Corona har befriat oss från en annan farsot

INSÄNDARE. Tills nyligen var nyheter och debatt fullständigt dominerade av klimatfrågan. ALLT handlade om hur koldioxidutsläpp skulle leda till jordens undergång. Hur polarisarna skulle smälta. Hur havsnivån skulle stiga med flera meter. Hur öknarna skulle breda ut sig. Hur hela länder skulle drunkna i havet. Hur isbjörnarna skulle utrotas. Hur orkaner skulle öka. Hur skogs-bränderna skulle ödelägga hela länder. ALLT mot-bevisat av den verkliga vetenskap som kvävts av FN:s politiska klimatpanel – styrd av historiens största vetenskapsbedrägeri. Hur en stor del av mänskligheten kunde låta sig förföras av detta uppenbara vanvett lär bli en framtida forskaruppgift av samma dignitet och många likheter med den om hur Hitlers galna nazism kunde förvrida huvudet på en hel generation.

Alla problem skulle lösas med globalismen. Alla beslut skulle fattas av FN och EU. Där inte ens nationsflaggor fick förekomma. Nu sitter regeringen i TV mot bakgrund av svenska flaggor. Kavajnålarna med parti- eller EU -symboler är utbytta mot blå-gula flaggor. De som tills nyligen närmast betraktade den svenska flaggan som en nazistsymbol är plötsligt fullblods-nationalister. De delar kanske ännu inte fullt ut karaktär med Sven Dufva. Vår historiska svennedjävul. Han som inte släppte en djävul över bron. Ett dåligt huvud hade han, men hjärtat det var gott. Det förra kan man möjligen tillskriva även dagens politiker. Men knappast det modiga hjärtat som inte släppte en djävul över bron. Några brovakter mot massinvandring är de  nya nationalisterna ju inte ens i coronatider. Kanske hoppas de att strömmen ska vända av sig själv. När det generösa folkhemmet rasat samman och corona sprids i trångbodda invandrargetton finns ju inga skäl att stanna här eller för släktingar att flytta hit. För att som vi som kallas gamla skröpliga bakåtsträvande veteraner och främlingsfientliga rasister bli sittande, isolerade och hjälpberoende i våra små lägenheter. Där de minnesgoda av oss med våra svaga röster kan försöka berätta för de yngre om både vår avlägsna ungdoms trygga folkhem som om erfarenheter av tidigare genomlevda kriser. Som patriotism, gemensamma värden och moral bar oss igenom. Insikter och erfarenheter som dagens ungdom i sin historielösa cyberbubbla aldrig kommer ens i närheten av.

Den lilla miljöpartistiska domedagssekten styrde över våra liv. In i minsta detalj. Klimatångesten i alla dess former spreds som ett virus. Det mesta av vårt vardagliga liv skambelades. Till och med att föda barn och läsa Astrid Lindgren. Våra skattepengar gick åt för att betala de moderna avlatsbreven i form av allt från straffskatt på plastkassar till miljardbidrag till det meningslösa koldioxidkriget. Vilket tömde de samhällsresurser vi nu i en verklig kris skulle behövt. Den krisberedskap och självförsörjning som vi då insåg vara fundamental för en knapp men möjlig överlevnad.

Miljöminister och vice statsminister Isabella Lövin är plötsligt helt osynlig. Liksom den heliga Greta. De som utan konkurrens tidigare stod främst i det mediala rampljuset. Med vansinnessatsningar på totalt elberoende, på vindkraft och därmed miljardutbyggnad av elnätet. Nedläggning av kärnkraft, elbilar i miljon-klassen, enorma översvämningsbarrärer runt städerna, förbud mot privatbilism, flygförbud, fri invandring med gigantiska kostnader, massarbetslöshet och obegränsad kriminalitet som följd. Ändå skriande brist på sjukvårdspersonal och övriga vårdgivare på äldre-boenden etc, på lärare, socialarbetare och försvars-anställda. Ett land dimensionerat för ca 8 miljoner invånare som på rekordtid snart är 11 miljoner varav allt fler arbetslösa bidragstagare. Det krävs ingen högre matematik för att räkna ut att det inte går ihop.

I skuggan av Coronakrisen framstår allt detta som en mardröm i klass med Orwells 1984. En cynisk rysk roulett med svenska folket som offer. Som ett jättelikt dödligt skämt från djävulen själv. Nu när Miljöpartiets drömmar av andra skäl går i uppfyllelse, med ett avstannat, isolerat samhälle, fick vi en chockartad uppfattning om vart deras falska larm om domedagen var på väg att leda oss. Inget ont som inte har något gott med sig. Men det är ju i Coronatider en klen tröst. Klimathysterin hade med tiden bit för bit avslöjats som det enorma bedrägeri den byggde på. Det är osäkert om Cononavirusets hot kommer att minska i samma takt. Något värre kan väl förhoppningsvis inte vänta bakom hörnet.

Rolf Malm

Ps. När får vi svenskar som alla amerikanska medborgare en check på 12.000 kronor hem i brevlådan? Kan Trump kan väl Löfven. Oss fattigpensionärer är ju staten redan skyldig många miljoner som man ”lånat” från pensionsfonderna.

 

12 thoughts on “Corona har befriat oss från en annan farsot

 1. Tony.
  Ropa inte hej förrän…
  Såg just hur en av desinformatörerna vid namn Runsten,skriver i skitblaskan HD,att sjukan som kineserna påstår beror på kinesiska matvanor,egentligen är ”klimatets” fel.
  På meny finns förutom Fladdermöss,även orm o. rökt hund i Kina.
  Detta struntar denna skribenta i,och påstår frankt,att det är ”klimat-omändringen” ! Hur hon fått fram detta finns en massa svammel kring,som Stenbock avstår att läsa.
  PS.
  Besparar er bilden av henne. DS.

 2. Ja både Greta och Isabella Lövin tycks ha gått under jorden,
  hur ska klimatsekten klara sig utan dessa draglok?

 3. Miljöpartiet, denna domedagssekt har med sina 4% haft en oproportionerlig politisk makt sedan Reinfeldts minoritets regering blev till i 2006. Dvs 14 år av obruten politisk makt till ett marginellt parti. Som inte släpptes i regeringen under Reinfeldt men genom bakgårdsintriger med moderaterna hjälpte att pressa igenom borgelig agenda genom riksdagen. Trots att denna vattenmelonparti är till vänster om kommunisterna. Varenda av dessa stödsinsatser fick givetvis viktas mot någon rödgrön proposition i gengäld. Nu är de i regeringen och härjar som coronavirus. De sk oppositionspartier haft gott om chanser att rösta bort denna katastrofregering, men beröringsskräcken mot SD är starkare.
  Det finns bara ett politiskt parti som menar väl med Sverige. Och alla ni som röstar för något annat parti deltar i Sveriges undergång.

  • Miljöpartiet fick ingen makt av Reinfeldt förrän efter valet 2010 då SD kom in i riksdagen. Alliansen hade egen majoritet 2006-2010.

 4. Ja det är skönt att slippa bli slagen i huvudet 300 gånger om dagen med klimathysteri och verklighetsfrånvända miljöpartister.

 5. Dessvärre verkar det vara svårt att få flockimmunitet mot Miljöpartister och den alarmistiska klimatsekten.

  Det vi nu ser är det utopiska samhälle dessa samhällsomstörtare önskar uppnå. Självfallet beklagar de att det är ett virus som åstadkommit detta, men krasst sett är detta det miljöpartistiska framtidssamhället.

  Kraftigt minskat flygande och resande överhuvudtaget. Ingen överdriven konsumtion hos medborgarna,utan endast det grundläggande köps in.

  För några månader sedan blev utsläppsrätter till miljardvärden förverkade av Lövin. Poff, de försvann i tomma intet där motsvarande värde i kronor nu skulle varit välkommet till statskassan.

  Invandringen fortsätter som förut, fullständigt undantagen kontroll av smittspridning. Vad denna kostat och fortsatt kommer att kosta är det ingen som ens får räkna på.

  Det är fullständigt sanslöst att dessa människor får hålla i taktpinnen.

  • Vad som är problemet på jorden är överbefolkningen. Coronaviruset är ett symtom på detta. Naturen vill vara i balans och när balansen störs slår evolutionära mekanismer till, som t ex farsoter, krig och naturkatastrofer.

   Men detta problem undvikes å det grövsta av miljöpartister då det blir en alltför existentiell och vass fråga.

 6. Finns ju inge mer att tillägga !!
  Ett examensarbete av högsta klass,Herr Malm.
  🙂 🙂 🙂 tre glada får du av Stenbock !

 7. Den här pandemin var lika välbehövlig som oönskad. Många slutsatser kan vi dra (även om många av oss varit medvetna om dem).

  Man kan inte lita på Kina. Man kan ej heller lita på andra länder och internationella organ när problemen blir stora. Man bör inte heller inom landet ha en icke oväsentlig del av befolkning som inte vill integreras eller ens lära sig språket. Det finns en stor risk att vi inte längre kommer av att försörja ofränderna när sysselsättningsgraden sjunker dramatiskt. Vi borde skära ner på alla vidlyftiga bidrag till EU, FN och andra länder och folk. Vi har hållit på uppemot sextio år och ljuset i tunnlarna lyser med sin frånvaro. Däremot har vi blivit överkörda av migrationskaravanen. Inte bara en gång utan gång på gång. Det är nog nu!

Kommentera