Skottlossning i Stockholm, nummer 11 för i år är död

BROTTSLIGHET. Polisjakt efter misstänkt skottlossning i Stockholm. En person med misstänkta skottskador påträffades under fredagsförmiddagen i centrala Stockholm. Den skadade personen har enligt SOS-alarm nu förts till sjukhus. – Vi söker efter en person som har setts lämna platsen, säger polisens presstalesperson Åsa Wallentin.

Enligt larm som inkommit till polisen ska en skottlossning ha inträffat på Birger Jarlsgatan och polisen har spärrat av platsen.

Polisen 

UPPDATERAT: Mannen avlidit har avlidit. Offret blev nummer 11 i år och har kopplingar till Stockholms kriminella. 

-Pettersson säger att det är inget att bry sig om, det är fredag förmiddag i det nya landet och Birger Jarlsgatan är på Östermalm, stadsdelen börjar bli ett riktigt getto…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Skottlossning i Stockholm, nummer 11 för i år är död

 1. Jo för länge länge sedan i vår ungdom Pettersson,var denna Birgerjarlsgatan välkänd,över hela Sverige. Kanske följdriktigt att de arabiska klanerna övertagit marknaden ?
  Vet inte var de “villiga damerna” numera huserar. Ämnet har ju blivit tabu sedan “sexlagen” infördes. Slaskblaskan HD är väl i modern tid den enda som öppet nyttjar ämnet,för egen vinning.
  I snart 14-dagar har blaskan varit fylld (jämte Coronan) med sida upp o. ner, om detta världens äldsta yrke.
  Varför det finns sådant intresse i detta ämne,får vi fråga utgivaren.

 2. Har ingen betydelse vad och var med dessa stadsdelar . Det skjuts utan urskiljning . Det är det stora problemet . Mvh Sjöström

 3. Gangsterkriget pågår för fullt. Detta verkar ha att göra med både Östbergaskjutningen och bomben på Östermalm.
  Polisen har tappat möjligheten att stoppa gangstrarnas härjningar. Lövén har inte särskilt stort intresse att stoppa det pågående våldet . Varför kunde inte en halv miljard i kulturbidrag satsas till polisen och sjukvårdspersonalens arbete?
  Sverige är förlorat.

  • Karlberg, ja vad har den där herrn åstadkommit förutom höjda skatter och allmänt kaos på 6år, när ska människan begripa att han har misslyckats totalt eller är målet endast mångkultur till varje pris även om landet går under.

 4. Hoppas vården blir bristfällig i dessa corona-tider, men jag antar att det handlar om en invandrare (första eller andra generationen)…så döende corona-patienter får låna ut sin livsnödvändiga utrustning….skulle inte förvåna mig det lilla minsta.

 5. Avliden och därmed nummer 11 i år. Känns på något sätt tryggt att livet ändå är normalt Inom vissa kretsar i den humanistiska, moraliska och feministiska stormakten i norra Europa.

Kommentera