Socialdemokraten och miljonären Alex Schulman får betalt för att marknadsföra ett liv på avbetalning…

DUBBELMORAL. Carl Magnus Alexander ”Alex” Schulman, föddes 1976 i Skåne. Alex är socialdemokrat och mångmiljonär, vilket inte är någon ovanlig kombination. Alex har en annan sak gemensamt med många andra socialdemokrater, han tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Nu får socialdemokraten och miljonären betalt för att marknadsföra ett liv på avbetalning, och det är det lilla han sysslar med. Läs gärna om Alex Schulman på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Socialdemokraten och miljonären Alex Schulman får betalt för att marknadsföra ett liv på avbetalning…

  1. Hehe vem tar mannen och sossepolitruken som har tänderna på tork…på allvar, gör som jag ignorera stolpskottet så slipper ni få ont i magen och ångest.

    Att idioterna får betalt av andra idioter kan vi tyvärr inte göra så mycket åt……än men vänta bara tills vindarna har vänt tillräckligt.

  2. Tänk er ett dubbelrum där Alex Schulman och Özz Nujen är satta i Corona-karantän!
    Den dokusåpan skulle jag faktiskt vilja se.

  3. En sosse tar för givet att någon annan betalar, en sosse kan inte vara rasist för han är just sosse och sossar kan inte va rasister.
    Sossar är självutnämnda sk goda människor.
    Sossar är det vedervärdigaste mänskligheten har att visa upp.

Kommentera