Vanlig pensionär mördad med tio knivhugg i ryggen i Borås


BROTTSLIGHET. I tisdags förmiddag höggs en 70-årig man ihjäl med ett tiotal knivhugg i bostadsområdet Erikslund i Borås av en ensam gärningsperson. Dådet ska ha skett i närheten av en skola och flera högstadieelever ska ha bevittnat dådet när de var på väg hem under lunchen. Polisen meddelade att den 70-åriga mannen levde när ambulansen hämtade honom men att han vid 15.30-tiden avlidet av sina skador inne på sjukhuset.

Steget Efter

– Det är en ”vanlig” pensionär. Ingen person som är straffad och inte kriminellt belastad sedan tidigare, säger Ulla Brehm, presstalesperson för polisen i region Väst.

Enligt polisen ska de ha ett ganska så bra signalement på gärningspersonen, denne ska ha varit klädd i grå luvtröja, ljusa byxor och vita skor, samt ha burit på en väska.

Uppgifterna om signalementet är samstämmigt från både anmälaren och från ett annat vittne på platsen. Polisen spärrade av området men avspärrningarna hävdes efter att den tekniska undersökningen var avslutad. Polisen vädjade under kvällen till boende i villaområdet att om någon anhörig ser eller märker något att höra av sig till polisen, för enligt dem är alla tips viktiga.

Den 70-åriga mannen ska enligt polisen vara totalt okänd för dem och ska inte förekomma i något register.

Polisen

-Pettersson säger att så långt har det gått att vanliga pensionärer mördas på dagtid på gatorna…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Vanlig pensionär mördad med tio knivhugg i ryggen i Borås

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: