Isolera omedelbart Stockholm!


INSÄNDARE. Finns det inga vettiga människor kvar i landet, med ansvar över spridningen av covid-19? Att räkna med något förnuft från den inkompetenta socialist-regimen kan vi bara glömma. Där en så kallad statsminister snackar om ”folkvett”, ett begrepp som han själv inte ens kan stava till. När visade denne babblande pajas själv på något folkvett?

Stockholms kommun, informellt Stockholms stad

Samme inkompetente lufttuggande pajas sade för ett par dagar sedan, med anledning av att folk skulle stanna hemma: ”Det är allvar nu…” Ja ha, så det var bara på skämt tidigare…

Är det meningen att Sverige inom en snar framtid skall se ut som Italien, Frankrike,

Tyskland…? Hur går detta ihop med en i praktiken redan utslagen sjukvård, till följd av Regimens totala brist på ansvar ifråga om beredskap för oförutsedda händelser. Det luktar medicinsk apokalyps lång väg.

Är det nu meningen att Stockholm skall smitta ner hela Sverige? Eller vad handlar de extremt tafatta svenska åtgärderna om? Inkompetens, handlingsförlamning, okunskap, ekonomi…? Berätta någon, varför denna ständiga senfärdighet. Den typiskt svenska senfärdigheten och självgodheten, där allt måste drivas till katastrofens yttersta gräns – innan man vidtar (fortfarande halvdana) åtgärder.

Finland, på andra sidan Bottenviken, klarar alldeles utmärkt av att isolera sin huvudstad Helsingfors. Varför görs inte samma sak i Sverige, på motsatta sidan? Vill man genom den förestående påsken, att människor från Stockholm skall bege sig ut över hela landet och sprida smittan vidare? Man har ju dock bara rekommenderats att stanna hemma. Vad är det egentliga syftet med att inte isolera den svenska huvudstaden, som i dag är landets största smitthärd. Kina har förmått isolera mångmiljonstäder, Italien likaså… Men inte Sverige, som går emot i stort sett alla andras vettiga beslut – samt rekommendationer utfärdade av WHO.

Den inkompetenta socialistiska Regimen, med dess cyniska myndigheter, måste genast sluta upp med de vanvettiga experimenten. Svenskarna skall absolut inte vara några försökskaniner!

Isolera omedelbart Stockholm från övriga Sverige!

Johansson

Stockholms län, motsvarar Nyland med Helsingfors som Finland har isolerat. 


20 responses to “Isolera omedelbart Stockholm!

 • Kungen

  Mycket bra ide. 👍👍

  Gilla

 • Stenbock

  För inget annat kan man förhindra liknande sabotage som nu skett i Perstorp som Örkelljunga
  I båda orterna har deras telemaster skadats i den grad att kommunikation är omöjlig.
  Stenbock sitter och undrar vad detta kan vara för sabotörer ?
  Det är väl inte de ”stackars barnen” från Afghanistan med flera arabländer som tackar sina varmhjärtade mottagare, på detta sätt ?
  :https://www.hd.se/2020-03-28/sabotage-mot-telemaster-i-orkelljunga-och-perstorp

  Gilla

 • Onkel Björn

  Jag må tillhöra de ”icka vettiga människorna”, men jag kan fortfarande inte förstå denna hysteri som är. Hittills lite över 100 döda och ett par tusen smittade (åtminstone testade och konstaterade smittade. men det finns ju ett mörkertal, då alla inte testas.
  Ett vanligt år dör det folk också av vanliga influensor. Inte skrevs det spaltmeter i medierna om detta då och regeringarna hade pressträff nästan dagligen. Inte skrevs det så mycket då landet drabbades av Hongkong eller Asiaten. Eller var det samma hysteri då?

  Har försökt att ta reda på så mycket det går om covid-19 och vad jag förstår får de flesta lindriga sympton och blir friska efter någon/några veckor. Kanske borde ha varit bättre att isolera de sjuka och gamla med sjukdomar än att stänga ner halva städer. Tror att mediernas rapportering av det hela bara gör folk oroliga och sjuka.

  Men som sagt, vad vet jag.

  Gilla

  • heraldikern

   Ja, du har nog rätt där. Men problemet är ju att Sverige inte har några som helst möjligheter att isolera så många människor. Vi har inte Intensivvårdsplatser till mer än drygt 500 personer. Vi har dessutom inte säkerhetsmaterial till personalen för att vårda de som skulle behöva isoleras. Det kan vi tacka sittande Socialdemokratiska och tidigare borgerliga regeringar för.

   Gilla

 • peter kostin

  Det kommer aldrig att ske så länge det finns riksdagspolitiker. Jag tror inte att dom stiftar en lag som tvingar dom att stanna i Stockholm tills faran är över. Men jag är ganska övertygad om att kommer det ett vaccin som kommer de första 375 doserna att hamna i riksdagshuset.
  (,Såg just att kondomerna börjar ta slut i världen som en följd av corona viruset. https://metro.co.uk/2020/03/27/world-running-condoms-people-enjoying-self-isolation-much-12467920/?ico=pushly-notifcation-small&utm_source=pushly)

  Gilla

 • ponnsan62

  Var är Strandhäll ….
  Vi behöver din hjäp nu..
  Kom ut och visa dig…
  Vi behöver din enorma kunskap.

  Gilla

 • Ståfräs

  Tycker Fjollträskborna skall göra som Norrmännen, isolera med glasull!

  Gilla

 • Maya

  Du som alltid tummar ner på det jag skriver verkar ju tillhöra den kategorin människor som är en av anledningarna till att Stockholm borde isoleras ett tag.Jag förstår att saknaden efter kroglivet blir svårt för dig men du kan ta uppfriskande promenader istället så klarnar det nog upp lite i skallen ska du se.

  Gilla

 • Jill

  Nej, vi som behöver resa måste åka till Stockholm. Ska våra liv raseras totalt?

  Gilla

 • centurion

  Befann mig i ett varmare land v. 11. Roade mig under stundom med att söka info om det rådande läget. Norsk TV rapporterade nästan dygnet runt om situationens allvar och de restriktioner som gällde. Likadant med tyska, brrittiska, spanska, italienska, etc, etc. När den spanska televisionen bjöd på presskonferens, så bröt samtliga kanaler sina ordinarie program för att den livsviktiga infon skulle nå ut till så många som möjligt. Det fanns också en svensk kanal att tillgå – SVT1. Därifrån kom INGENTING av värde under denna kaos-vecka. Men man sände käckt reprisen av Mello, Lek o spel-program, Frågesport och annat trams. Endast nyhetssändningarna innehöll lite av värde för den vetgirige.
  Då kan man ju fråga sig om regeringen, med SVT i knät, bara ville agera ”lite coolt” eller om det, i vanlig ordning, handlade om att ”sticka huvudet i sanden”, som den ständiga ”tvåan på bollen”.
  Visst, man bör icke agera panik-artat. Men nu kommer efterräkningarna med rejäl PANIIIIIK !!!!! Då blir naturligtvis efterspelet så mycket värre.

  FEL IGEN, STEFFE !!!! Men på så sätt är ju ändå läget Stabilt…!

  Gilla

 • David

  Konstigt att somalier kan allt om bidrag men har svårt ta till sig instruktioner om att begränsa smittspridning?

  Gilla

 • Dissidenten

  Stockholm skulle isolerats för 50 år sedan!
  Undrar för övrigt var den luftslotts predikande A. Strandhäll tagit vägen. ”Vård i världsklass”.
  Ja, men inte för alla!
  Har verkligheten täppt till truten på dumkärringen?

  Gilla

 • Billy Boy

  Varken statsepidemiolog Anders Tegnell med kollegor …

  … eller statsminister Stefan Löfven (S) med hela sitt saktfärdiga och inkompetenta JÖK-gäng …

  Bildkälla (2 bilder): Jeanders bildblogg

  Ta konsekvenserna av era misslyckanden och AVGÅ OMEDELBART … Samtliga!

  Gilla

 • Maya

  Herr Johansson har helt rätt i det han skriver.Stocholm borde isoleras.Krogar och barer och pubar skulle behöva bomma igen temporärt.Dom som ränner runt på dessa ställen fattar inte att smittorisken är skyhög.Sedan har vi en effektiv spridning på viruset tack vare det beteendet. Antingen är man jäv_t korkad eller oerhört nonchalant.Var supkvällen verkligen värt det priset ? Folkvett och hänsyn är en stor bristvara nuförtiden speciellt i vår huvudstad.

  Gilla

 • Tore

  Med en naivitet i tron att med Handhjärtan klarar (VI) allt och en pajas till statsminister kommer folket leva som vanligt tills 90% är smittade och början på slutet har inletts.

  Gilla

 • inkompetente lufttuggande pajas

  Bra. men som du sa, vad förväntans av den inkompetente lufttuggande pajasen? Tyvärr ger inkompetenta lufttuggande pajaser dessa resultat.
  Inkompetenta lufttuggande pajasmyndigheter och inkompetenta lufttuggande socialister, genuspedagoger, HBTQ-präster förvärrar saken så den inte går att rädda.

  Gilla

 • Kent

  Ja Johansson det är väl något med det politiskt korrekta kan man anta.
  Senfärdigheten och alltid två och trea på bollen är ett signum för denna inkompetenta skräckministär som vi har begåvats med genom en oblodig statskupp.
  Läs Johan Hakelius krönika i Expressen idag om vad som stod i regleringsbrevet som Lena Hallengren skickade ut till Folkhälsomyndighten runt nyår.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: