I den grymmaste av månader kan HD dö


MEDIA. ”På HD/Sydsvenskan korttidspermitteras nu nästan alla anställda i tre månader. Annonstappet svider och de långvariga konsekvenserna är osäkra.” De är nervösa nu när Helsingør Dagblad på andra sidan Öresund lägger ner om de inte hittar en köpare innan 30 april.

Helsingörs Dagblad hotas med nedläggning

HD/Sydsvenskan har all anledning att vara nervösa, i många år har de förolämpat en stor del av sin egen marknad. De personerna har säkert sagt upp sina prenumerationer och de som är egna företagare har valt att annonsera i andra medier än HD/Sydsvenskan.

Mary Agnes rapporterar att Sydsvenskan / Helsingborgs dagblad inte med ett ord nämnt att de köpts till 20% av Jyllandsposten / Ekstrabladet i Danmark. Stämmer det borde det vara ett fall framåt för journalistiken om nu ägarna har synpunkter på den.

-Pettersson säger att som man bäddar får man ligga och det gäller även journalister och media.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “I den grymmaste av månader kan HD dö

 • Tony

  Det är säkert för att många Skåningar röstar SD som
  vi drabbats mindre av Corona viruset?

  Gilla

 • Wally Walrus

  Då slipper man läsa Lögnelius & Co:s dagliga lögner.
  Det enda man kastar ögonen på är väl nyheter om det är någon bortsprungen katt eller hund i trakten, givetvis med Adblock aktiverad.
  I övrigt en riktig skittidning.

  Gilla

 • Bajen666

  Bra, jag gråter inga tårar detta är en bransch som gärna får bantas till i alla fall hälften.

  Politisk korrekta tidningar sår bara splitt i befolkningen och rapporterar inte verkligheten och sanningen till alla utan endast för ett fåtal får/följare.

  Gilla

 • Nicklas

  MSM tidningsdöden är bara i sin linda. Så går det när man år efter år döljer och vinklar nyheter och skriver oändligt tröttsamma vänstermarinerade pk krönikor. Folket är trötta på skiten och med all rätt.

  Gilla

 • ossie

  R.I.P.

  Gilla

 • valentin

  Detta förtjänar en whisky till kaffet. En slasktidning till bingen, långsamt självmord att inte känna av vart vinden blåser utan förolämpa läsarna
  få saknar asylsvenskan

  Gilla

 • Maja 2

  Flera hundra miljoner i presstöd och mera därtill. Fattar inte chefredaktörer att vi inte är intresserade av deras förljugna nyheter?
  Bidra alternativ media med några miljoner och återställ landet om det nu är möjligt.

  Gilla

 • Stenbock

  Felet med de socialistiska skitblaskorna är att i stället för journalister,har de nu enbart propagandister…och det i en mångfald.
  Hade de dessutom rensat bort de värsta av båda kön,och insett att läsarna inte enbart är intresserade av opera.museum,gallerier.
  Utan även av lokala nyheter !
  Så kan det gå när dårskap får styra likt Abzurdien….

  Gilla

 • Olof.p

  Vad ska man kalla dom? Presstödshoror?

  Gilla

 • turrim

  Uppköpta av Ekstrabladet. Då lägger man väl in deras sida 9?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: