Stäng

Mångkultur uppvisning på ett av Bernie Sanders kampanjmöten

Öppning av Jihadi-akten Vid ett ”möte” som  Bernie Sanders ’Dearborn, Michigan, uppträdde denna dansgrupp, iförda  Palestinska ”krigsdukar”, utförde de en, vad FjärranÖsternRedaktören antar är en slags Arabisk svärdsdans, en mer våldsbejakande variant av ”Små Grodorna”. Det attraherar säkert några väljare med en  bakgrund i Mellanöstern!

Kanske ett bra tips till Statsminiminister Löfven, om han mot förmodan skall leda Sossarna mot avgrunden i ett val till

12 reaktioner på “Mångkultur uppvisning på ett av Bernie Sanders kampanjmöten

 1. Har de klippt bort delen där de piskade varsin kvinna, förlåt matta ska det vara…?

 2. Jalla Jalla snart blir USA som Sverige om ni röstar på den mannen… publiken ser inte imponerade ut….😊

 3. Det här valet i USA handlar definitivt inte om politik. Det finns ju inte en enda av dessa ståuppkomiker som vet vad politik är.
  Nej här handlar det om ÅLDER OCH PENGAR. Den som har mest pengar och är älst blir Amerikas nästa president.

 4. Som Bibel-troende kristen kan jag med 100% säkerhet säga att islam är ondska. Och det är därför det onda, ljugande, antikristna etablissemanget med våld försöker importera så mycket islam in i västvärlden och Sverige som möjligt. Världen är i den ondes våld, och vi för en kamp mot ondskans andemakter. Det gäller att välja sida innan ens tid är slut.

 5. Löfven kan ju hyra in medicinmän med trolltrummor från Afrika till valupptakten.
  Nej, vänta nu, dom har vi ju inom landet. Importerade ”läkare”, som fått legitimationen indragen, en utmärkt sysselsättning för dessa.

 6. Jisses, så här går det när man inte fattat vad Islam som ideologi går ut på, där Jihad (som oftast översätts som ”heligt krig”, betyder inget annat än ”att kämpa”) är en naturlig del av islam. endera rövknullar de oss då de har all tid i välden då tid inget betyder för just islam som har ett enda mål likt kommunisterna, att ta över och regera över hela världen. Eller så bombar vi skiten tillbaka till stenåldern.

 7. Och de västliga kvinnorna där håller entusiastiskt takten med de muslimska männen som skulle våldta och förtrycka dem om de fick chansen.

 8. Finns det så många muslimer i Amerkat ens.
  Trodde mest det var negrer som sitter i fängelser som konverterar till islam.
  Eller gängmedlemmar då.
  Kriminalitet och islam vekar gå hand i hand….

 9. Bernie Sanders är av judisk tro eller härkomst. Att umgås med dem som har ens utplånande som högsta mål verkar inte sunt.

  #konsekvensanalys #självbevarelsedrift

  1. Bernie , supersocialisten, lovar välfärd till alla och därmed saknar han konsekvensanalys och självbevarelsedrift. Han kommer att dö på sin post, om han blir president, med sina löften och svagt hjärta. Allt hänger på vem som blir vice president. Elisabeth Warren skulle möjliggöra att han får fler kvinnliga röster. Hon måste först dagtinga med sitt samvete för de var bittra fiender under tevedebatterna.
   Stalltips: Blotta tanken (för EW) att bli vice är säkert något hon gör. BS kommer att stupa på sin post. När gubben dör bli hon Amerikas förste kvinnlige president, att sedan bli rik på kuppen är inte illa för en som var lärare för tio åe sedan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: