Eddie Mohamed Omar om hatet mot svensk kultur

INVANDRING. Jan Sjunnesson intervjuar poeten, författaren och före detta muslimen Eddie Mohamed Omar om hatet mot den svenska kulturen. Eddie berättar hur muslimer ser på svenskar utifrån den inblick han fått som praktiserande muslim.

Eddie kommenterar också naiviteten hos den svenska kultureliten som har gjort sin egen tolkning av islam som inte alls stämmer med den verklighet som gäller i moskéerna.

Han berättar också om sin familjesituation och de problem som uppstår i uppfostran av barnen då barnens mamma vill hålla på muslimska traditioner vilket också innebär att ta avstånd från svenska traditioner.

-Pettersson undrar varför sådan här intervjuer inte går i public service, SVT och SR, räcker inte 8500 miljoner i skatteintäkter?

Filmen från 2017

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Eddie Mohamed Omar om hatet mot svensk kultur

  1. Tack ”Göran”!
    Du verkar vara en av de få med Det höga IQ, som tydligen
    behövs för att fatta vad som är på väg att hända med Vårt
    Fosterland!

    – att vi importerar 100 tusentals ”ensamkommande”,
    välutbildade terrorister i stridsduglig ålder!

    – att vi tillåter sekten att bygga stridsledningscentraler
    i varje tätort i hela Sverige!

    – att vi tillåter sekten att föröka sig obegränsat!

    – att vi tillåter att sektens avkommor får hjärntvättas !

    – att vi tillåter ett riksdagsparti (socialdemokraterna)
    att ha kontrakt med invasionsmakten, den främmande
    makten, ilsam!

    – att vi accepterar att vår ”säkerhetspolis”, SÄPO,
    blundar för detta brott mot Sveriges säkerhet!

    – att vi accepterar att LANDSFÖRRÄDARE styr Sverige!

  2. Enligt pk läran är alla lika oberoende av var det växt upp. Låter fint men är väldigt naivt.
    Vi kan inte fylla landet med vem som helst och sedan tro att allt fungerar som innan.
    Vi ser dagligen bevis på hur uppväxten och kulturen i hemlandet, präglar hela vår tolkning om vad som sker och samspelet mellan folk.
    Alla andras kulturer och nationer hyllas men allt svenskt förminskas eller görs löjligt.
    Är det möjligt att ha självrespekt med en sådan självbild? Pk godkänner invandrares förakt av oss och vår kultur, som uppenbarligen varit framgångsrik. Om deras varit bra, varför då flytta hit?

  3. Ha ha , surjämte ! Hjolbänningar . Yngve Gamlins anda . De jämtar jag känner är allt annat än sura . Nu menar jag inte någon sura i hopkokskoranen . I övrigt så tycker jag att Omar gör ett bra jobb . Lasse Wilhelmsson gjorde ett lysande reportage om Omar . Mvh Sjöström

  4. Jag hade inte trott att jag någonsin skulle få anledning att skriva eller säga ”bra Mohammed” men det har jag fått nu.

  5. Bra att han tog sig ur den livsfarliga sekten islam…fler borde följa hans exempel.

    80% av dom Svenska politikerna är ta mig fan födda i farstun med navelsträngen runt halsen (syrebrist) och sen tappade i golvet.

  6. Han kanske kan bli svensk eftersom han har en svensk mamma, men 2005 var han fortfarande praktiserande muslim. Jag önskar att han en dag kan bli en riktig surjämte.

  7. Träffar ibland en fd. kollega från Tunisien! Han har då och då problem med diverse hot från andra Muslimer eftersom han arbetat hela livet efter Högskolan och lever helt anpassat efter det Svenska samhället!
    Han säger också att den Svenska Makteliten är sjukligt okunniga och sjukligt naiva!
    Blinda & döva för vad som pågår och är på väg att hända!
    I Sverige så sitter de mest okunniga, ointelligenta och mest korrupta oärliga människorna med ansvar för andra människors liv!

Kommentera