Klimatalarmism Dödar


Tony Heller om ur den helt idiotiska jakten på koldioxid, har tagit bort fokus från de väsentliga miljöproblemen.


10 responses to “Klimatalarmism Dödar

 • den fete

  nu är det då att Sydamerika drabades av sjöfarare som härjade i länderna som kom från spansktalande värden
  det fins ju ingen orsak att tro attdom blivit förlåna för det.tidigare drog dom med smittkoppor och kommer dom släpande med coronavirus snart härsknar inkafolket till dom invällande rubius

  Gilla

 • den fete

  problemet för klimatalarmisterna är ju att fockus flyttats milön i i djurhållningen dessa influensa virus ör ju faktiskt ganska kända nu ..det var ju annat med digerdöd. och miljö mupparna inser inte att tåget gått det är inga miljöhot utan evelutionär biliogi . det är viktigare att studera virus i form av hansa ebola eller dmitkejan mellan fåglar höns svin och mänikor.

  Gilla

 • den fete

  det är väl ganska klatlagt att corona är farlig m manhar andra sjukdomar . det innebär ju i sig inte att det måste vara lungsjukdomar..det räcker med att imunsystmet blir överbelastat .. det är ju en orsak att man undrar att plötsligt kolar ett gäng somalier som då inte stämmer statistiskt ja då kan man ju utgå från att det är något mer som gör det fatalt kanske hiv eller något annat dom är vanligt i Afrika

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Har faktiskt funderat på det där med att så många som har fått Corona viruset, dör på grund av tidigare nedsättande sjukdomsbild, kopplade till lungorna.

  Det sägs ju att, om lungfunktionen är svag på en äldre person, så är ju risken för att avlida förhöjd. Som att rökare och tidigare rökare försämrar sin motståndskraft mot Corona och även andra typer av virus..

  Detsamma måste ju då gälla för personer som kanske har arbetat i ett yrke, där stora luftföroreningar har varit en del av arbetsdagen. Eller att man under många års tid har levt i en urban stadsmiljö eller ett område med mycket höga luftföroreningar. Så att lungfunktionen har blivit nedsatt.

  Norra Italien är ju känt sedan många år, för att ha en mycket dålig och förorenad luft. Skulle vara mycket intressant, om man kunde titta på den frågan i forskningen runt dödligheten i coronaviruset.

  Gilla

  • centurion

   En av anledningarna till att just Italien har drabbats så skoningslöst hårt är, hör o häpna, PK-ångest. Precis som Portugal har mycket nära band med Brasilien, så har Italien mycket nära band till Kina.
   Kineser som hade firat sitt nyår i hemlandet återvände till Italien när smittan var som värst. Men de ängsliga myndigheterna i Italien ansåg att det var rasism att peka ut en enskild grupp, så någon kontroll eller provtagning kunde ej komma på fråga. Likadant blev förfarandet med italienare som besökt Kina och sedan vänt hem igen. Ingen kontroll eller provtagning där heller pga. rädslan att peka ut någon enskild grupp och beskyllas för rasism. Måste betraktas som grovt tjänstefel eller har dom möjligen sneglat på landet i norr…?
   Utöver dessa smittspridande galenskaper, så fick samtidigt borgmästaren i Florens ett infall av skenbar godhet. Han ansåg nämligen att det var så pass synd om kineserna att han införde begreppet ”KRAMA EN KINES”. Det blev en stor succé och uppmaningen verkställdes med stort genomslag. Lite som Gustav´s handhjärtan, fast med förödande resultat. Sen finns det säkert en mängd andra anledningar också…va´ vet jag.

   Gilla

 • centurion

  Klimat-alarmisterna tjänar gigantiska belopp på de nyttiga idioternas pådyvlade oro för koldioxiden. Helt i onödan eftersom CO2 är nödvändigt för oss och att människans inverkan bara är mycket marginell. Solens och jordens cykler rår inte ens den mest obstinata mupp på.
  Sen kan man ju bara spekulera i vem eller vilka som kommer att tjäna groteskt mycket pengar på Coronan. Men det kommer att visa sig så småningom. Var så säker.

  Gilla

 • Bajen666

  Koldioxid (CO2) är livets gas och helt nödvändig för att jorden ska blomstra.

  Men det kan bli för mycket av det goda….som så mycket annat.

  Gillad av 1 person

 • Fega myndighetschefer

  Jag vill ha mer koldioxid.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  FN-chefen sade först att koldioxid var livsfarligt för mänskligheten. Nu är virus livsfarligt för mänskligheten. Dags för triage.

  Du har fått miljarders miljarder för koldioxiden. Vad väljer du nu om du inte får extrapengar?

  Gillad av 1 person

 • Klimatalarmism Dödar — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Klimatalarmism Dödar — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: