”VI KOMMER ATT DÖDA HONOM SNART”

En ”mordlysten muslim”,  utövare av den så kallade ”fredliga och humana” religionen, från Pakistan, utlovar 10 miljoner i Pakistanska pengar, ca sexhundratjugotusen i Svenska kronor, till den som mördar en kristen man, detta eftersom han kritiserat islam!  Det är den Pakistanske, kristna flyktingen, Faraz Pervaiz, enligt uppgift bosatt i Bangkok, man vill se mördad så snart som möjligt.

Läs mer om dessa barbarer HÄR,  så förstår ni varför Islam inte hör hemma i civiliserade länder. I Pakistan kan alltså en mordlysten muslim ostraffat, uppmana till mord  och utlova en belöning, om man mördar en kristen man!

 

6 thoughts on “”VI KOMMER ATT DÖDA HONOM SNART”

 1. Jo som källa kan ja rekommendera Jan Guillou alster dom bör passa dit intresse särskilt den där pojken.men det var frisering med stora kniven som gällde.
  men när det gällde inkvisitionen då var man svag för majbrasor
  sen när det gäller Afghanistan så är befolkningen talibaner .
  taliban betyder lärd . sen när det gäller den så kallade president så får du nog se honom som någon nform av kulfång
  detta är ett land med klaner som som strider mot allt.
  tror inte att presidenten är särskilt pålitlig.

  jänkarna lärde sig visst inget när man hade lekstuga i Somalia

 2. Jag är rädd för att de godhjärtade svenskarna inte förstår hur de sanna islamisterna agerar, de skyr absolut inga medel oavsett om de är, enligt dem, de otrogna eller en av deras egna. De verkar njuta av att göra de handlingar som vi kallar djuriska.
  Om och när de får makten går ingen säker, de kan när som helst anklaga vem som helst vad som helst och få en sharia dom utfärdad.

  • ja varför inte fundera lite på vad detta fredsavtal som jänkarna undertecknade med Afghanistan.

   bara detta säger ju mycket tx det är för dyrt att atombomba dom.av tradition har ju kristna alltid brännet sina motståndare …medans araber kapar huvudet.

   • Är du full.?

    Jänkarna har inte skrivit ett fredsavtal med landet Afghanistan utan med talibanerna allena.

    Landets president Ashraf Ghani är mycket bekymrad och kritisk till avtalet.

    Att kristna bränner sina motståndare i nutid vill jag gärna ha en källa eller länk till…ett påstående ifrån en berusad/drogad räcker liksom inte.!!!

Kommentera