Fjärdeklassare avstängda från skolan efter misshandel


SKOLAN. Fyra fjärdeklassare, alltså c:a tio-åriga elever, på en grundskola i Malmö har stängts av från undervisningen till och med fredag, skriver Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg. 

Bakgrunden till beslutet är en händelse i tisdags när de fyra eleverna sparkade och slog en elev svårt. De slog även vuxna som grep in och försökte stoppa misshandeln, enligt rektorn. – Det här är ovanligt på mellanstadiet, säger rektorn till tidningen.

Misshandeln kommer inte att polisanmälas på grund av elevernas unga ålder, men händelsen ska anmälas till socialtjänsten.

-Pettersson undrar vad dessa elever fått för värderingar hemifrån. Fyra stycken på en elev, jag hoppas syltryggarna gör klart för eleverna att om det händer en gång till får de flytta till andra skolor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Fjärdeklassare avstängda från skolan efter misshandel

 • den fete

  ja vad är de t för barn . är det afghanska skägg barn

  Gilla

 • Olof.p

  Fattar ni varför dom har så hårda straff i Mellanöstern? Människorna som kommer därifrån är inavlade galningar. Hårda straff är det enda som hjälper.

  Gilla

 • Mm

  Låt idioterna sluta i skolan. IQ 0. De har redan nu gjort livets vägval

  Gilla

 • Cinna

  Man får vara glad om skolan överhuvudtaget meddelar skit-ungarnas och offrets föräldrar.
  DET är inte självklart idag, vet jag av erfarenhet.
  Många rektorer och lärare vågar inte ta tag i någonting!

  Gilla

 • Argus

  ”-Pettersson undrar vad dessa elever fått för värderingar hemifrån. Fyra stycken på en elev, jag hoppas syltryggarna gör klart för eleverna att om det händer en gång till får de flytta till andra skolor…”

  Till sina hemländer tror jag mer på…

  En ”viss” radar skriker så att jag får ont i kroppen.

  Gilla

 • Kristina

  Ovanligt? Det har förekommit på lågstadiet i snart ett halvsekel och går, som det heter, neråt i åldrarna.

  Det handlar om uppfostran – vi fostrar olika inom olika kulturer. ”Svensk uppfostran” ses inte, även om man skulle kunna tro det, som något värt att eftersträva, om man anser sig ha egna, bättre alternativ.

  Gilla

 • Bajen666

  Jag har tidigare propagerat för sänkt straffålder ner till 12 år….kanske dags att föreslå 10 år istället.

  Om inte annat så ska föräldrar till dessa ligister beordras att gå en föräldrarkurs/utbildning….om dom vägrar ska vårdnaden fråntas med omedelbar verkan…eller ännu hellre utvisning.

  Gilla

 • Nisse

  Tillvägagångssättet visar vilken grupp förövarna tillhör. 10 år och redan hatiska rassesvin, som går till attack i grupp.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: