Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson


INRIKES. Från Robinsonvinnare och socialdemokratisk riksdagsledamot till välfärdsentreprenör och mångmiljonär. Jan Emanuel Johansson, är riskkapitalisten som blev ifrågasatt efter att ha tjänat mångmiljonbelopp på flyktigboenden och behandlingshem. Han berättar för Malou i TV4 om hur hans liv ser ut i dag och hur han ser på dagens Socialdemokraterna.

Jan Emanuel säger att han är socialdemokrat men att hans parti inte är det, flera kloka saker

 • Bidrag är av ondo, samhället ska erbjuda jobb, vi har det här och det här åt dig, tar du inte det väljer du bort bidragen.
 • Alla kan arbeta och vara en del av samhället, bidrag ska inte vara ett sätt att försörja sig.
 • Ensamkommande flyktingbarn är inga barn utan vuxna unga.
 • Samhället behandlade de ensamkommande unga männen som barn och ställde inga krav.

Om Jan Emanuel på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


26 responses to “Socialdemokraten Jan Emanuel Johansson

 • Maja 2

  En enorm merit i Sveriges Riksdag bli en Robinsonvinnare och få en plats i parlamentet! Helt sjukt. Den här mannen har inte gjort ett hederligt dagsverk.

  Gilla

  • Tore

   Mycket riktigt och han ska inte ha några stående ovationer för sitt plötsliga angagemang för Sverige och dess väl.
   Han har gjort sin förmögenhet på flyktingmottagande oavsett vad han säger så har han via sina bolag sysslat med denna vidriga verksamhet.
   Att sen komma o h klaga på sin tidigare födkrok är patetiskt, en roddare är vad han är.

   Gilla

 • Johanna

  Den sk ”mannen” har en extrem dubbelmoral och hycklar något oerhört. Att först sko sig på skattepengar med flyktingboende, och sen när opinionen vänder- direkt börja kritisera just det han gjort sig stora pengar på- är vämjeligt. Han var ju en av ”bråkstakarna” som skulle få åka på västindienresorna när han var ung, han är ju en total produkt av det sosseri som gynnat marodörer på bekostnad av uppbyggare. Han vänder kappan efter vinden oavbrutet, som en riktig syltrygg. Patetiskt! Den dag han ber om ursäkt för sitt hyckleri skulle jag kunna omvärdera hans feghet. Men den dagen lär aldrig komma. Dubbelmoral är inte dubbelt så bra………

  Gilla

 • Maja 2

  Glömmer aldrig bort apan Ola i fångenskap i Thailand, när han rände där i syfte att kolla att Ola har det bra. Ni hör ju hur patetiskt det är att få till en gratis resa när man sitter på sossarnas led.
  Och thailändarna hade så roligt åt hela farsen!
  Som Tore säger, en sosse på grön kvist med miljoner i fickor är ett svin .

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En riktig arbetargrabb !!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Svensson K-E

  En rätt cool båt har han.

  Gilla

 • blabaris

  Undra hur många svenskar som kommer dö för att en sosse ville importera migranter och bli många miljonär??

  År 2018 hade Sverige drygt 10,2 miljoner invånare. Av dessa var cirka 8,3 miljoner födda i Sverige och nästan 2 miljoner födda utanför Sverige, vilket innebär att andelen utrikes födda var 19,1 procent.

  En del sjukdomstillstånd är mer vanligt förekommande bland personer med utländsk bakgrund än bland inrikes födda i flera europeiska länder, bland annat diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, högt blodtryck och kronisk njursjukdom, fetma och metabolt syndrom. Vidare finns studier där personer med utländsk bakgrund har en högre självrapporterad förekomst av till exempel allergi, kronisk bronkit, osteoartrit eller artrit och magsår jämfört med den övriga befolkningen. Rapporter visar att det är mer vanligt att utrikes födda som bott länge i Sverige har diabetes, högt blodtryck, övervikt eller fetma jämfört med personer med kortare vistelsetid, vilket också påvisats i internationell forskning. Rapporten visar också att fysisk aktivitet är mindre vanligt bland vissa grupper av utrikes födda som vistats här i mer än fem år

  Hivinfektion 2018
  Sjuttiofem procent av alla nya Hiv och AIDS fallen i sverige är migranter. Majoriteten av personer som diagnosticeras med hiv i Sverige är utrikes födda. Ungefär 8 000 personer lever idag (2019) med hiv i Sverige. Vi har fått hit nya mutationer av HIV och AIDS som är medicin resisita. Medicin resistent HIV: HIV-virus har blivit allt mer motståndskraftigt mot bromsmediciner. 10 procent av HIV-positiva personer i Afrika, Asien och Latinamerika bär på sådana virus. Bland barn i Afrika är det mer än hälften. Nya data från nydiagnostiserade patienter i Sverige, erhållna från InfCare HIV databas, visar att det skett en ökning av överförd HIV resistens under perioden 2010-2017 minst 30% av nya HIV fall i sverige är medicin resistenta.

  Tuberkulos 2018
  Tuberkulos är numera en ovanlig sjukdom i Sverige och nära 90 procent av de fall som rapporteras är bland utrikes födda. År 2016 var förekomsten bland inrikes födda 0,7 fall per 100 000 invånare, jämfört med 19,7 fall bland utrikes födda. Det finns stora variationer mellan olika födelseländer. De flesta fallen av tuberkulos i Sverige inträffar bland personer som varit bosatta här i mindre än 5 år. Av fallen diagnostiserade i Sverige var 83 procent odlingsverifierade och av dessa var 3 procent multiresistent TB. Cirka 15 procent av fallen under 2018 bedöms ha smittats i Sverige och de flesta rapporterades i gruppen 20-29 år födda utomlands. Av de odlingsverifierade fallen tillhörde 21 procent något kluster och övriga var unika stammar i Sverige. Länder folk blivit smittade i Somalia – Eritrea – Afghanistan –

  Diabetes

  Ca 500.000 personer i sverige har diabetes.

  I åldersgruppen 0–14 år insjuknar årligen cirka 49 barn/100 000 och i hela befolkningen är incidensen cirka 14 nya fall/100 000. I Mellanöstern-populationen har mer än varannan irakier i Sverige en eller flera biologiska första¬gradssläktingar med diabetes (dvs biologisk mor/far/syskon) jämfört med var fjärde hos icke-invandrade svenskar. (så kusingifte ger högre diabetsrisk då de bär fler genetiska riskvarianter för diabetes ) I Sverige är i dag 1,6 miljoner födda utomlands; de största utomeuropeiska grupperna utgörs av dem som invandrat från ¬Mellanöstern, främst Syrien, Irak, Turkiet och Libanon. Andra grupper är invandrare från Afrika och Sydostasien. Registerstudier har sedan 1990-talet visat att invandrare från Mellanöstern utgör en högriskgrupp för diabetes med dubbelt så hög diabetesprevalens som i den svenskfödda populationen. Man i studier sett att populationer från Mellanöstern och Afrika har mer uttalad insulinresistens, medan befolkningsgrupper från östra Asien har mer uttalad insulinbrist än populationer av europeiskt ursprung. Mer än en av sex invandrare från Mellanöstern i Sverige förutspås drabbas av diabetes inom de närmaste 10 åren. I Botnia-studien (som genomfördes i Finland) har visats att ärftlighet för diabetes är associerad med ökad genetisk risk för sjukdomen. Resultaten tyder på inflytande av epigenetiska mekanismer, där ärftlighet i frånvaro av obesitas innebär påtagligt lägre diabetesrisk än ärftlighet i närvaro av obesitas. Personer födda i övriga Europa, Asien och Afrika, och som bott i Sverige i mer än fem år, uppgav högre förekomst av diabetes jämfört med inrikes födda. Andelen personer födda i Afrika med diabetes var nästan fem gånger högre.

  Cancer
  I Sverige inrapporterades år 2017 totalt 69 101 cancerfall av dessa avled knappt 12 800 personer i åldrarna 15 år och äldre i cancer. Den 31 december 2016 var den totala cancerprevalensen i Sverige cirka 524 000 personer dvs alla som haft cancer och överlevt eller som fortfarande är sjuka i cancer. Om man lägger till variabeln födelseland eller födelseregion var dödligheten i sjukdomarna beroende på födelseland inom norden – inom europa – utanför europa. Viss cancer är ärftlig och vanligare inom vissa släkter och kusingiftemål länder.

  Hjärt och kärlsjukdomar

  Den främsta orsaken till att personer avlider i Sverige är sjukdomar i cirkulationsorganen. År 2016 avled 31 600 personer i åldrarna 15 år och äldre i sådana sjukdomar, vilket motsvarar 384 dödsfall per 100 000 individer. Personer födda i övriga Europa, Asien och Afrika, och som bott i Sverige i mer än fem år, uppgav högre förekomst av högt blodtryck jämfört med inrikes födda

  Hälsa hos personer som är utrikes födda – skillnader i hälsa utifrån födelseland – https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/h/halsa-hos-personer-som-ar-utrikes-fodda–skillnader-i-halsa-utifran-fodelseland/?pub=61466

  Gilla

  • blabaris

   blev blockad på fb för att jag hänvisar till en statlig utredning.

   Jag har INTE skrivit den……men det är rasism och hat tydligen….

   Gilla

 • Tony

  Han har ju en poäng när han säger att han är Sosse men
  dom är bara Sossar till namnet, det fanns ju ett parti som
  har jobbat för Sverige o Svenskarna men dom finns inte
  bland dom som kallar sig Sossar idag!

  Gilla

 • blabaris

  Smittan ställer in cancerbehandlingar och canceroperationer i sverige
  http://www.svd.se/coronasmittan-staller-in-cancerbehandlingar

  Gilla

 • Ingen särskild

  Tycker han framstod som ganska ödmjuk i den här intervjun..

  Gilla

 • ossie

  Han har ju rätt i att det bara är ett tomt skal bara skylten kvar. Nån Socialdemokrati existerar inte. Partiet är fyllt av penningkåta karriärister.

  Gilla

 • Tore

  En typisk sosse hycklare, först tjäna miljoner på flyktingar sen när kontot är fullt
  Vi kan inte ta emot fler flyktingar.
  Han är urtypen för ett sossesvin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: