATT SKRIVA EN BOK OM VAD JAG TYCKER OM DESSA?????? MEN JAG SUDDADE DET,JAG TROR ALLA VET VAD JAG TYCKER OM DESSA MED NÅGRA BILDER ISTÄLLET.
   🐷🐷🐀🐀

 10. Vissa människor har du ju förväntningar och förhoppningar på, när det gäller dessa figurer så är det tveksamt om de kan gå på en rak linje och samtidigt tugga tuggummi.

Kommentera