Sverige möts i SVT borde heta Mellanöstern mot Sverige


INVANDRING. Fattar inte invandrarna att när de står i SVT-debatt ”Sveriges möts”, avbryter Joakim Lamotte och säger en massa heltokiga saker att deras beteende får vanligt folk att tycka sämre om invandrare och att det drabbar alla justa invandrares? 

-Pettersson tycker det verkar som SVT utsett Joakim Lamotte till skurk för att en massa kaosbabbar härjar här i stället för att bygga sitt hemland.

***


19 responses to “Sverige möts i SVT borde heta Mellanöstern mot Sverige

 • compulsoryunion

  Saddam har outsourcat Kriminalvården gratis, till Sverige, och friska pengar kommer tillbaka till Jihad när pirater flyger tillbaka på permission till hemlandet:

  Gilla

 • Tony

  Hyckleriet i samhället är utbrett, oavsett vilka områden det handlar om, ta Svenska Kyrkan till exempel, som i TV 4 kör en trailer om att ingen ska behöva utsättas för våld, och tigger bidrag? Samma kyrka som stryker Islam medhårs, och vägrar att ens kommentera när Kristna mördas av deras mördarband, denna kyrka har verkligen ballat ur sen dom HBTQ certifierade damerna tagit över ledningen av vårt största kulturarv!

  Gilla

 • Maya

  Jag undrar hur många journalister i Sverige som är tvungna att ha skyddsväst på när dom vistas ute.Har man realistiska dödshot riktade mot sig så tar man nog det säkra före det osäkra.Lamotte gör helt rätt när han behåller den på i en TVsänd debatt.Jag skulle inte lita på för fem öre att säkerheten kan garanteras även om lokalen för engagemanget flyttades.Han ska ju både dit och därifrån.Vem vet vad den publiken hade i sina fickor.Att sedan håna och förlöjliga honom för detta visar ju bara på vilken otroligt låg nivå det är på somliga.Är övertygad om att den pöbeln skulle ha väldigt blöta byxor om dom själva skulle bli ansatta.Vad det gäller Magda Gad så föll hon som en sten för mig.Trodde inte att hon skulle kokettera med sin tuffhet om att inte använda skyddsväst i dom områden som hon har vistats i.Skärp er för f_n !!

  Gilla

 • ponnsan62

  Vi i Trollhätan Ifk lär dom svenska seder som att ta av sig skorna .
  Vilka fantastiska kvinnor man blir imponerad!
  Ni ger mig hopp!

  Gilla

 • Lennart Karlsson

  Alla myndigheter och förvaltningar har efter beslutet att Muslimska Brödraskapet och Socialdemokraterna skall samarbeta för en ”mångfald i Sverige” (läs: islamisering) sänt ut direktiv 1999 att den som motsätter sig blir utan ekonomiskt stöd. Dessutom lovades Terrororganisationen (enligt FN) Muslimska Brödraskapet (MB) 5 platser i Riksdagen/Regeringen samt ett stort antal i Regioner och Kommunala Fullmäktige och särskilt utsedda med rätt ”Värdegrund” enligt MB/S utsågs till att leda myndigheter som MSB, Försvarsmakten och Polisen. Inkvotering av motsvarigheten som invandrade skall ges platser igenom inkvotering i dessa myndigheter!
  Folkgruppen Islamska Staten (folkgrupp enl. verkställd lag) återfinns alltså på Svenska våldsmonopols myndigheter (polis – Fsv – MSB).

  https://www.regeringen.se/49bb98/contentassets/8ac0fcf4398b41dd9136ad17053f3ef8/mangfald-ar-framtiden-sou-200750

  Gilla

  • Stefan SH

   Jag undrar om inte detta grundar sig till den vänliga inställningen Sverige har haft till Balkanflyktingar från början på 90-talet?
   Större delen är bosnier, muslimer.
   De har anlänt, fått fristad, fått jobb, lärt sig språket, assimilerat sig i största utsträckning. Bidragit och bidrar till samhället med låg profil.

   Idag kommer ”alla världens” (stackars) muslimska flyktingar hit i massor, okontrollerat, de ser den svenska inställningen och bara ökar sina krav. Och vi ser vart det leder. 😦

   Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Höll på att sätta teet i halsen och bränna köttbiten (tur i oturen med en tv i köket) när Joakim kom in med en skyddsväst, börjar gilla den mannen mer och mer.

  Gangsteradvokaten borde verkligen granskas så som ”damerna” i fotbollsföreningen som troligen utövar otukt med grabbarna med tanke på deras ohejdade försvar av dessa och deras uppförande.

  Gilla

 • Katten

  Hur kan S få några som röstar på sig utom bidragstagarna, är de så många att de kan få majoriteten i Trollhättan.
  Normala invånare måste väl inse en sak när kommunordföranden står och säger mot sig själv om varför de måste flytta mötet!
  Titta gärna på Hans Jensevik som förklarar hur klansamhälle fungerar, när jag läser kommentarerna så finns det ett stort behov av det.

  Gilla

  • Dissidenten

   Socialdemokraternas problem är att deras puckade väljarskara krymper. Då måste ju den ersättas med puckade importväljare. Oturligt nog, hade dom inte räknat med att ett skräddasytt parti för dessa avarter skulle bildas. Partiet Nyans.

   Gilla

 • Dissidenten

  Det är inte polisens fel att det går åt helvete. Systemet har bakbundit lagens väktare.
  Det är lagtexten, som är skriven för riktiga människor. Getter, grisar och babbar, förstår den inte.
  Ytterst ansvariga är de mentalt degenererade politiker, som inte ingriper, samt ett rättsväsende, som totalt saknar civiliserat rättstänkande och de gangsteradvokater, som letar absurda förmildrande omständigheter.
  Skärp lagarna kraftigt.
  Sänk straffmyndighetsåldern till12 år. Hyr fängelseplatser i lindrigt humana länder.
  Döm ut rejäla böter och skadestånd. Tvinga babbepappa att stå för fiolerna, och därefter, indraget medborgarskap och ut med hela familjen.
  Det skulle ha omedelbar verkan, på gängkriminaliteten.
  Finns inget som skrämmer en babbe mer, än att arbeta och tvingas försörja sig själv.

  Gilla

 • Nicklas

  I vilket land som helst hade babbegängen buntats ihop av polisen och skickats hem. Svensk polis måste bli betydligt tuffare och visa var skåpet skall stå.

  Gilla

 • Fjölet

  Fortsättningsvis är det okey att kalla polis vad som helst.
  säga till dom, vad de skall göra med deras respektive.
  sputta på dom
  sparka på dom.
  Slåss!⁸
  och de får inte försvara sig mot otidligheter från dessa idioter, troligtvis på order från något befäl , ja herre jissus!
  Var respekt finns för värdfolk (svenskar)från dessa grott mäniskor, det undrar var och en??
  Och Trollhättans komun ja vad f.. kan man säga, de drar bara eländet ännu längre ner i skiten
  och sedan briljera och säga till Lamotte, vad tror du kostnaden är för polisen vid ditt besök på Kronogården!!!!
  Ja den är berättigad och är ingen större skillnad för de övriga 364 dagarna på året, just på Kronogården.
  Och skottsäkra glas skänkta från komun till Pro!!!
  varför behövs det på ett så gemytligt område??
  Lamotte gör ett kanonjobb som vågar utsätta sig för detta.

  Gilla

 • ruben

  Det krävs andra saker än debatt på kriminellas villkor. Jag föredrar hellre praktiska åtgärder på skötsamma invånares villkor. Försök heller aldrig döda eller angripa en budbärare, som inte har för avsikt att utföra brottsligt hot och våld. Problemen i samhället är inte Lamottes journalistik.
  Problemet är att den journalistiken behövs. Här vände de på frågan vilket får en att rösta på SD i största övertygelse. Kanske Trollhättan blivit ytterligare ett dyrbart exempel på Sveriges regeringsstödda sönderfall. Malmö ett annat exempel kostar Sverige 6 miljarder per år.

  Gilla

 • Göran

  De importkriminella rasistaporna vill med hot och våld få ”Herrefolkstatus”!
  Exakt som främmande ockuperande soldater!
  De Luxe i bidrag och militära vapen och behöver inte sköta ett jobb! Sen kallas de ”Utsatta Grupper” av PK-cancerns så kallade Media…

  Gillad av 1 person

 • Dängrot

  De hävdade att Lamotte skulle ha frågat först om han fick filma !
  Vem skulle han ha frågat kan man undra ?
  Deras gängledare eller någon klanledare ?
  Det är ju absurt !
  Hur kan någon av dessa hävda att det är ”DERAS” område ??
  HUR KAN LEDANDE POLITIKER, POLIS OCH ÖVRIGA MYNDIGHETER ACCEPTERA ARGUMENTEN ?
  Har man kapitulerat totalt ?
  Vi ska vara glada att det finns svenskar likt Lamotte med lite stake i, som törs ställa frågorna !

  Gillad av 1 person

 • Leif

  Lammotte JA!
  Kaosbabbar NEJ!

  Gilla

 • gamgubben

  Om nu politikerna förstår vad de själva säger så ska de stötta sådana som Farbod Jalali, om inte så får vi aldrig ordning på landet. Stötta ena parten innebär att de som bär sig svinaktigt åt ska inte ska straffas utan helt enkelt utan pardon förpassas ut ur landet. Då kan den delen som vill och kan mycket snabbare bli en del av oss och vårt samfund.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: