Stäng

1 reaktion på “Dagens allahu akbar

  1. Notera dock! I västvärlden cirkulerar en massa clip där det är rebeller som skjuter mot Syriska regferingsstyrkor eller oftast Syriska milistrupper (Syriskt ”hemvärn”). Vad de inte visar är att Syrien med allierade skjuter tillbaks ca 10 ggr oftare och med dödligare resultat. Idag kan inga rebellstyrkor förflytta sig inom Idlibområdet utan att få typ 50% förluster. Desperationen är enormt hög f n, vilket fått dem att driva ut civilbefolkningen, särskilt de ur minoritéterna, i bergen där de har trupp i befästa ställningar (mänskliga sköldar). Turkiska trupper försöker hindra rebellernas förestående nederlag genom att ställa sig ”mellan”, men det hjälper inte eftersom Syriska armén numera är skickliga i att ”runda” sådant. Men sammanstöt är vanligt, med döda turkar och syrier.

    När Idlib om några månader är befriat, så är risken hög att Turkiet anfaller Syrien med hela sin krigsmakt! Bli inte förvånade om Israel anfaller söderifrån samtidigt.

    Noterade ni SVT Fake News nyligen i Rapport? Där avslutade reportern med att påstå att Syrien bombat ett sjukhus (i Idlib?). Erfarenhetsvis är det endast rebeller, särskilt White Helmets, som sysslar med liknande. Sistnämnda planerade en ny ”gasattack” mot civila, som de skulle påstå utfördes av Syriska regeringen för någon månad sedan. Alla clip och manus läg klara hos propagandacentralerna i Väst. Det blev inget av eftersom Syrien och Ryssland avslöjade så mycket detaljer i förväg att kommunistiska västmedia inte kunde publicera sig. Kul grej!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: