”Vadå svenska folkets hälsa? Det finns inget svenskt folk, vi är alla människor!”

INSÄNDARE. Till Rasmus Ling , riksdagsledamot för Mp, vad annars?

Ditt uttalande där du förnekar existensen av ditt eget folk har ju varit på tapeten tidigare. I det senaste numret av Nya Tider så är du återigen omnämnd angående detta och på en direkt fråga till dig från Nya Tider om det inte vore bättre att värna det svenska folkets hälsa i dessa Coronatider istället för att värna om asylrätten med den ökade risken för smittspridning som följd?

Rasmus Ling, pressbild Miljöpartiet

Ditt svar på detta är då tydligen följande : ”Vadå svenska folkets hälsa? Det finns inget svenskt folk, vi är alla människor!”

Du förnekade ditt tidigare uttalande om svenska folkets icke existerande och jag undrar om du även förnekar det senaste som nu står att läsa i Nya Tider?

Att en svensk riksdagsledamot som genom sitt eget folks insatser lever ett mycket behagligt liv som ligger skyhögt rent standardmässigt över den vanlige svenskens vardagsliv uttalar sig på detta sättet och förnekar sitt eget folks existens är något så vidrigt så jag saknar ord för det.

Jag tycker att du som tydligen är Miljöpartiets migrationspolitiska talesman skall läsa allt som står i inlägget härunder även om det tar några minuter i anspråk.

Där kan du läsa om Adrian Aragy, ett av kräken som du och ditt parti har släppt in i landet och som du säkerligen värderar högre än någon svensk.

Detta är alltså bara ett av alla dom kräk du och ditt parti värnar om och som nu är orsak till att det snart sagt är brist på allt som skulle kunna underlätta rådande situation i dessa Coronatider.

Ditt och ditt partis värnande om herrar som Adrian Aragy har medfört att många av ditt eget folk nu t om avlider i Corona tack vare att miljarder har använts för att Adrian Aragy och andra liknande mångkulturella kräk skall ha en bekväm tillvaro här i landet. Miljarder som tillhör det folk som du förnekar och som nu skulle kunna underlätta kampen att sätta stopp för smittspridningen.

Men det bekymrar väl inte dig, svensken existerar ju inte ens enligt dig!

Men eftersom svensken enligt dig inte existerar så undrar jag vad du själv anser dig vara? Du säger att vi alla är människor och till viss del har du rätt men odiskutabelt är i varje fall att just miljöpartister är ett bevis på att något gått mycket snett hos den mänskliga rasen.

Du skall nog vara mycket tacksam över att du är riksdagsledamot just i Sverige för ett dylikt uttalande i vilket annat land som helst hade nog slutat på ett helt annat sätt för dig och ditt ljuva liv i riksdagskorridorerna hade nog tagit slut fortare än kvickt.

Ärligt talat Rasmus Ling och andra miljöpartister, är det några som är värda en släng av Corona så är det ni.

Sandor Herold, invandrare som inte förnekar det svenska folkets existens

27 thoughts on “”Vadå svenska folkets hälsa? Det finns inget svenskt folk, vi är alla människor!”

 1. Hur tänker han då? Har han inte ett modersmål? Han sitter väl i en svensk riksdag, som svenska medborgare ( även SD-väljare ) bidrar till? Han vet väl att svenska myndigheter sköter svenska angelägenheter inom nationsgränserna. Myndigheter, som förmodligen även nästan en miljon svenska SD-väljare bidragit till.

 2. Lingeling….aningslösheten syns utanpå.

  När det gäller att betala in skatt – då finns det ett avgränsat svenskt folk.

  När nyttigheterna ska förbrukas då tillhör det alla på hela planeten.

 3. Riksdagsledamöterna har valts av svenska folket för att tillvarata svenska folkets intressen. Inte andra folks intressen. Att inte tillvarata svenska folkets intressen innebär att den riksdagsledamoten gör sig skyldig till trolöshet mot huvudman. Det är som om en advokat i stället för att tillgodose sin klints intressen i stället tillgodoser motpartens intressen. OBS att det är svenska folket som utsett sina representanter till riksdagen,
  de är inte utsedda av gud för att tillgodose hela mänsklighetens intressen.,

 4. Har någon hört en svensk politiker säga: “Sverige först”?
  Vad är dom valda för?

 5. Knappt någon, procentuellt sett av svenska befolkningen har valt Rasmus Ling, så varför utalar han sig som han har mandat för hela befolkningen och landet???.
  Kan man inte bara få välja bort sådana stolpskott och sparka dem så långt pepparn växer.
  De skall f.. i mig få betala betala riksdagslöner och blii av med alla förmåner, och förpassas till ett dårhus!!
  Det här ju helt sinnesjukt.

 6. Ser man sjuk ut så är man troligen sjuk……i huvudet.

  I andra partier som jag inte delar uppfattning med så brukar det finnas en och en annan som har huvudet på skaft och som jag kan respektera…men inte i miljöpartiet alla är helt verklighetsfrånvända och har ett antal diagnoser…partiet borde faktiskt förbjudas enligt lag och medlemmarna intas till psykiatriska avdelningen för vård.

 7. I de flesta andra länder företräder de som blir valda dem som valt dem, i Sverige är det tvärtom! Här företräder dom vi valt folk som kommer hit från när ochfjärran och tillfredställer deras behov. Men nu under coronatider har Löfven ur sin byrålåda Gräft fram svenska flaggan och utger sig sörja för svenska folket och väljarna! Han har valet 2022 i tankarna och tänker att än en gång ska jag lura väljarna att rösta på S så vi sitter kvar, men kära vänner gå inte på den finten. Sverige behöver en regering som företräder oss och inget annat.
  Rasmus Ling skall snarast avgå, och MP ut ur riksdagen.

 8. Tack Sandor . Sandor Sanning ? Gillar dina verbala attacker på dilletanterna . Dina ord och formuleringarna i meningarna är mycket bra . Denne Ling är han ding ? I hans huvud låter det pling pling av ingenting . Mvh Sjöström

 9. Det är nog dags denne att ta fram banjon och ta fram det han verkligen kan, ta med sig resten av gänget inom Mental Patienterna ( MP ) och sätta sig ute i skogen och spela lite. Banjospelandet är ett inträdeskrav för alla inom den sektens, politik / bestämmande och vanligt folk ska dom hålla sig ifrån. Inget som dom kommer med har någon verklighetsanknytning för vanligt normalt folk

 10. Det där är kontentan av att män feminiseras, hjärnan krymper och käften blir större.

 11. Svenskar är definitivt ett folk, har ju tom statsministern o co “erkänt” när de står på presskonferens efter presskonferens med svenska flaggor i bakgrunden och på kavajslaget. Så, det krävdes Corona för att de skulle bli nationalister? Undrar vad som krävs gör att MP ska bli nationalister…..

  Själv har jag varit stolt nationalist i många år. Allt annat är ju galet!

  Klart Sverige har mest ansvar för svenskar (inte för andra länders medborgare). På samma sätt som att en förälder har mest ansvar för sina egna barn, inte andras barn.

  Att vara likgiltig för att rädda sitt eget barn eller ett okänt barn borde diskvalificera en som förälder. Att vara likgiltig inför att rädda en svensk eller annat lands medborgare borde diskvalificera en som politiker…….

 12. Jag har sagt det förut, Rasmus Ling är ett klockrent bevis på att det var ett fruktansvärt misstag att stänga mentalsjukhusen i Sverige. Han är ett fall för omedelbart tvångsomhändertagande.

 13. Ja du lille Rasmus.En dag blir du nog också en stor och redig Svensk karl när du har växt upp.Så misströsta inte.Med åldern kommer visdomen sägs det.

  • Nä Maya det där blir ett vuxet hen, osäker på sin läggning och könstillhörighet kommer han stå utanför den offentliga toaletten och vela tills han gör i byxorna.

 14. Varför är man riksdags ledamot i Sveriges riksdag, när man inte är ett skit intreserad av sitt egen skatte betalande befolkning.
  Tycker att då kan man avgå, sluta uppbära lön och inte ligga en enda svensk till last.
  För är vi inte mer värda än, att man föringar de som betalar, då kan man dra åt Turkiet eller åt h……

 15. Av hans uppenbarelse så misstänker jag att han är en hybrid av strutssläktet. Hjärnan är i storleksordningen valnöt.

 16. I MP:s miljöpolitiken finns i högsta grad Sverige vilket också måste betyda att det finns svenskar.
  MP menar på allvar att det land (Sverige) som i absoluta tal skitar ner minst skall införa ännu mer regleringar på miljöområdet. VI skall gå före alla andra länder oavsett konsekvenser.

  Då finns det minsann svenskar.

Kommentera