S vill inte ha oberoende fackföreningar


INRIKES. Socialdemokraten Annika Strandhäll twittrar som vanligt fortare än hon tänker om hon nu tänker. Det är socialdemokraterna som har politiserat fackföreningsrörelsen. Där medlemskap i Sveriges största fack LO, inneburit att medlemmen passivt tvingats stödja S. Där medlemmar med fel politiska engagemang eller åsikter uteslutits.

Nu gnäller Strandhäll och andra när SD kräver oberoende fack och oberoende public service. Annika Strandhäll pratar om makt, hon har tydligen glömt att socialdemokraterna har två mål med sin politik. Att ta makten och att behålla den.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “S vill inte ha oberoende fackföreningar

 • ruben

  S är nog körda. De borde syssla mer med att modifiera sin egna politik. De sysslar för mycket med smutskastning av vanliga hederliga Svenskar. Varje gång de försöker övertyga om att SD-väljare och SD-politiker har sämre moral blir det kanske 100 nya SD-väljare. Att upprepa samma misstag så ofta är så orimligt. Globalisering och mångfald har fått den innebörden att Svenskar ska trängas undan i sitt egna land och det är nog bara SD, som förstått att ingen kan göra så.

  Gilla

 • Kungen

  Annika strandhäll måste ha glömt att ta sin medicin. Hon behöver lugnande medel.
  Sossarna fattar inte att detta är ett självskadebeteende. Lo dräneras på medlemmar och sossarna tappar väljare i rasande fart just därför att de tror att de kan tvinga folk vad dom ska tycka. Det är kul att se hur vänstervridna slåss mot väderkvarnar och inte begriper varför det går så dåligt. Detta gör att dom blir desperata och kallar sina motståndare för alla möjliga fula saker i brist på sakliga argument. Keep on dreaming….
  😄😄😄😄

  Gilla

 • Dissidenten

  Tycker litet synd om Strandhäll.
  Hon framstår allt mer som prototypen av en korkad blondin.
  Samtidigt står det klart att desperationen inom sossepacket, närmast nu är total. Vid en förlust av den fackliga kontrollen, rinner så småningom tjatet om klasstillhörighet ut i sanden. Något som S, alltid käftat om.
  Tokan Strandhäll kallar ju sig äkta arbetarklass. Hyckleri på högsta nivå.
  LO kan närmast liknas med Sicilianska maffian. Maktfullkomliga och mer intresserade av sin egen välgång, än av medlemmarna.
  För att dika ut ”det svenska träsket”, behövs en längre tid av sossefritt regeringsinnehav, så att myndigheter och förvaltningar kan rensas från sossepolitruker.
  Ex-ministrar som Strandhäll, ska sättas på samma svältpensioner, som många äldre, riktiga arbetare, nu har.

  Gilla

 • ponnsan62

  Hon verkar inte sörja så mycket ?
  Dessa elaka sossar som inte tål andra en sig själva!

  Gilla

 • gamgubben

  Finns ingen grund för att ett fackförbund ska vara politiskt. Vi är ju alla arbetare oavsett du arbetar på verkstadsgolvet eller kontoret. Det enda som behövs är att arbetare och företag kommer överens om hur vinsten skall fördelas, ska de som äger ha större del av vinsten än de som arbetat ihop den. Vilket är mera värt att ge order eller utföra dem?

  Gilla

 • runar

  symptomatiskt att änkan Strandhäll hänvisar till stollen Lindberg i sitt Twitter
  lika dårar leka bäst
  nej du Annika lägg ner ett tag o a hand om dina barn istället.
  Sorg kan slå olika men nu börjar det likna ngt som du behöver professionell hjälp med.

  Gilla

 • Kent

  Att socialdemokraterna är ordentligt i panik nu när makten är hotad är uppenbart. Annika Strandhäll visar detta i sina twitterinlägg.
  Allt kan hända nu för hela sosseetablisemanget kommer att mobilisera mot de kommuner där SD är med och styr. NO one can fight like a corned rat. Där befinner sig sosseeliten idag och de är verkligen uppträngda i ett hörn av både SD och sina bundsförvanter muslimerna.
  Så Hörby, Sölvesborg och andra kommuner kommer att få uppleva en uppmärksamhet från alla socialdemokratiska organisationer som inga småkommuner tidigare har upplevt med energisk support från pkmedia.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Skaningar på däck är bäst i artikeln! Titanic som sjunker, de rika spelar på på övre däck medan de mindre bemedlade får drunkna under dem. De som inte är sossar, politiker, journalister. För dem räcker livbåtarna.
  Gossen glömde också kritiken från OSSE under förra valet där FN organet granskade.
  Det var stark kritik om valstödet från LO och andra organ till sossarnas valkampanj. Det kallas på ren svenska för den korporativa staten då fakc och ett politiskt parti styr landet.
  Det är förbjudet i andra länder och kampanjpengar ska visas var de kommer ifrån.
  Samma problem för vänstern, mest Podemos i Spanien. Chavez och sedan Maduro i Venezuela har stött kommunistpartier i Europa samtidigt som folket svälter.
  Ledaren ponytail Iglesias blev lägligt sjuk då han skulle till Katalonien och disk med si rörelsen…
  Samma förut med Sovjet, med DDR. Kolla på gamla bilder. Då Catro står med Schori i främsta militärbilen på paraden på Cuba.
  Palme i Zimbabwe…
  Sv regering som möter Irans hullamulla. De ser ut som Kullagulla.

  Gilla

 • ossie

  Facken gräver sin egen grav om de fortsätter att stödja sosseriet som ju mer och mer struntar i deras medlemmar vill bara ha deras pengar.

  Gilla

 • bjornwiklund

  Ja kan ett Freudianskt agerande se annorlunda ut…..

  ” . . .som vanligt fortare än hon tänker om hon nu tänker. ”
  Ja eller så tänker jag och väldigt många med mig väldigt längsamt . . bara och försöka….
  SD har känt smaken av verklig makt. och de älskar det….

  vad SD känt är förmodligen okänt för AS medan verklig makt är något som S är världsmästare på ochälskar annars skulle man inte hålla på i decennium efter decennium.

  Påminner om grndet och bjälken faktiskt…….

  Gilla

 • Erling

  ”SD har känt smaken av verklig makt och de älskar det”, säger lilla fröken.

  Jodå, om någon så vet hon vad hon talar om. Hennes parti representerar ett betongvälde, unikt i en demokrati.

  Under snart ett århundrade har socialdemokratin byggt upp en politisk dominans som sannolikt saknar motstycke. Och dela med sig – det vill hon uppenbarligen inte!

  SD kan eventuellt utgöra ett hot mot deras maktmonopol och större katastrof existerar inte för (S). De betalar vilket pris som helst för att detta inte ska ske. Eller rättare sagt, låter oss, landets medborgare betala!

  Socialdemokratins kontroll och maktfullkomlighet är långt större och djupare än vi anar. Boken ”Betongväldet” rekommenderas!

  Gilla

 • Olof.p

  Det är bedrövligt att Sverige 2020 håller på med politisk förföljelse. Det är nog bara en tidsfråga innan regeringen börjar söka efter politiskt felaktiga inlägg som detta och sätt mig i fängelse.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: