Man misshandlad till döds i Örebro


BROTTSLIGHET. En person har överfallits och misshandlats i stadsdelen Väster i Örebro på fredagskvällen. Personen fördes till sjukhus, men avled senare av sina skador. Polisen rubricerar händelsen som mord.

Polisen var inledningsvis fåordig om händelsen men vid kvart över åtta på fredagskvällen meddelade man att personen har avlidit av sina skador.

En teknisk undersökning på platsen kommer att inledas och platsen och närområdet söks igenom av flera polispatruller. Polisen kommer också att inleda dörrknackning i området.

Polisen vill även komma i kontakt med eventuella vittnen eller andra som gjort iakttagelser av intresse i tidsrymden 18.30 till 19.00 i kvarteren Norrgatan/Tegnergatan i Örebro. Uppgifter kan lämnas på telefon 114 14.

Polisen

-Pettersson minns statsminister Stefan Löfvens första majtal 2018 ”I dag på första maj går jag i demonstrationståget för det som är kärnan för mitt politiska engagemang: Trygghet. På jobbet, i bostadsområdet, i vetskapen om att vården finns där när du behöver den. Att polisen kommer när du ringer. Därför lanserar vi socialdemokrater det största trygghetsprogrammet i modern tid för ett starkare samhälle, ett tryggare Sverige.

Vi ska anställa fler sjuksköterskor så att vi kan förbättra vården och vi ska anställa fler poliser så att vi kan knäcka kriminaliteten. Och pensionärerna ska få bättre villkor. De har byggt vårt land, och de ska ha lön för mödan. Vi ska fortsätta att steg för steg ta bort den orättvisa pensionärsskatten…”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Man misshandlad till döds i Örebro

 • ruben

  I många områden nu i Sverige tycks döden för den ene eller andre vara enda alternativet till trygghet. Vad är det för samhälle? Vad sysslar myndigheterna med egentligen? Det går inte att fylla upp Sverige med 10 000 främmande okända människor varje månaden och låta dem villkorslöst få tillgång till all välfärd och bli försörjd av svenskar. Det är vansinnigt oförskämt mot Sveriges befolkning och förmodligen olagligt.

  Gilla

 • age

  Så länge socialdemokraternas kontrakt med muslimerna,
  tecknat 1999, gäller så kommer ingenting bli bättre för
  oss svenskar!

  T.o.m. SÄPO står bakom kontraktet och LANDSFÖRRÄDERIET!
  => om SÄPO hade varit Sveriges ”säkerhetspolis” skulle SÄPO
  ha stoppat kontraktet/LANDSFÖRRÄDERIET och fängslat
  brottslingarna!

  D.v.s. vi har ingen säkerhetspolis – de tillhör muslimerna!

  Våra riktiga poliser är säkerligen ännu våra skyddshelgon!
  Ge en riktig polis beröm om du kommer åt att göra det!
  De behöver vår uppskattning!

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Pensionärerna får maka på sig när nyadeln ställer sina krav. Helt i Stefans smak att Alla skatteslavar bekostar såssarnas valfläsk för att boskapen ska ”rösta rätt”. Pensionärerna får nöja sig med smulor efter ett helt livs slit, samtidigt som nyadeln dränks i bidrag och pension från dag 1. Pensionärerna får skit för att de är för gamla och lever för länge och bär skulden till allt elände vi drabbats av, medans nyadeln och dess politiska medlöpare och landsförrädare verkar vara helt fridlysta.
  Det senaste på menyn är nu att de äldre måste offras på Corona-altaret, för att värna om de yngre. Nyadeln verkar gå helt fria. även här.
  Såsse-väljare — vakna nå´n gång och förpassa förrädar-partiet till sophögen ! Det är era gamlingar som förnedras av erat gamla parti !

  Gilla

 • Mr Jordan

  Märkligt då, att så många trygghetsskapande förslag hamnar i malpåse. Sedan öppnas påsen av någon klåfingrig medborgarjournalist, sällan i förtid. Då uppenbarar sig sanningen; ingenting har gjorts, dröjsmålet beror på att ärendet är totalt bortprioriterat. Trygghet.

  Gilla

 • Tore

  Han kunde lika bra ha sagt som det var, Pensionärerna som byggt upp landet får ingenting. Vi ska skänka bort alla era pengar till afrika sen finns det inga pengar kvar till vården och polisen.
  Gängkriminaliteten ska vi knäcka med mera grillar och fika.

  Gillad av 1 person

  • amie2093

   Hallå var är Iren Lejegren, fd kommunalråd i Örebro ??
   Är Du inom ett område som är SÄKERT ???
   Jo vi var fd. arbetko. men ditt sätt att förhandla på SIF (svenska industri tjänstemannaförbundet var inte något som jag ville göra) !
   Livet är underligt men som en GOD vän sa –
   KARMA – hoppas alla förstår detta !!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: