18 thoughts on “Dagens

 1. Mycket med det animaliska nu . Många grodor är fridlysta . Så Lövens grodor kanske blir fridlysta . Menar då att allt han säger blir skrönor åt eftervärlden . Linds skatbo / frisyr må väl pryda hennes utseende . Värre då det skatbo hon har innanför pannbenet . Det har vi mer ont av . När man någon gång lyssnar på dessa 2 politiker så skäms jag å deras vägnar. Mvh Sjöström

  • Löfvéns grodor tror jag inte blir fridlysta i första taget.. Tusentals är redan registrerade, och det kommer nya hela tiden – dom är långt ifrån utrotningshotade. Tyvärr..

 2. Ja många grodor har hoppat ur Löfvens mun.Sista tiden har det blivit stora paddor.Man undrar ju vad som felas med karln ?

 3. Den numera allt mer sällsynta Löfvengrodan har kvackat.
  Aldrig kunde väl oppositionen, tro att de skulle få fram ett så effektivt lokomotiv, inför nästa val. Grattis!

 4. Skulle då analysen vara:
  Hälften idiot/hälften dåre, saknar insikt, kompetens, förmåga och förutsättningar, godtrogen och lättledd?
  I såna fall en “nyttig idiot” i händerna på ondsinta och öppet folkfientliga typer som Damberg, Johansson och Andersson!

 5. NurnbergRättegångar behövs för de brottslingar som devalverat vilka som får obegränsat rätt till vår egendom och dessutom kalla sig svenskar fast t.o.m. hundar ser och skäller på bedrägeriet.

 6. Japp det blir hans nya smeknamn “grodan”…jag har kört med “groggnäsan” innan.

  Stefan “grodan” Löfven.

  PS: Det senaste jag upptäckt är att han har ju inga läppar, han skulle behöva lite filler Restylane utförd av Stureplanskliniken.

 7. Jepp
  Han är pappa till alla barnen
  alltså invandrar barnen.
  snart är klanhövding
  och muslim.
  Denna man krigar med regering för att totalt förvanska svenskheten.
  Han har gått så långt att han förkastat både tro och kärlek till sitt eget land och de dumma svenskarna.
  Fick han ingen kärlek av sina egna föräldrar när han var litet gossebarn då han verkar ha ett mindervärds komplex som går ut på att alla andra har fel, och enbart han själv har rätt?
  omgerbsig med helt lika personernsom är ja sägare och som inte tillför ett j… skit mer än utdragna utredningar som hamnar på ruta ett återigen och blåljuger varenda gång i media
  påminer väldigt mycket om både Stalin och Hitler.
  Jag säger: att numera är man rädd vad varje gång de yttrar sig för vad som skall komma från dessa helt världs frånvända herrarna.

 8. Lyssnar på Amanda Lind på P1-s lördagsintervju…

  Vilken bimbo….

  Att hon får vara den hon är, är en attribut för sig i dagens Sverige.
  🙁

   • Ja, varför har hon detta? Och hur lång tid tar det för frissan att göra alla dessa “flätor”?

   • Nu väntar världen på nästa analys från Löfven, alla de stora nyhetskanalerna som BBC, CNN, Fox ligger i Breaking News läge. Enligt välinformerade källor har Löfven haft en dröm att klimatförändringarna och Coronaviruset har samma rötter och han menar att det kan vara UFo.

   • Tanten undrar hur lång tid frissan att göra dessa flätor.
    Mig veterligen görs de en gång sen får de sitta där. Går inte tvätta till någon reda så det är ganska ohygieniskt Så det passar bra med de andra hon håller på med

Kommentera