Somaliern Ahmed Mahamoud misstänkt för sexualbrott mot 9-årig flicka i Norrköping, tidigare dömd för våldtäkt av 12-åring men gick ändå lös

BROTTSLIGHET. I onsdags den 15 april utsattes en flicka under 15 år för ett sexualbrott i Norrköpings kommun. Polisen kunde snabbt lokalisera och gripa en man i 40-årsåldern. Åklagaren anhöll mannen samma dag och har rubricerat gärningen som grov våldtäkt mot barn.

 

Åklagaren kommer under förmiddagen den 17 april att begära mannen häktad vid Norrköpings tingsrätt. Tid för häktningsförhandling är ännu inte bestämd.

Förundersökningen leds av kammaråklagare Karin Evlinger. Målnummer i tingsrätten: B 1231-20.

-Pettersson hänger ut Ahmed Mahamoud trots att han inte är häktad och bara misstänkt ännu så länge men herr Mahamoud verkar riktigt vidrig…

Den 25 juni 2018 dömde Ahmed Mahamoud för grovt grovt sexuellt övergrepp mot barn till fängelse i 1 år 9 månader.

Då hade Ahmed satt en kniv mot en 12-årig flickas hals och förgripit sig på henne. Efter obligatorisk straffrabatt och 14 månader i fängelse blev Mahamoud i höstas villkorligt frigiven. Nu har somaliern gripits igen, misstänkt och begärd häktad för grov våldtäkt av en 9-årig flicka.

Ahmed Mahamoud blev svensk medborgare 2014 och kunde han inte utvisas efter sitt förra brott. Han kommer ursprungligen från Somalia och folkbokfördes i Sverige år 2005.

Med rejäla straff utan rabatt hade en 9-årig flicka sluppit bli grovt våldtagen, och utan invandring hade en 12-årig och en 9-årig flicka sluppit bli utsatta för sexualbrott. Sedan kan man undra hur många brott afrikanen inte åkt fast för.

Det är synd att skarprättare Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Somaliern Ahmed Mahamoud misstänkt för sexualbrott mot 9-årig flicka i Norrköping, tidigare dömd för våldtäkt av 12-åring men gick ändå lös

 1. Enda alternativet till livstids fängelse och livstids utvisning är dödsstraff, han kan få välja själv!

 2. Jag tycker att han ska utvisas oavsett medborgarskap. Han har gått långt över gränsen och är inte värdig att bo här. På flyget hem ska han gällas utan bedövning. Mycket effektivare och billigare än fängelse i Sverige

 3. Rulla in fanskapet i någon meter Gunnebostängsel och sen
  Landsorts Djupet Så Blir han Ålamat.

 4. UT, UT, UT!
  Repartriering, jag har alldrig röstat för invandring av uläningar, ej heller att ta imot så kallade flyktingar och ensamkommande , skulle ej heller rösta för partier som utsätter våra barn, flickor pojkar för fara, våra egna barn.
  De fruktansvärda svenska befolkning som röstar för att utsätta våra barn för denna massinvandring av ulänningar med religioner från medeltiden som våldtar, rånar, skändar våra barn.
  Jag önskar det versta till dessa människor
  Ond, bråd karma 😠😠😠😠😠😠😠

 5. vissa lyckas skända sveriges befolkning och fortfarande tror domstolarna att gärningsmännen är utveklingsstörda och släpper ut dem i väntan på dom!!!!!!
  hur sjukt är inte detta??
  nej de kommer från en sjuk religion
  skicka hem dem innan de förstört allt som är vackert i sverige

 6. Har man tillräckligt många offerpoäng, slipper man ta ansvar för sina handlingar.
  Det finns ingen likhet inför lagen och pk bevisar att de egentligen ser ner på invandrade kriminella. De förstår inte de gjort fel eller så bor de i socioekonomiska områden. Precis som att fattigdom eller bostäderna gör folk till svin.
  Det är snarare pk politiken och oviljan att kasta ut asylkriminella, som skapar än mer kriminalitet.
  Du slipper ta ansvar för dina handlingar.

 7. Nu är det dags att återinföra Dödstraff, för kan man inte vill skicka hem Mördare, Våldtäktsmän och sådana som är en risk för Rikets säkerhet och att dom sen kan fortsätta begå grova brott som många får men för resten av sitt liv. Då är det bara en sak som gäller för att bli utav med dom, så låt oss återinföra Dödsstraff.

Kommentera