Stäng

Två skottskadade i Stockholm

BROTTSLIGHET. Polisen fick under tisdagskvällen samtal om smällar som uppfattades som skott i Gamla Enskede. Vittnet såg en person ligga på marken och en som stod bredvid och en mindre personbil som lämnade platsen. Två personer hittades på platsen med troliga skottskador som tas om hand av sjukhuspersonal. 

Polisen

6 reaktioner på “Två skottskadade i Stockholm

 1. Varför togs somalierna speciellt in i nyheter, var det en stor förlust av arbetande somalier som bidrog med mycket skatt till Sverige?

 2. Vad är svensk – somalier för sorts mutation ? Man är antingen svensk eller somalier . En svensk somalier , smaka på den ! Mvh Sjöström

 3. Det går bra för Steffes parti, enligt en undersökning från Novus är S idag Sveriges största parti Kommunisterna och SD tappar !
  Det naiva och konflikträdda svenska folket tycker i intervjuer från PK-media att regeringen med Steffe i spetsen sköter Coronaproblem.
  Nu är det en ny katastrof uppstått i Sverige, ett antal av de avlidna av Corona är s.k ”SVENSK-SOMALIER” på grund av dålig information på icke svenska.
  Är helt säker på att efter valet 2022 sitter den landsförädiska 7 klövern kvar i riksdagen tillsammans med ett Islamistiskt parti.

 4. Jaahaa! Då är det MENA igen!!!! Det var ju tråkigt för de, desto bättre för oss någorlunda normala personer….

 5. Anders Tegnell har inte informerat på arabiska, så stackarna, vad de nu varit med om, har inte förstått…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: