Islamister i regeringskansliet?

2013 valdes Omar Mustafa in i Socialdemokraternas partistyrelse, men strax efter valde han att avgå. 2016 tvingades Mehmet Kaplan (Mp) avgå som bostadsminister efter det kommit till känna att han har nära kopplingar till muslimska extremister. Av samma anledning och samma år uppmärksammades Mp-politikern Mohamed Temsamani i media.

Samtliga tre fick ta konsekvenserna av sitt samröre med muslimska extremister. Nu visar det sig att alla tre gått in bakvägen och fått ett allt större inflytande i regeringskansliet.

Detta om man ska tro Johan Westerholm på Ledarsidorna som lagt ned mycket tid och arbete på att granska Muslimska brödraskapet och deras sidoorganisationer.

Ett av nätverkets organisationer, Islamic Relief, har valts in i regeringens sakråd för biståndspolitiken. I styrelsen för Islamic Relief sitter Omar Mustafa och revisor i samma organisation är Mohamed Temsamani. En annan av det Muslimska brödraskapets organisationer är Muslim Aid och i deras ledning återfinns Mehmet Kaplan.

Ledarsidorna

Vi vet sedan tidigare att ärkebiskop Antje Jackelén sett till att Muslimska brödraskapet stärkt sin ställning genom att Svenska kyrkan inlett ett nära samarbete med brödraskapets sidoorganisationer. Nu ser den röd/gröna regeringen till att de också tar sig in i regeringskansliet där de lär få ett rejält inflytande över svensk biståndspolitik. I.o.m. detta bör vi återvända till 2013 när Socialdemokraternas religiösa gren, Tro & Solidaritet, förkunnade att Socialdemokraterna ska medverka till att ge islam ett större inflytande över svensk politik och svenska myndigheter.

GP

Ps. Muslimska brödraskapet är terrorstämplade i många länder, däribland Egypten och en rad länder i Mellanöstern. Även i USA har debatten pågått om att terrorstämpla organisationen. Googlar man Muslimska brödraskapet på Dokus webbsida dyker följande upp. Stiftelsen Doku är Expos motsvarighet när det gäller att granska muslimsk extremism.

11 thoughts on “Islamister i regeringskansliet?

 1. Ren kriminell oärlig gangsterverksamhet….

  Snacka om att parasitera på svenska skattebetalare…..

 2. Vänstern har infiltrerat kyrkoväsendet i Sverige.Ärkebiskop Antje Jackelen går i spetsen som fanbärare .Det kallas för att reformera den Svenska kyrkan och skall göra att alla känner sig inkluderade.Det var dom innan också så det var ett synnerligen dåligt svepskäl.Islamister smyger utöver det in på viktiga poster i vårt land.Armarna står vidöppna för att få omfamna medeltiden.Förstår inte vänstern,hbtq rörelsen,feministrörelserna och så kallade kristna förespråkare vems huvuden det är som får rulla först när alla positioner är tillräckligt framflyttade ????

 3. Det var viktigare att tänka mångkultur, än att kontrollera ifall de var islamister.
  Att sätta extremister på viktiga poster, skulle visa hur goda och toleranta partier de var. Då lockas givetvis andra extremister att rösta på deras partier.
  Vilket jäkla skådespel och hyckleri pk visar upp. Vi ser hur deras fina ord om värdegrund, är total bullshit.

 4. Är ett av många steg för att inom kort helt ta över dagens Islamistiska satelitstat Sverige och då åker alla kristna och övriga icke Muslimer med i fallet !
  Tror man inte det så går det bra att bläddra i Koranen, där står det om världshäravälde och att alla icke Muslimer är fiender och lovligt byte och fienden nummer 1 är de kristna.

 5. Är någon förvånad?

  Läs kontraktet som socialdemokraterna skrev med
  Muslimska Brödraskapet redan 1999!

  Sök på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”
  – eller läs någon av alla artiklar som Pettersson
  skrivit om kontraktet!

  I kontraktet lovar socialdemokraterna att muslimerna
  ska få ”positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive Sveriges Regering”.

  UCH! – jag få rysningar när jag skriver detta!

  Förstår du vad kontraktet betyder –
  för Sverige, för dig, dina barn och barnbarn
  och för allt du arbetat för och levt för.

  Försök förstå! Försök förstå! Försök förstå!

  Hitta på att göra något för att andra ska förstå!
  Dina barn ger dig skulden annars!

Kommentera