Invandrare döms efter att ha rånat och urinerat på offer


BROTTSLIGHET. Två 16-åringar har dömts till ungdomsvård för det uppmärksammade rånet mot en 18-åring i södra Stockholm. Bland annat tvingade de offret att köpa hamburgare och ta ut pengar ur en bankomat. Sedan fick de honom att ta av sig kläderna innan 16-åringarna urinerade på honom.

Totalt åtalades åtta pojkar för inblandning i ett antal rån och andra brott i södra Stockholm under andra halvåret 2019. Fyra av dem döms till ungdomsvård.

-Pettersson säger att ungdomsvård för grova brott känns som ingenting, rättsväsendet pissar också på offren…

Södertörns Tingsrätt Dom B 12419-19

TIDIGARE 2020-02-12. En hopplös minister tror att ungdomar pissar sina rånoffer i munnen för att de känner hopplöshet

BROTTSLIGHET. För några dagar sedan skrev vi om invandrare som rånar, misshandlar och urinerar på svenskar, så kallad förnedringskriminalitet. I går kväll var det ett inslag i SVT Aktuellt där Carin Götblad, chef för polisregion Mitt och inrikesminister Mikael Damberg (S) förklarade varför ungdomsrånen ökar. 

Götblad och Damberg är överens om att samhället måste sätta in resurser mycket tidigare, men de säger inte varför de som i åratal krävt det i stället blivit kallade rasister och fascister.

De säger inget om en för stor invandring av dysfunktionella men pratar om utsatta områden,

År 2002 förbjöd den socialdemokratiska regeringen av någon anledning Kriminalvården att föra register över brottslingar etnicitet. Efter det registreras bara utländska medborgare, resten är svenskar.

Damberg (S) tycker att ungdomarna upplever hopplöshet och inte känner sig hemma i samhället.

-Pettersson lyssnar och hör samma ord som de senaste 30-40 åren, samhället måste göra insatser. Inget om minskat invandring, utvisning, krav eller att den förda politiken inte fungerar. Invandrarungdomar som rånar ensamma, ofta yngre svenskar och förnedrar dem är rasister och begår hatbrott i stället för att ta chansen och utbilda sig som de fått när kom till Sverige.

TIDIGARE 2020-02-09. Invandrare, rånar, misshandlar och urinerar på svensk

BROTTSLIGHET. Undrens tid är inte förbi, de unga rånarna tvingade ner sitt offer på marken och urinerade på honom. Samtidigt som de sparkade och slog – och filmade alltihopa. – De garvar och säger jävla vidriga svenne, din horunge, berättar den 18-åring som blev utsatt.

-Pettersson säger att det märkliga med denna historia är inte rådet eller förnedringen utan att Aftonbladet skriver klarspråk om att det är invandrare som förnedrar svenskar.

Annars så skrev de fria medierna som Samnytt med flera om rånet i december 2019.

Kom ihåg – svarta kan inte vara rasistiska mot vita. Inte ens när de rånar dem, förnedrar dem, misshandlar dem, klär av dem, pissar i deras mun och säger att det är för att han är svensk. Inte ens då är det rasism enligt dominerande teori.

För övrigt tycker jag det är synd att Anders Gustaf Dalman slutat arbeta…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Invandrare döms efter att ha rånat och urinerat på offer

 • runar

  det skulle vara
  intressant om ett omvänt hudfärgsscenario (gällande GM och BO ) kunde utspela sig så man fick reda på Allahs lika värde i straffskalan

  Gilla

 • Kungen

  Ungdomsvård – jävla trams. Return to sender…

  Gilla

 • Fjölet

  vill vi ha dom här som grannar
  vill vi ha de här i sverige
  sverige är väll för fan inget mentalsjukhus för dårar
  Det liknar ta mig tusan mentalstört ända upp i regeringens toppen.

  Gilla

 • SVENSK

  Minst tio års fängelse och livstids utvisning utan pardon! Men den påföljd de fick signalerar att det är OK at göra det de gjorde!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Inte fängelse !
   10 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade och dyra hotell heter det.
   Efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset så vet man hur dagens mångkulturella lekstuga innanför murarna fungerar.
   Skönt att nu äntligen ha gått i pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella parasiter.

   Gilla

 • putte

  Det är nog dags att damma av devisen ”öga för öga och tand för tand ”det vill säga ta och klä av förövarna och kör ut dom på landet och spänn ett rep kring midjan och ta och doppa dom ett antal gånger i en flytgödsellbrunn så kanske dom lugnar ner sig lite .

  Gilla

 • turrim

  Diverse samtal och möten. Ingen inlåsning. Är detta vad svenska folket anser rimlig påföljd? Vad säger Morgan?

  https://nyheteridag.se/aklagarens-beskrivning-av-fornedringsranarnas-dom-diverse-samtal-och-moten/

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Blir lite mysigt ruffs i håret och aja baja så får man inte göra !
  Vad säger och tycker 7 klöverpartiet Moderaterna som nyss i PK-media drog ett Aprilskämt om att de vill skärpa straffen för bland annat unga kriminella parasiter om denna dom ?
  Loppet är definitivt kört.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Är detta straff ?? Bedrövligt som vanligt. In med dom i en container in med en klase bananer se på en båt till Afrika. Dessa vilddjur hör inte hemma i ett civiliserat samhälle.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Blir lite ruffs i håret och aja baja så får man inte göra !
  Vad säger 7 klöverpartiet Moderaterna som nyligen stod i media och drog ett Aprilskämt om att de vill skärpa straffen för bland annat unga kriminella parasiter ?
  Allting är och har bara blivit totalt patetiskt.

  Gilla

 • Skärpning

  Aftonbladet skriver det här i en artikel där de lägger in den drivande idiotens dåliga uppväxt, under artikeln skriver Linda Skugge ett inlägg i sin blogg/kolumn om att rånarna kommer aldrig förlåta oss för att vi lämnat dom åt sitt öde och inte lagt in tillräckligt med resurser för dom. Men killen som blev urinerad på i munnen ska han förlåta oss ska han förlåta systemet som inte ens straffar hans förövare utan ger dom vård ska han förlåta aftonbladet som skriver om rånarens diagnoser men inget om diagnoserna han lär få efter den här traumatiska händelsen ska han förlåta Linda Skugge som söker förlåtelse av rånarna som urinerat på honom? Hur vridet kan det bli egentligen utan att en klar agenda syns.

  Varför gör förortsidioter/ortenidioter inte på samma sätt i andra europeiska och utomeuropeiska länder det känns som att det är en annan attityd från förövarna just här i Sverige det känns som våldtäkterna och attityden i brotten är av en annan orädd och förnedrande karaktär här man testar gränserna till det yttersta eftersom det dels inte finns några straff att tala om men dels också att det bildats någon destruktiv ortenkultur här i Sverige som skönmålas istället för fördöms, de här artiklarna i aftonbladet är ett perfekt exempel där man inte fördömer såna här idioter och idiotiska handlingar till helvetet utan snarare ursäktar idioterna och deras beteende! Jag kan säga lycka till med att hitta ett liknande tillvägagångssätt i något annat lands medier, möjligtvis att Norge kan tänkas beté sig lika vridet och vrickat.

  Det har uppstått en destruktiv kultur i Sveriges förorter den här kulturen måste först erkännas och därefter bekämpas psykopater och psykopati har blivit glorifierat i dessa områden och ett tydligt vi mot dom tänk har upprättats med förvrängning av språk ”ortensvenska” och en egen ny destruktiv kultur. Sverige behöver naturligtvis sluta ta in mer folk då Sverige redan fått händerna fulla. Därefter måste lagstiftningen skärpas är man med i organiserad brottslighet ska en annan straffskala gälla och maxstraffet ska skärpas ytterligare med 5-10 år för de grövsta brotten, istället för att fångar i fängelset ska vara en last för samhället bör dom sättas i arbete och jobba 12 timmar/dag minst. Och dessa ungdomar till analfabeter/fårherdar behöver tuktas i psyke och fysik från så tidig ålder som möjligt om man ska lyckas få ut någon nytta av dom, förvänta dig inte att kunna ändra på de gamla obildade föräldrarna men barnen kan ha en chans vid tidiga insatser, det är annars minst sagt lätt för barnen att gå i sina föräldrars analfabetiska spår och en uppkommen destruktiv ortenkultur som finns utanför dörren och känns som deras tillhörighet.

  De förlorade idioterna som återfaller i brottslighet får användas som billig arbetskraft i fängelserna någon vård är det inte att tala om.

  Gilla

 • volse

  Återigen, hade offret som fått piss i munnen haft namn som S .Löfven, C. Götblad, M. Damberg eller M. Johansson hade jag tyckt att det varit helt okej.

  Gillad av 1 person

  • Stefan Holmqvist

   Tomas Åberg vill åtala offret för att han inte svalde pisset, för HMF!
   Regeringen o ca 75% PK jublar, för vi är minsann inte rasister.

   Gilla

 • Tony

  Ungdomsvård? Vad fan är det? Dom är för unga att dömas
  till fängelse, men inte för unga att begå brott? Det är tack
  vare dessa urlöjliga straff som dom garanterat kommer att
  fortsätta. Varför inte sändas hem till utrsprungs länderna,
  det hade hindrat fanskapen att begå nya brott här, plus
  att det sänt kraftiga signaler till andra med samma sjuka
  beteende!

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Norska ministern har bra uttalande om Sverige på Fria Tider sida
  Så länge det inte bli en enkel dit de kom ifrån så kommer det aldrig bli någon ändring, eller helt enkelt tar livet av dem på ett eller annat sätt

  Gillad av 1 person

 • Tanten

  Köpte hamburgare?
  Hur gick det till? Såg inte hamburger personalen något??!

  Gilla

 • Stenbock

  ”Sverige” får mycket positiv PR i utlandet tack vare vårt ”varma hjärta”..
  I fransk press nämnes ofta vad som händer o. sker upp i Norden,även om det är i några få rader.
  Bättre är det i bl.a. Deutschland som allt som oftast informerar om ett ”svårt läge”…Ett exempel finns i dagens PI.news:
  http://www.pi-news.net/2020/02/neuer-trend-in-schweden-nach-ueberfall-dem-opfer-in-den-mund-urinieren/

  Gillad av 1 person

 • Gringo

  Lek med tanken att de hade varit svenska ungdomar som ”urinerar i munnen på invandrare” , rånat och förnedrat dem, då hade de tagit hus i helvete, så visst är det skillnad på grupp och grupp, undrar om socialdemokraterna hade skyllt på för låg skatt då? Eller om de hade varit pensionärernas fel då?

  Gillad av 1 person

  • Hanna

   Yes, ”hatbrott” hade det stått i media, tv hade livesänt utanför domstolen och debatter i varenda tv-kanal om ”hatbrott”….

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: