Trump skickar 1000 militärer till New York, många kommer att dö


FEJKMEDIA. Under den dagliga presskonferensen i Vita huset menade Donald Trump att de kommande två veckorna kommer bli de svåraste i kampen mot coronaviruset i landet. – Många kommer dö, säger Donald Trump och meddelar samtidigt att man skickar 1.000 militärer till New York City, rapporterar Expressen

-Pettersson hittar inte ett ord i Expressens text om att det som president Trump skickar är utbildade och professionella läkare och sjuksköterskor som normalt arbetar i USA:s försvarsmakt men nu ska hjälpa de civila myndigheterna, däremot säger Trump det på engelska i filmsnutten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Trump skickar 1000 militärer till New York, många kommer att dö

 • Gammeldags Svensk

  De här har medierna missat helt?
  Trump tar hjälp av Putin i corana krisen.
  👍

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Fråga er , vad den tidningen skriver är det värt att kommentera över huvudtaget ? Mvh Sjöström

  Gilla

 • Tony

  Varför skulle desinformationsbladet Ex pressen informera om
  det positiva i att Trump skickar Militärutbildad sjukvårdspersonal
  till New York, det handlar ju som vanligt i Svensk media om att
  allt vtd Donald Trump gör ska framställas så negativt som
  möjligt, det ger nya feta presstöd från våra skatteslavar

  Gilla

 • Oskar

  Nu börjar militärkuppen.
  Vi i Sverige kommer också att drabbas.
  Lagändring som ger regeringen oinskränkt makt. Internet stängs ner. Telia har igår haft ”störningar” på sitt nät. Militär verksamhet pågår nu runt om i landet.
  ÖB och Dan Eliasson med regering slår snart ner oss svenskar mha beväpnade unga män med utländsk härkomst.
  Arma land.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hur många har verkligen smittats och dött i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, kan man verkligen lita på de siffror som presenteras i det annars alltid så förljugna landet Sverige ?
  Hur går mån tro för extremvänsterns och etablissemangets viktigaste grupp, de s.k stackars Somalia-svenskarna vad beträffar Coronasmittan, har inte hört några snyftreportage på länge ?

  Gilla

 • Tore

  Samma media som uppmanar folk till lugn och inte panik trummar på med corona skräckpropaganda, var 5min uppgraderas dödssiffrorna så vi ska veta hur många som dött varför det nu är så viktigt.
  Svensk media är en enda stor oroscorona epedemi.

  Gilla

  • Olof.p

   Håller med. Tacksam för lite bakgrundsfakta. Titta på Lars Bern på Youtube. Han är den som är bäst uppdaterad och seriösast. Han pekar på bakgrundsåkommor som rökning, tidigare sjukdom, medicinering och övervikt som bekymmersamt.
   Lär av detta regeringen och erbjud svenskar mer än akutsjukvård. Vi som lever med sund kost, motion och träning kanske kunde bli premierade för att vi inte belastar sjukvården.
   Dessa ord klingar fortfarande i mina öron, när jag pratade med en sköterska på hjärtintensiven. Hon sa att de hade fått in ny ny stor patientgrupp. Överviktiga män från Mellanöstern som är storrökare. Man behöver inte vara professor för att fatta att denna nya patientgrupp kommer att få det tufft om de blir smittade av viruset.

   Gilla

  • Tobbe

   Var femte minut är helt sjukt, speciellt när inga nya fall redovisas under helgerna, men skulle ju vara kul att få ta del av verkliga tal:

   https://www.svd.se/nya-uppgifter-visar-hogre-dodstal

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Att skriva människor på näsan. Borde svensk media både förstått och lärt sig. Att man inte gör. För agendajournalistik luktar illa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: