Allas lika värde?

Rolf Malm har tidigare arbetat som reklam- och pr-konsult. Rolf var bl.a. mannen bakom Postens uppmärksammade kampanj ”Ett brev betyder så mycket” och var också den som introducerade texter på Arlas mjölkförpackningar. Han har gjort reklamfilmer med bl.a. Janne ’Loffe’ Carlsson och producerat en Jacques Brel-föreställning med Tommy Körberg. Rolf är ordförande Svenska Smärtföreningen och författare till boken ’Smärtans Förbannelse’. Han skriver för närvarande på en ny bok.

INSÄNDARE.

Rolf Malm

Det kom ett Virus från Wuhan
Som hotar mig som äldre man
Löfvens beredskap var dock noll
Men det spelar väl ingen roll
Drabbar ju alla lika, tycker han

Ju äldre jag blir desto mer rasande blir jag på de historielösa nollor som nu styr Sverige mot avgrunden. Som med sin förvridna tes om den gemensamma värdegrunden och hyckleriet om allas lika värde tror sig kunna leda vägen för resten av världen. Den omvärld som nu betraktar det förr så respekterade Sverige med häpnad och fasa. Det Sverige som i ofattbar hybris kallar sig en human stormakt med världens första feministiska regering. Unga pojkflickor knappt torra bakom öronen som kommit till makten med helikopter från Bommersvik.

Ingen gammal nog att ha upplevt Socialdemokraternas eftergiftspolitik mot Hitler, sinneslöanstalterna, tvångssteriliseringarna, judehatet, krigets ransoneringar, rasbiologiska institutet, Tage Erlanders judepass, koncentrationsläger för misshagliga element, hemlig angiveriorganisation med jakt på oliktänkande, sveken mot Norge, Alva Myrdals statliga uppfostran av barnen och senare tiders bordell-skandaler, Palmes lögner, pampvälde, korruption, nepotism och inavel, obegränsade skatteslöseri, politiserade statsförvaltning, åsiktskorridor, censur och frätande angrepp på grundlagarna. Allt under täckmantel av antirasism, solidaritet och jämlikhet. En enda stor vittvätt av en hundraårig socialdemokratisk, svart, hänsynslös maktkamp mot en domderat och hjärntvättad folkvilja.

Rolf Malm

Ps. Som en liten hämnd på ålderns höst skriver jag boken ” Sverige 2084”. En privat rättegång i Orwells och Karin Boyes anda. Om hur detta politiska svindleri kommer att beskrivas av en framtid med facit i hand. Inledande kapitel kan läsas i tidigare krönika här på Petterssons.
Ps. Tack för tips, uppmuntrande tillrop och ekonomiskt produktionsstöd, Swish 0722 84 70 52, Bankgiro SEB 5005 01 187 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé som Hitler gillade. 

14 thoughts on “Allas lika värde?

  • Det finns sunda personer som Rolf Malm. Han betraktas kanske som en extremist från det mer extrema PK-samhället, men bäste individ kommer att vinna i den bataljen. Vad Rolf har skrivit i ett flertal år saknar motstycke i svensk av statsmakten “godkänd” media.
   Att i nutid jämföra Rolf med historiska sanningssägare och därmed de här personernas påverkan på makten är i det historiska perspektivet är svårt. Var och en har ett eget ansvar, de som skapat sig egna kunskaper eller har förkovrat sig via statliga kunskapsinstitut har ett ansvar att förmedla sina kunskaper vidare.

 1. Rolf Malm har fina meriter. Jag uppskattar hans skrivande och önskar de ger kraftigt och snabbt genomslag i riksdagen och hos väljarna.

 2. Tack Rolf för en belysande och bra insändare.Sign.Tony skrev även han ett klokt inlägg.Arvsröstningen kan man väl kalla fenomenet.Man röstar och tror på något som man alltid har gjort inom familj och släkt.Det är bekvämt och man behöver inte engagera sig något mer.Det här tror jag är mycket vanligt hos många av dom hjärntvättade och manipulerade Svenskarna.Uppvaknandet lär dröja tyvärr.

 3. Wow! Vilken meritlista! 🙂

  “Ett brev betyder så mycket” älskade jag eftersom jag var en flitig brevskrivare.

 4. Rolf Malm har en rasande vass penna!

  En njutning att läsa hans uppgörelse med det korrupta pampvälde som hjärntvättade Svenska folket fram till 2015 (marinerat o allierat med whatever populistiskt som ger makt o lättköpta röster från populaset). Swisha Rolf för att visa uppskattning & till stöd för hans framtida klassiker till bok.

 5. Till Rolf Malm kan jag säga det är bättre att va gammal
  och ha kvar förståndet än att va ung, men inte ha något,
  och kanske aldrig få nått! Tänkte då på Rasmus Ling MP.

 6. Jag har en granne som är en yngre kopia på Rolf Malm, kan det vara en släkting tro.?….:-)

 7. Tänk om alla äldre som röstar på sozzarna kunde begripa vilket svinparti de egentligen röstar på. Antar att de måste dö ut, innan sozzarna får stå till svars för vad de ställt till med…

  • Men du vet, Dom brukar säga Min Morfar O Mormor
   Farmor o Farfar Mamma o Pappa o jag har alltid
   röstat på Sossarna och Kommer Aaaaaaaltid att göra
   det, oavsett politik.

   Det kallas motsvarigheten till att tänka själv!

   • Du menar väl motsatsen? “Motsvarigheten” betyder ungefär “samma sak som” i denna mening.

  • Det är väl mest invandrare som röstar på S idag? Och de som bara har SVT som nyhetskälla.

 8. Som sagt, här gäller det att rätt värdegrund. Vi får hoppas att de som röstat Pk tänker om 2022.

Kommentera