Inget välkommen hem för “terroristvirus”

Regeringen I Indonesien, har beslutat att inte repatriera indonesiska sympatisörer, till den islamiska statens (ISIS) ,som för närvarande befinner sig utanför landet och säger att de skall prioritera de hundratals miljoner indonesernas säkerhet i hemlandet, mot vad en minister beskrev som en ” virus”. (Den muhammedanska mordlystnaden).

Beslutet kom efter att minister för lagstiftning, politiska frågor och säkerhetsfrågor och andra relevanta myndigheter, såsom “National Counterterrorism Agency (BNPT)”, ministeriet för religiösa frågor och ministeriet för lagar och mänskliga rättigheter, hållit ett möte med presidenten Joko “Jokowi” Widodo.

”Regeringen och staten måste se till att de 267 miljoner människorna i Indonesien är säkra mot hotet om terrorism. Om dessa terroristkämpar kommer tillbaka kan de bli ett nytt terroristvirus som hotade dessa 267 miljoner människor, ”. “Det finns inga planer från regeringen att föra dem hem.
Cirka 689 indonesier har identifierats som IS-sympatisörer i Syrien och Turkiet.

TheStar

4 thoughts on “Inget välkommen hem för “terroristvirus”

  1. Då får vi snart 689 Indonesier i Sverige. Bl a detta som myndigheterna övade för på Arlanda, kanske. de kommer möjligen som “kvotflyktingar. de mest fanatiska Al-Quida till Sverige – vad annars att vänta?

  2. Något för Vårt Fosterland också?

    Vi har ju redan sekten i Vårt Fosterland.
    Vi bjuder sekten på vår uppbyggda välfärd!
    Vi låter sekten ha stridsledningscentraler i Vårt Land!
    – men socialdemokraterna har ju kontrakt med sekten!

Kommentera