Hur många coronasmittade tål Sverige?

INSÄNDARE. Ingen vet hur många migranter som finns i Sveriges skuggsamhälle. 900.000 utlänningar har s.k svenskt samordningsnummer – ett slags tillfälligt personnummer. Hälften av dem är inte identifierade med godkända handlingar. Ingen vet säkert vad de heter eller var i världen de lever. Många tros leva utomlands med sporadiska besök i Sverige. Här är de ofta flera hundra skrivna på samma adresser. Många har flera samordningsnummer i olika namn.

Än mindre kontroll har man vad gäller antalet migranter som förs hit av människosmugglare eller av alla dem som trots avslagna asylansökningar ändå stannar och lever som anonyma papperslösa. Någon hälsokontroll av alla som kommer hit som arbetsinvandrare och det ökande antalet anhöriginvandrare finns inte. Inte heller för de utlänningar som t.ex. kör långtradare i Sverige. Sprids corona över världen har vi ingen beredskap i Sverige och inte resurser och möjligheter att kontrollera våra gränser. Mot coronavirus hjälper det inte att vi öppnar våra hjärtan och offrar vårt välstånd. Så som vi naivt gjorde för att släppa in den förhärjande mångkultursjukan.

I Kina stänger man hermetiskt hela miljonstäder för att hindra spridning av coronavirus. Skolorna stängs och invånarna är isolerade i sina bostäder. Man bygger nya storsjukhus på två veckor – hur lång tid tog det att bara börja planera skandalbygget Karolinska? Reseförbud införs för kineser och flyget ställs in. Runt om i världen försätts kryssningsfartyg med tusentals passagerare i karantän. Ryssland stänger gränsen mot Kina. Miljarder anslås runt om i världen för att stoppa spridningen av detta virus. Börserna håller andan. Vetenskapen jobbar för högtryck för att hitta vaccin och bot mot denna gränslösa samhällsfara.

Hur ska Sverige skyddas från denna smitta. Upptagna som vi är av koldioxidfobi och klimatångest och på gränsen till inbördeskrig anfört av kriminella klaner. Med i stort sett öppna gränser och okontrollerad massinvandring. Med strikta karantärsregler för växter och djur men inga för människor. Posttrafiken till och från Kina stoppas. Men inte trafiken av invandrande människor. Den ökas istället. Trots att risken för spridning av smittan direkt mellan människor är oändligt mycket större än att den kommer som ett brev på posten.

Vilken beredskap finns om vi drabbas av en coronapandomi?  I ett land som går på knäna beroende på naiv import av internationell kriminalitet och oförenliga kulturer. Ett litet land som utnämnt sig till humanitär stormakt med världens första feministiska regering.  Med den ”gemensamma” värdegrund som lett till utarmning av allt från äldrevård till vårdplatser i sjukvården för svenska folket. Som reducerat svenskar till bespottade, otrygga skatteslavar utan rätt till sitt land.

Må Gud skydda oss mot coronaviruset. Våra folkvalda politiker och nomenklaturan lär inte göra det. De har en övertro på att munskydd ska tysta folket och förhindra spridning av upprorets virus. Men mot coronavirus finns inte immunitet genom fina titlar, livvakter, privilegier, gräddfiler och tryggt boende långt från miljonprogrammets getton och våldet på gator och torg. Inte ens för den styrande överklassen. När är gränsen för det svenska vanstyret nådd?

Rolf Malm

14 thoughts on “Hur många coronasmittade tål Sverige?

  1. Politikerna vill nog ha hit viruset. Det drabbar ju främst de äldre, svaga och sjuka och då blir det mer resurser över till att ta emot ännu fler invandrare.

    • Exakt, delar denna uppfattning. Det vore politiska etablissemanget önskedröm om corona kunde slå ut ett par tusen gammla och sjuka här i landet och på så sätt frigöra ekonomiska resurser för invandringen.

  2. – vi har ju redan ett virus i landet!
    – en sekt som förökar sig utom kontroll!
    – ett virus som påverkar hjärnan på de drabbade!
    – viruset påverkar verklighetsuppfattningen hos de drabbade!
    – problemet med det viruset är att de drabbade, själva,
    angriper friska människor!
    – och vi har inget vaccin mot det viruset heller!

    • Stefan.Fredrik o EstoniaBildt har nog lösningen dom är ju duktiga på att lösa
      Problem..
      Sen kan dom ta hjälp av Mp.C.L V.M.Kd
      Så vi kan vara lungna som har dessa
      Riddare

  3. Det gäller att vara frisk och stark, för att överleva Corona viruset. Gamla, sjuka och svaga kommer dö. Vi har ingen bot eller möjlighet att hantera de sjuka.
    Sverige gör som vanligt, man tystar, tar inte sjukdomen på allvar för att inte skapa oro hos folket. Kort sagt hoppas pk att det löser sig självt, precis som med asylinvandringen.
    De tillsätter nog en utredning som tar 2 år och då har resultatet redan visat sig.

  4. Världssamvetet Sveriges låt gå metoder är förödande inom många områden, skulle inte förvåna om det även gäller denna virus.

  5. Går en knivskarp gränser mellan andra länders logik och ”Svensk logik”!
    Omsorg och omtanke för att rädda liv mot Sveriges ”Går inte att göra någonting” eller ”kan upplevas kränkande” eller ”är ren rasism”.
    Räkna med att de som inte tas emot av andra länder helt utan kontroll kan komma till Sverige och levat på vidlyftiga bidrag! (Som sen fortsätter betalas ut långt efter personen lämnat landet.)
    Nu kan det visa sig ödesdigert att ha politiskt tillsatta PK-människor utan utbildning eller grundläggande kunskap ansvariga för andras liv i den kriminella diktaturen PK-Sverige?
    Ökar det ”rättvisan i världen” desto större elände i Sverige?

  6. Man kan inte tro annat än att de medvetet vill ha en spridning hit. Man får då en anledning till massvaccination.

  7. Tror vi kommer få ebola och det muterade vild polioviruset som det inte finns vaccinationer på först…..

Kommentera