SD ville införa utegångsförbud år 2009

På 1960-talet hände det att Pettersson fick utegångsförbud, givetvis var jag helt oskyldig.

2009 ville Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna ha utegångsförbud för minderåriga i förorterna.

Nu, ja, ja…

 

22 thoughts on “SD ville införa utegångsförbud år 2009

 1. Varför kommer politiker bara med förslag som kostar ännu mer och som är verkningslösa?
  Skicka dit de en gång kom ifrån så är problemet löst för all framtid till en ringa kostnad. Det finns något som heter Flygfrakt.

 2. Första åtgärden borde vara att inte släppa in en enda till, antingen det nu är anhöriga, illegala, tiggare, ”flyktingar” eller vad det nu kan vara för några som vill ta sej in i detta land och parasitera och utnyttja oss och tacka oss genom våldtäkter, mord, rån, bomber, granater osv!!!

 3. Hade de s.k. ”kloka demokraterna” följt SD´s förslag 2009,skulle mycket lidande ha förhindrats….

 4. Rigmor : dom som kommit hit de senaste 20 åren har inte bidragit med annat än elände. Våld, bränder, rån, våldtäkter, skjutningar, bomber, stölder samt en ENORM belastning på bidragssystemen. Allt detta klarar vi oss utan.
  Vad har dom uppfunnit i afrika eller i mellanöstern ???? Titta hur det ser ut i dom skitländerna. Där ser du vad dom presterar…

 5. Sossarna uppträder som en sömngångare hela tiden. För lite, för sent, utredningar istället för åtgärder samt massor med tomt snack.
  Detta blir deras fall och dom fattar inte varför

 6. Det är försent. Om vi ska rädda Sverige så bör det omgående införas en återmigrationspolitik. Från 1995 till 2018 tror jag det var så har vi tagit emot en miljon migranter medan till exempel Danmark har tagit emot 170 000 nya invånare. Det säger väldigt mycket om hur pass extrem den migrationspolitik vi fört i det här landet. Danmark är för övrigt det femte största landet i världen till ytan om jag nu minns Den migrationspolitik som vi fört har varit en total katastrof. Våra grannländer inför sedan ett tag tillbaka gränskontroller för slippa den skenande kriminalitet som beder ut sig i Sverige. Senast i raden är Danmark som börjat med gränskontroller på Kastrup. Detta efter två händelser som skakade Danmark. Dels dubbelmordet på två nysvenskar och sen hade vi bombdådet mot danska Skatteverket. På danska Skatteverket så jobbar det 800 pers i Köpenhamn.

   • Sorry Tanten! Sverige är 56 och Danmark 132, inkluderar du Färöarna och Grönland är de 12.
    Kan det vara så att du jobbar eller har jobbat på SVT?

   • Har du samma förstånd på övriga frågor som geografi så förstår jag din inställning Tanten

   • Om nu tantem inte visstr det så tillhör Grönland och Färöarna tillhör Danmark. Till exempel Öland och Gotland tillhör Sverige. Eller menar tanten att Öland och Gotland inte är en del av Sverige?

 7. Allt handlar om påföljden. Får brottslingarna inga hårda straff fortsätter de i brottets bana. De blir inte avskräckta. Vi är civiliserade. Då ska vi vara humana gent emot brottslingar. Varför då? Ska en liten andel av medborgarna terrorisera det stora flertalet? Är det humant?
  Lås in dem länge. Deportera dem långt från Sverige. Häng de grövsta brottslingarna!
  Vänsterflummet får kalla mig vad de vill.

  • Utegångsförbud hjälper inte. Arrestera, internera och utvisning är det enda som gäller vid fällande dom. Förutsatt att de är utländska medborgare då bör tilläggas.

 8. Och om dom skiter i utegångsförbudet, vad händer då? Ska polisen åka runt och jaga slynglar och skjutsa hem dom 5 ggr per natt,?
  Ynglingar som är kapabla att begå gova brott skiter väl i utegångsförbud.

 9. Ang. ”ungdomsrånen” så begriper jag inte att man inte deporterar hela släkten eller åtminstone föräldrarna(inklusive barnen) tillbaka där dom hör hemma.
  Det hela handlar om att avla så mkt 2benta pengasäckar som möjligt. Någon tanke om att uppfostra finns inte.

 10. Varför kan inte polisen få visitera ungdomar,gäng då de flesta är beväpnade med kniv,ect, kanske skulle spara en del oskyldiga ungdomars liv

Kommentera