100.000 fler arbetslösa än förra månaden

INSÄNDARE. Detta alltså före Coronahotet! Arbetslösheten har ökat från 7,4% till 8,2%. Antalet arbetslösa har ökat med 102.000 till 454.000. Istället för Löfvens löfte om lägsta arbetslösheten i EU, fick vi alltså den högsta. Samtidigt har vi den största invandringen i Europa med 120000 migranter om året. Nästan lika många som under krisen 2015.

Steget Efter

Ingen normalt funtad människa kan undgå att se sambandet. Men med en fullständigt grotesk propaganda har regeringen lyckats förvränga verkligheten. Massinvandringen påstods lönsam, men har knäckt välfärdssamhället. Mångkulturen påstods berikande, men har gjort om landet till ett kriminellt träsk. Det är ju i historiskt perspektiv ett avgrundsdjupt misslyckande. Gustav Vasa och Axel Oxenstierna måtte vända sig i gravarna.

En halv miljon svenskar har de senaste åren lämnat Sverige. Fler än under Karl-Oskars tid på 1800-talet. Men förmodligen som då de mest företagsamma. Många av dem jobbar i alla de svenska företag som flyttat verksamheten utomlands. Undan den socialism vars yttersta mål är att införa planekonomi.

Men kvar i Sverige är de miljontals migranter som ska försörjas med bidrag från en glesnande skara svenska skattebetalare. Varav allt fler är fattigpensionärer och nu alltså nästan lika många arbetslösa. De ska dessutom betala tusentals miljarder för en fullständigt meningslös minskning av koldioxidutsläpp.

På toppen av detta kommer nu Coronahotet. Ett förödande slag mot ett illa förberett Sverige. Arbetslösheten lär öka med raketfart. Den krisberedskap vi tidigare haft har offrats för drömmen om att bli en humanistisk stormakt. Nationens gränser har lämnats vidöppna för både social turism, islam och  virussjukdomar. En snabb ökning av befolkningen med miljontals migranter har fyllt sjukhuskorridorerna, skapat oändlig bostadskö, gett upphov till snabbt växande antal getton, konkursnära kommuner, ostoppbar kriminalitet, gigantiskt bidragsfusk, ovärdig åldringsvård och lämnat landet försvarslöst i alla avseenden.

Men i mediaskuggan av Coronautbrottet flyttar vänstern fram planerna för planekonomin och statlig kontroll av näringslivet. Det som man misslyckades med via löntagarfonder. Nu försöker man istället att inifrån äta upp all privat verksamhet. Statsfeminismen presenterar nu ” Kommissionen för jämlika livsinkomster.” Med syfte att förbjuda olika lön för kvinnor och män. Ett steg för att beröva privata företag rätten att anställa och bestämma lön till de behöver för att hävda sig i konkurrensen. Detta ska övervakas av nya myndigheter, ledda av chefer med rätt partibok. Man kommer med säkerhet utnyttja tillfället för att smyga igenom fler förslag för att begränsa företagens beslutsrätt över verksamhet och egendom när nu allt fokus riktas mot Coronapandomin.

”Vi såg det inte komma” säger landets statsminister. Men eftersom en större del av befolkningen tydligt kunde se det komma, måste han vara både blind och döv eller på annat sätt svårt handikappad. Eller närmast brottsligt cynisk och befriad från all moral.

Steget Efter 

Sverige toppar nu alla listor över negativ utveckling. Vi har lägst tillväxt, sämsta BNP, högsta hushållsskulden, lägsta antalet vårdplatser, flest mord och sprängningar, längsta bostadskö, sämsta skola, sämsta terrorlagar, minst antal poliser, sämsta krisberedskap, längsta sjukvårdskön, mest klimatångest, sämsta valutan, flest tiggare, flest samordningsnummer, högsta skatter, mest omfattande smygcensur, mest politiserade nominklatura och flest våldtäkter i världen.

Men egentligen är ju hela svenska folket våldtaget. Den enda listan vi toppar är migranternas placering av Sverige som drömlandet nummer ett.

Rolf Malm

Steget Efter

 

23 thoughts on “100.000 fler arbetslösa än förra månaden

  1. Från vissa länder rakt in arbetslöhetskön, och från andra rakt in i arbetslivet…🤔, men det har ingenting med religion att göra, bara en märklig slump…

  2. Vem ska politikerna skylla arbetslösheten på nu när snart Arbetsförmedlingen är borta?
    Vilken paradox. Löfven importerar 100 000-tals med okunniga och inkompetenta migranter och det är Arbetsförmedlingens fel att dom är arbetslösa?
    Enda sättet att få ner arbetslösheten är att skicka tillbaka dom. Löfven, rådet är gratis.

    • Om det bara gäller att övertrumfa den nuvarande går det lika bra med en skurhink eller ett använt tuggummi.

  3. 8,2% arbetslöshet, plus 1 miljon hucklekärringar i förorten som inte står till ”Arbetsmarknadens förfogande”.

  4. Vi kan väl göra som vi gjorde för att få bättre Pisa-resultat då vi tog bort de svagpresterande från undersökningen. Vi kan väl ta bort de arbetslösa från undersökningen. Då får vi EUs lägsta arbetslöshet.

    • Men det är ju redan gjort, vad skall vi nu ta bort?
      Men det är ju imponerande att staten lånar ut 500 miljarder till företagen.
      Då sitter ju företagen med ”Svarte Petter” efter Corona och skall betala tillbaka sin skuld.
      Staten bjuder på ingenting.

  5. Det är det dom vill..
    För. Han hatar svenskar.
    är vad jag tror
    Beror nog på uppväxten..
    Föräldrana var väll nazister
    Har jag fel?

  6. Ja Rolf!
    Hur ska man kunna väcka 40% av en sovande befolkning, och 35% som blir rikligt belönad för sin lojalitet.

    • En spark i arslet och en brutal lågkonjuktur med lite mångkulturberiking av dom närmaste i familjen.

  7. Det är moderaternas skattesänkningar när dom satt vid maktens fel.
    Sen har vi tagit in för lite arbetskraftsinvandring
    spetskompetensen urholkas.
    Sist men inte minst, det är den av sd förda populistiska politikens fel.
    Ja och så Trumps fel som sänkt den amerikanska arbetslösheten till 1967 års nivå.

  8. Ja vad ska man säga Rolf jag tror att du fick med allt utom moralisk feministisk stormakt också.
    Stormakt har någon magisk klang i Sverige i synnerhet hos svagbegåvade sossar med fullt utvecklat storhetsvansinne.

Kommentera