En komiker gråter ut


Kulturlivet drabbas hårt av coronaviruset, precis som det övriga samhället gör. Många vanliga medborgare med låga löner och dyra lån går en väldigt oviss framtid till mötes, så gör också många småföretag, restauranger och mindre hotell.

Sverige behöver skratta, säger Özz Nujen i en intervju och kräver att regeringens satsning till kulturen på 500 miljoner också gäller standup-komiker.

Nujen skönmålar standup som konst och raljerar över teaterföreställningar och opera som han menar är det ”fina” Sveriges nöjeslokaler. Scenen behöver tillskott nu när nöjeskrogar och mindre scener tvingas hålla stängt. Att Nujen lapar efter pengar går inte att ta miste på. Vi har inte glömt att han försökte kringgå regeringens regler för att kunna spela upp sin scenshow i mars.

Skärmdump från Expressen 14/3

Vi har heller inte glömt att Nujen genom sitt bolag Nûjen Media AB anställde svart arbetskraft, bl.a. terroristen och mördaren Rakhmat Akilov. Nûjen Media AB hade vid årsskiftet 2018/19 tillgångar på närmare 10 miljoner.

Nu vill Özz Nujen ha del av regeringens utdelning av skattepengar så att han kan fortsätta roa människor på sina shower.

GP (Läs gärna kommentarerna där det har rensats friskt av avlönade moderatorer (något Petterssons blogg inte har tillgång till).


19 responses to “En komiker gråter ut

 • Lennart

  Om han inte får några jobb nu så kan han väl fråga svågern om hjälp. Det tycks ju vara han som har hand om alla pengar och bestämmer vad som ska göras. Själv har jag inte den minsta lust att bidra med något.

  Gilla

 • Nisse

  Jag förstår inte att folk kan vara så mentalt efterblivna och sinnesförvirrade att dom betalar för att se den där spyflugan. Det visar ju helt klart att tillståndet i Sverige är allt annat än friskt. Özz Nujen är ju ett fall för omedelbar tvångsvård för att rädda omgivningen från hans sjuka verklighetsuppfattning och fruktansvärt galna tro på sig själv.

  Gilla

 • ThePeter

  Som företagare får han väl lägga undan (och har säkert gjort oxå) lite pengar så det finns reserver i svåra tider. Det får vi alla göra, och inte gnälla så fort kassainflödet krymper.
  Han vill väl sko sig på skattemedel som alla andra så fort chansen finns.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Han borde väl då ge exempel på några lämpliga komiker eller ståuppare som är roliga.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  En ” man ” utan land , suck . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Kungen

  Tycker han ska åka hem till turkiet eller var fan han hör hemma. Inte här iaf. Han har ALDRIG varit komiker

  Gilla

  • Maja 2

   Han tillhör nog ”de resande” precis som Irakier gör , därför vet knappast själv varifrån han kommer ursprungligen.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Sveriges roligaste komiker, eller ????????
  Hyllad av vänstermaffian.

  Gilla

 • Tony

  Men för att skratta behövs det komiker, du är knappast en av dem,
  ej heller din Muslimkompis Betner.

  Gilla

 • Maya

  Özz.Jag har ett förslag till dig.Du kan väl ha din standupshow på Gotland till sommaren.Tänk så många av dina ” fans ” som skulle kunna få plats ute på din gårdsplan.Du kan säkert ta bra betalt vid inträdet.Samtidigt kan du ju passa på och visa upp restaureringen av din kåk som du fick så god hjälp med.Det blir säkert publikdragande.Du kan ju dra några skämt om bra och billig svart arbetskraft när du ändå är i farten.Bara ett tips nu när inkomsterna sinar.

  Gilla

  • Maja 2

   Eller kanske kan han fira 7.4 med folk som kan betala entré och höra vad som hände på Drottninggatan när hans gode vän Akilov gick bärsärk där!

   Det kan nog intressera stora grupper av svenskar som skällde ut en ung tjej som skrev i media om hur nära döden hon var den dagen. Svenskar fullständigt mosade henne bara för att hon tyckte att botten var nådd gällande svenska politiker som inte tar ansvar !

   Gilla

 • ossie

  Det övergår mitt förstånd hur någon kan tycka att han är rolig. Mår illa bara jag ser denna otäcke svinturk.

  Gillad av 1 person

 • Cirkus Sverige.

  De terrorskadade, döda och deras nära/kära på Drottninggatan i Stockholm, de är det inte synd om….som nån idiot var med och finansierade.

  FY FAN 😡 VILKEN HEMSK MÄNNISKA 🤮

  Gillad av 1 person

 • den fete

  ja vore det inte bättre att finansiera Dan Park han verkar behöva ett par spänn

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: