Stäng

EU:s gräns förblir stängd – avfärdar Erdogans utpressning

INVANDRING. EU kommer inte ge efter för Turkiets ”utpressning” och kommer fortsätta hålla gränsen stängd för de tusentals flyktingar som försökt ta sig över till Grekland efter att den turiska gränsen öppnats. Det säger Frankrikes utrikesminister Jean-Yves Le Drian i ett uttalande, till Reuters

Jimmie Åkesson med några ”flyktingar” på den turkiska sidan av gränsen

EU:s utrikeschef Josep Borrell mötte Turkiets president Recep Tayyip Erdogan under dagen, och efter mötet att han låtit Erdogan veta att utvecklingen vid den grekiska gränsen är oacceptabel.

Även Erdogan gjorde ett uttalande efter mötet, och sa då att situationen vid gränsen bara kan lösas genom att Europa ger sitt stöd till den militära turkiska insatsen i Syrien.

-Pettersson noterar att sultan Erdogan vill ha hjälp med att invadera Syrien och stödja de islamska terroristerna där. EU borde kräva att han lämnar tillbaka staden som var kristen i över tusen år innan muslimerna erövrade Konstantinopel som numera heter Istanbul. Erdogan har hotat med flyktingar, med att destabilisera Balkan och med att skicka tusentals IS-terrorister till Europa, vilket att troligen gjort redan. Någon måst stoppa islams utbredning.

Jimmie Åkesson befinner sig idag vid den turkiska gränsen mot Grekland och möter migranter på väg in i Europa. Vi minns alla migrationskaoset 2015 och SD gör allt de kan för att det aldrig någonsin ska upprepas igen. SD:s budskap till migranterna är tydligt; Sverige är fullt. På flygbladen står ”Sweden is full. Don’t come to us!” 

Åkesson säger också att EU måste hjälpa Grekland att hålla gränsen. Centerpartiet och Vänsterpartiet har fördömt Åkessons agerande. Sabuni (L) säger att situationen vid gränsen ”inte lämpar sig för enkla budskap på plattor i sociala medier eller flygbladsutdelning vid gränsen”.

Islam och dess självförsvarskrig, försöken att ockupera och förslava Europa har inte upphört…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “EU:s gräns förblir stängd – avfärdar Erdogans utpressning

 1. Trams, tror inte en sekund på att gränsen blir stängd behövs bara lite mer snyftreportage från gränsen så veknar EU:s hjärta och massimporten är ett faktum !
  Bara hoppas man har fel.

 2. Ledsen alla vänsterblivna, men Åkesson gör i alla fall något. Vad gör ni i er foliebubbla? Sitter bakom tangentbordet och ordbajsar…

 3. Precis som om det skulle bli mindre flyktingar om Turkiet försökte invadera Syrien.

 4. Vad centerpartiet och vänsterpartiet har missat. Är att en mycket stor majoritet av Sveriges befolkning, redan har fördömt deras migrations politik, för mycket länge sedan.

  Kom in i matchen nu. Ni har stått offside allt för länge. När det gäller svensk migrations politik.

 5. Norge tänker skicka tältsängar tält och personal som kan hjälpa till att registrera och identifiera ……*Suck!*

  Källa : Nyhetskanalen 2

  1. Varför inte? Det kan vara bra för en gångs skull att veta hur många turisterna och lycksökarna är. Vi ska inte vara rädda för fakta.

 6. Just nu finns det bara en som kan och kommer att löser detta.

  Islamisten Erdogan skall till Moskva imorn.
  Han målar in sig i hörnet, från alla väderstreck.

  1. Honom puttar inte sultanen omkull utan han ligger på knä och ber om militär hjälp, Dock är han lugn, eftersom han ser hellre att Bashar vinner. Varför, Turkiet är med i Nato, därför får inte Erdogan vinna och den stora flyktingströmmen är bra för honom då Turkiet, och EU (Nato) gör hans antagonister svagare.

 7. ”Experter” skickas från Sverige till Grekland. Svensk gränspolis redo hjälpa Grekland.

  Den ”hjälpen” kan man ju fundera över. Undrar om grekerna skrattar eller gråter. De svenska experterna klarar ju inte ens av att värna Sveriges gränser.

 8. Jaså Erdogan vill ha hjälp av Europa. Är det på grund av att han inte har någon militär längre efter satt officerarna i fängelse eller avskedat dom.
  Han har inget i Syrien att göra. Turkarna har redan stulit tillräckligt därifrån.

  1. Vi kan ju alltid hoppas. Sveriges problem är att vi har ett överflöd av nyttiga idioter till globalizmen inom vår riksdag och regering som inte vill en enda jävel väl….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: