12-årig pojke misshandlad och rånad

BROTTSLIGHET. En pojke i tolvårsåldern fotade utsikten vid medeltidstornet Kärnans utsiktsplats i Helsingborg. Då kommer två män i 18-20-årsåldern fram till pojken som slår honom och tar hans mobiltelefon.

Polisen är på plats med flera patruller och söker gärningsmännen. I nuläget finns inga uppgifter om skadeläget för den slagne och rånade pojken.

Polisen

-Pettersson noterar inga gripna och inget signalement…

8 thoughts on “12-årig pojke misshandlad och rånad

  1. Jag utgår ifrån att rånoffret är blind eftersom det inte finns något signalement. Det gör ju brottet än mera avskyvärt!

  2. 1. Inga gripna
    2. Inget signalement

    DÅ VET VI GRÄSRÖTTER EXAKT HUR SIGNALEMENTET SKALL KOMPLETTERAS I SINA DETALJER!

    Eller hur?

  3. Människor i Sverige verkar blunda för att personrån, kulvapen och bomber blivit normal vardag på gator och torg och privata hem i Sverige idag. Vissa svenskar bygger faktiskt in kriminell samhällskultur i sitt egna land. En kultur, som tycks prioritera de kriminellas trygghet. Bara ett riksdagsparti, som SD ser obalansen och vill åtgärda den. SD bekämpas hårdare än kriminaliteten, som om SD är det primära hotet mot Sverige. Den kampen kommer från avtrubbade likriktade politiska krafter. Det negativa mönstret måste ändå brytas. Enkla lättförstådda metoder för att börja ta kontroll är bäst. Obligatorisk utvisning vid grova eller återkommande brott, utökade id-kontroller, folkräkning, samkörning av alla bidragsregister osv. Ängsligheten att göra fel får inte hindra säkerheten i samhället.

  4. Är det detta statsministern menar med att dom blir lönsamma lite längre fram? Sälja stöldgods och konsumera upp pengarna? Skulle inte förvåna mig om statsministern tycker att det är bra företagsamhet.

  5. Enligt en opinionsundersökning beställd av Svenska kyrkan, Rädda Barnen och Svenska Röda Korset:

    ”Ska barn som vistats fler år i Sverige och lärt sig svenska ha möjlighet att stanna i Sverige? – 73 procent håller med helt eller delvis.”

    Folk är tydligen för dumma för att inse inse dessa små ”sötnosar” är framtidens dominansbrottslingar och gängledare.

    Undrar hur många som helt eller delvis skulle hålla med om man frågade ”Ska Sverige få bli ett muslimskt U-land?”.

  6. Inskrivna på Tingsrätter ger vid handen att Sverige är Iraks öppna anstalt.

  7. Nej signalament på brottslingar i Sverige är avskaffat,
    det anges endast när det handlar om Svenska brottslingar!

  8. Sinnessjukt.
    Vi har verkligen gett upp vår trygghet totalt, våra barn kan inte ens gå ut och fotografera utan att bli överfallna och rånade!

    Näe hörrni nu får det fan vara nog!

Kommentera