Annika Strandhäll får nytt uppdrag

INRIKES. Den tidigare ministern Annika Strandhäll får ett nytt uppdrag inom partiet. Strandhäll ska nu bli Socialdemokraternas jämställdhetspolitisk talesperson. ”Jag kommer göra mitt yttersta själv och tillsammans med partikamrater och S-kvinnor för att fortsätta ha och vidareutveckla den bästa politiken för ett jämställt Sverige och för kvinnors och flickors rättigheter här hemma och i vår omvärld”, skriver hon i ett Facebook-inlägg.

I september i fjol avgick Annika Strandhäll av personliga skäl från posten som socialförsäkringsminister.

-Pettersson säger att det blir nog bra…

Dagens arbetarklass har aldrig haft ett arbete utan gjort karriär i facket och partiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Annika Strandhäll får nytt uppdrag

 1. Bara att klä sig i den tröjan visar på att falsk reklam borde
  totalförbjudas? Hon är precis raka motsatsen till den texten!

 2. Nu finns det ett namn och ett ansikte på alla blondinhistorier, så ingen annan blondin behöver känna sig träffad av en historia något mer

   • Kan nog varit sambon som påvisade att det var dags att bli blondin, och denne tyckte det var så smart så

 3. Vilken Glädje för mig, min familj och alla mina vänner! Nu ska vi fira i 4 dagar! Mat och dricka till alla nära, kära och grannar!!!

 4. Vad har jämställdhet för värde, när man samtidigt går ut i offentligheten och önskar livet ur en hel generation ?

 5. De måste skämta! Eller ljuga så de tror sig själva. Jag blir rent ut sagt förb. Deras politik är ett rent hån!

 6. Så…Jämställdhetsminister Åsa, Lindhagen behöver en ”överrock”? Snacka om att ha hållhakar på varandra i sosseledningen. Tillsatt enligt ” i tjänste främste”? Är hennes merit, bl.a. uttalande om de kostsamma äldre?

 7. Det är väl den damen som ständigt har otur när hon tänker… och sedan twittrar hon ut det.

 8. För att jobba med genus och hbtq måste man vara dum i huvudet. De valde rätt.

 9. En jämställdhetspolitisk talesperson!
  Det är verkligen något jag alltid önskat mig! 🙂

  Vad kan månadslönen ligga på!? Nu är det väl förvisso partiet som betalar en jämställdhetspolitisk talesperson, men vi får väl säkert en jämställdhetspolitisk minister så småningom…

 10. Som socialförsäkringsminister drogs Annica Strandhäll (S) inför KU (Konstitutionsutskottet) för utövande ministerstyre eftersom hon utan godtagbara skäl avskedade dåvarande generaldirektören för Försäkringskassan Ann-Marie Begler.

  Strandhälls socialdemokratiska partikamrater i KU räddade sossen Strandhäll från att fällas för att ha ljugit om turerna kring avskedandet av FK-chefen Ann-Marie Begler.

  Men Strandhäll prickades för att hon ej dokumenterat alla detaljerna som hade kunnat bevisa Strandhälls alla lögner om förloppet av hennes otillåtna avskedande av generaldirektören Ann-Marie Begler på Försäkringskassan.

  KU enigt – Strandhäll prickas (Publicerad 4 juni 2019)

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ku-gor-utlatande-kan-pricka-annika-strandhall

  Så går turerna på allra högsta politiska nivå i den förljugna sosseadeln.

 11. Det måste vara fan så dåligt med kandidater i det partiet
  när denna figur kommer på tal igen?

 12. jaha så länge varade den sorgen för änkan Strandhäll…
  men trots allt kanske inget ont som inte för ngt gott med sig
  hon borde nog lyckas få soSSarnas siffror att peka nedåt igen dock kan det kosta oss skattebetalare en slant extra.

 13. För kvinnors och flickors rättigheter, varför fyller ni Sverige med män som hatar kvinnor då?
  Socialdemokraterna är så motsägelsefulla, påstår att sd har rötterna i nazismen när Svenska socialdemokratin var förebild för nazisterna.
  Socialdemokratin handlar bara om att sko sig på skattebetalarna, dom har som enda politiskt argument idag att skylla alla misslyckanden på övriga partier.

 14. Hon är en sann repesentant för dagens sossar. En egotrippad jubelidiot som aldrig gjort något hederligt arbete i hela sitt liv och hånflinar den arbetande befolkningen i ansiktet väl medveten om att hon lever på vår bekostnad med hutlös lön plundrad från oss genom världens högsta eskattning.
  Kan det bli mer vedervärdigt?

 15. Hon är en sann repesentant för dagens sossar. En egotrippad jubelidiot som aldrig gjort något hederligt arbete i hela sitt liv och hånflinar den arbetande befolkningen i ansiktet väl medveten om att hon lever på vår bekostnad med hutlös lön plundrad från oss genom världens högsta eskattning.
  Kan det bli mer vedervärdigt?

 16. Kanske Strandhäll är värd våra pengar för detta projekt ? Hon hjälper/ stjälper sitt parti ner i avgrunden . Mvh Sjöström

 17. ”Gammal skåpmat” håller ”Svenska modellen” igång.

  Tänk vad svårt socialdemokratin har för att utvecklas och satsa nytt.

  Både sakpolitiskt och genom att tillsätta nya krafter, som ska driva socialdemokratin framåt in mot en kommande framtid.

  Förmodligen finns inget ny tänk inom det partiet, trots att man hela tiden tappar väljare. Självkritiken och analysen av vad medborgarna vill och eftersträvar för framtiden i Sverige . Verkar vara dem helt frånvarande.

  Verklighet och dagens socialdemokrati, verkar inte gå så bra ihop. Man samverkar dåligt.

 18. Tyvärr så måste man nog konstatera att Annika Strandhäll har passerat bäst före datum ,och får därmed anses vara förbrukad inom politiken . Är nog dags att sanera bland alla dessa hittepåjobb för avdankade politiker som inte håller måttet .

 19. Nää, det blir inte alls bra. Hon är en glappkäft med alldeles för bra betalt med tanke på det innehåll som glappandet handlar om.

Kommentera