Viktiga saker enligt Henrik Arnstad


INRIKES. – Pettersson brukar säga att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, vården, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Vi hör även att somalier och syrianer är kraftigt överrepresenterade när det gäller dödlighet i covid-19, men det tycker inte Henrik Arnstad är viktigt att diskutera. Herr Arnstad verkar mena att ”alla anständiga” bör vägra att ”ta debatten” kring frågor som rör invandring, migration och integration och alla problem som följer med detta.

Vi minns hur det var på 1930-talet, då en herre inte ville diskutera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Viktiga saker enligt Henrik Arnstad

 • Fyllfinnen

  Finns vissa som bara skulle blivit en våt fläck på lakanet, för mänsklighetens bästa. Finns något som heter evolution, att människan utvecklar sig hela tiden. Men denne har fastnade riktigt ordentligt någonstans i utvecklingen, denne typ föddes sen stannade där helt enkelt förutom att den växte

  Gillad av 1 person

 • NALLEN

  IS återvändare jobba som lärare på islams egna skolor i Sverige vilket upprört STORA delar av svenska folket vilket har lett till att myndigheterna gett dessa skolor ett ultimatum att omgående avskeda dessa IS TERRORISTER.
  Men det får mig att tänka på hur en person som Henrik Arnstad att få hålla lektioner på svenska universitet och högskolor för om det finns någon här i Sverige som gör allt i sin makt för att skydda islamisternas framfart och hjälp till maktpositioner i Sverige så är det just denna mannen som verkligen visa vem som har hans lojalitet i Sverige och inte är det det svenska folket.
  Men borde inte Henrik Arnstad avskedades från sitt uppdrag också för ingen kan väl påstår att denna mannen inte tillhör samma extremist som dom återvändande.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Nu när vår regering plötsligt blivit så nationalistisk och poserar vid Svenska flaggor både här och där så undrar jag om Herr Arnstad känner svår ångest ? Han brukar ju se nazister och högerextrema överallt.För tänk om det gömmer sig en liten ful nazist bakom flaggorna.Snälla Stefan ,låt honom titta efter bakom flaggorna nästa gång det blir presskonferens.Han blir inte lugn annars……..stackarn…..

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Det finns galna och korkade människor som Henrik Arnstad i alla länder. Problemet är att i Sverige tillhör de ledarskapet.

  Gillad av 1 person

 • J Karlsson

  Definitionen av en blatte eller så kallad babbe. Är dessa ryssar, svar nej! Är dessa spanjorer, svar nej! Är dessa greker svar nej! Är dessa asiater svar nej! I dem flesta länder i asien är dem väluppfostrade och kan föra sig. En babbe eller blatte kommer oftast från mellanöstern och afrika som släpar hundratals år efter.

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Ett svenskt ordspråk tillägnas Henrik Arnstad.

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord.”

  Sedan är det tydligen ett framgångsrecept att socialdemokraterna har blivit så nationalistiska. Med svenska flaggor bakom sig vid presskonferenser och på sina klädesplagg.

  Vad tycker Henrik om det? Är inte det lite ”fascistiskt” ?

  Gillad av 2 personer

 • Kent

  Henrik Arnstad är ett levande bevis på att den högre utbildningen är i fritt fall när en sådan som han släpps in på en högskola/universitet.
  Att regeringen är bortom all räddning när stackars Henrik Arnstad också blir regeringens rådgivare. Förfallet är totalt.

  Gillad av 2 personer

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Arnstad är och kommer alltid förbli trollens ansikte.

  Gilla

 • centurion

  Det är Steffe som styr det förr så stolta fartyget, men numera den gistna gamla skorven, mot bråddjupet där havet slutar.
  Men vilka är matroserna ombord ? Vilka bistår som rådgivare på den sista färden ?
  Några exempel bara : Heinrisch Arnstad, Alexandra Pascalidou, Anders Lindberg, Thomas Mattsson, Täppas Fogelberg, SVT, Div. miljömuppar, Censur-ivrarna, Näthat-granskaren, Den kristna muslimkramar-kyrkan, Snicke-snacky, Muslimska brödraskapet, Sveriges muslimska råd, HBTQ-rörelsen, SSU, Batikhäxorna, etc, etc…… ”Vart är vi på väg” ? Nedåt, mot botten. Vad annat att vänta.

  Gillad av 2 personer

 • Dalatocken.

  Till Blodsven!
  Sverige är Svenskarnas land. / Tocken.

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Det är som ett självspelande piano, regeringar som styr landet i krig och kris får alltid högt förtroende. Eller, man vet vad man har men man vet inte vad man får.

  Gilla

 • Argus

  De vänsterblivna är som vanligt spatialt desorienterade, de kan inte skilja höger från vänster. Eller så är det som en medverkande i något program med Siewert Öholm för länge sedan hävdade om mänskliga, att kvinnorna lagt beslag på alla trevliga egenskaper och beskyllde de andra att vara manliga.

  NationalSOCIALISM är naturligtvis inte ”höger” och Benito Mussolini var SOCIALIST innan han blev FASCIST.

  Gilla

 • Blodsven

  Fårskallen till statsminister har fullt förtroende för fårskallen Arnstad. Det säger väl allt om tillståndet i vårt land (om det ens är vårt numera)…

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: