Stäng

Italien kommer att segra över viruset…

PANDEMI. Italien är det land som drabbats värst i Europa av corona-pandemin. Här ger det italienska flygvapnet ett stort känslomässig lyft till nationen medan Pavarotti som sjunger Nessun Dorma, låt ingen sova, och där texter säger venceremos, vi kommer att segra, kommer de italienska planen med den italienska flaggan och jagar bort det ensamma planet (viruset).

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Italien kommer att segra över viruset…

  1. Så mäktigt ! Där fick man sannerligen gåshud.Italienarna som har drabbats så hårt försöker ändå göra något och muntra upp varandra.Upp med hakan.Vi skall segra.Det kommer en morgondag när allt är över.Budskapet till folket var så fint och värdigt.

      1. Av samma anledning kommer den feministiska regeringen att klara sig bra. Viruset tycker nog att det är mycket otäckt att angripa dessa clowner.

  2. Jag är förvånad att inte Feministkräken skyllt viruset på vita medelålder män ännu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: