Stäng

SVT:s julvärd och TV4:s programledare drömmer om att slå USA:s president på käften

MEDIA. Skådespelerskan Marianne Mörck som var julvärd i SVT nyligen och då rev ned svenska flaggor från julgranen på bästa sändningstid i SVT har än en gång uttryckt sig politiskt.

Skärmdump. SVT:s julvärd Marianne Mörck drar ned ett flaggspel från julgranen på julafton 2019.

Nu var det i familjeprogrammet Bingolotto i TV4 som Mörck fick frågan: “Vem drömmer du om att slå på käften?”

Mörck svarade: “Donald Trump”.

Då reste sig programledaren Richard Olsson och gav Mörck en “high five” och förklarade att då är vi två.

Det kan synas vara en bagatell, men det är ingen engångshändelse. De politiskt korrekta är emot Trump men man hör eller ser aldrig några liknande aktioner mot världens andra ledare som

Xi Jinping, Kina:s president, Vladimir Putin, Ryssland:s president, Angela Merkel, Förbundskansler Tyskland, Mohammed bin Salman Al Saud, Saudiarabien, Ali Hoseini-Khamenei, högsta ledare i Iran eller för den delen Stefan Löfven i Sverige.

Kulturetablissemanget förmedlar en känsla, säkert inte speciellt genomtänkt och publiken skrattar och applåderar. SVT och TV4 polariserar grupper i samhället, vi mot i detta fall Trump.

Det skulle aldrig fungera om de och publiken tänkte efter men som vi vet är vänsteretablissemanget totalt känslostyrt.

Ett politiskt utspel om våld, high five från programledaren i ett familjeprogram säger en hel del om dagens medieklimat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 reaktioner på “SVT:s julvärd och TV4:s programledare drömmer om att slå USA:s president på käften

 1. Hat, hot om våld samt våld är normaliserat, dvs. om det kommer från ”rätt håll”.
  ”Allas lika värde”, är det yttersta hyckleriets slagord nummer ett.

 2. Den individen är en skam för kvinnan!
  Fick jag bestämma skulle jag skicka individen till påskön
  Fjollan till man kan hon ta med sig..
  Skäms .

 3. Det kliar i mina fingrar att ge landsförrädaren och nazisten Svetsarn på käften. High five på den.
  Tycker det har varit kul att sponsra Svensk idrott genom att köpa Bingolotter, lovar aldrig göra det igen Richard, en fet smäll på käften skulle du också ha, idiot.

  1. Och när det gäller Rikard Olsson så är det inte första gången han uttalar sig nedlåtande, det har han gjort om SD med, han må tycka som han tycker,men vad har Svenska folket med att göra vad han tycker politiskt?

   Men han tillhör samma ynkedomar i TV kanalerna som tycker lika,
   antagligen får dom uttala sig negativt för att få vara med.

   Tycker att Bingolotto ska se sig om efter en programledare som
   inte lägger sig i vad andra människor tycker, han är för övrigt
   inte populär som ledare av programmet många gillar inte hans
   gnälliga röst!

 4. Trump och hans organisation är tillräckligt civiliserade för att folk fritt i populistisk mening ska våga yppa kritik och hat mot honom. Jag tror få vågar säga något hatiskt eller ens kritiskt mot de man verkligen kan behöva kritisera. De förväntas ställa till politiska konflikter och allvarlig skada om de blir verbalt och politiskt attackerade. Folk bör förstås göra tvärtom, men fegheten vinner alltför ofta. De flesta vill men få kan, rättvist definiera ondska eller godhet i komplicerade politiska sammanhang. Trumps politik verkar fungera bättre för USA än när demokraterna styrde. Då kan jag tro att Trump gjort det bättre för USA:s befolkning, men vem vet? Han har definitivt aldrig stått bakom något folkmord eller terrordåd vad jag vet.

 5. Pk folket är ett levande bevis på varför mobbing och hat växer i samhället.
  Det lätt att kasta skit på någon som inte har möjlighet att försvara sig. Sedan blir de hyllade av pk media, för sitt modiga inlägg. De vill framstå som en som slår uppåt men tillhör den stora gruppen kändisar som är röda och söker bekräftelse.

 6. Marianne Mörck är en obehaglig människa, både till utseende och sätt.

  Med det sagt så måste jag ändå tillstå att ”slå någon på käften” ur ett kommunistiskt maktperspektiv är lamt. Den som fick/får en smäll på käften i Sovjet, Kina och Nordkorea kan känna sig lycklig. De var/är ena satans mördare i dessa länder.

 7. Undrar vad som hänt om hon sagt Stefan Löfven ? Dumt att han ställde en sådan fråga svaret var ju ganska givet. Med största sannolikhet uppgjort i förväg. Bara att pudla sen händer inget.

 8. Batikhäxor gör allt för att få hit än fler baaaarn, att förlusta sina äckliga sjuka böjelser på.

  Vem vill vidröra denna ”kvinna” !?

  Trump gör allt för att få ett välmående USA 👍 ….medans dessa sjuka vilsna lättledda sinnessvaga PK-jönsarna gör allt för att förstöra Sverige. 🤮

  LÄGG NER SVT, TV4 och övrig public service, och låt förstånd, harmoni och ansvar råda !

  https://youtu.be/Pljf9GPjXko

 9. Mörck är lika dum i huvudet som hon ser ut (som en riktig ragata)men att Rickard Olsson ger kärringen en femma förvånar mig lite.

  Rickard är jäkligt allmänbildad och rent av ”intelligent” så han borde veta vad Trump har åstadkommit inom Amerikansk politik….men han vill väl få PK-applåder och ett nytt kontrakt på tv-4 och bingolotto.

  PS: Läste på Flashback att tanten har en ”ensamkommande” som inneboende…det kan ju förklara en del om det stämmer.

  1. Stackars detta ”ensamkommande” baaaaarn…(fast de kommer i tusental), att agera sängvärmare till denna hemska ”kvinna”.
   Att krypa ner med henne, det måste få den värsta IS-terroristen att ångra sitt beslut bistert….hemska, hemska mardröm…kan likställas med tortyr !

   Så hemskt 🤮🤮🤮

  1. Det var nog för att de blev så upphetsade av sina uttalanden och skådespeleri så de glömde. Det var säkert en stor miss .
   I dag står Rickard Olsson och försöker be om ursäkt. Hoppas att försäljningen av Bingolotto rasar nu ett tag! För att markera.

   https://tramsfrans.aftonbladet.se/tag/donald-trump/
   ””– Det är naturligtvis olyckligt att några personer uppfattade situationen med Marianne Mörck och vår programledare Rickard Olsson som propaganda och en uppmaning till våld, något Folkspel och ”Bingolotto” tar starkt avstånd ifrån, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef för ”Bingolotto”, till Aftonbladet.”

   Om någon trodde att Bingolotto uppmanar till politiskt våld så kan man alltså pusta ut nu. Det har visat sig att man inte alltid kan ta allt som sägs i underhållningsprogram på ett bokstavligt sätt, vilket kanske kommer som en nyhet för många tittare som kommenterar på Facebook.

   ”Rickard Olsson säger att det inte var deras avsikt att göra folk upprörda.

   – Vi ber om ursäkt till de som tog illa vid sig. Frågan var inte nödvändigtvis menad att tolkas så bokstavligt.”

 10. Jaha,så blev Bingolotto en politisk arena till.Publiken tyckte det var såååå roligt.Det är tur att det finns alternativmedia så man slipper få högt blodtryck varje gång man försöker slå på TVn.

  1. De som spelar Bingolotto i salen skrattar åt allting, de förstår inte bättre.
   De är uppvuxna med socialismen och lärda att allting gällande högern är farligt samtidigt som många säkert tvingas avstå från en mål mat för att ha råd att spela Bingo.
   De tror att det var ett roligt skämt, skulle tro att det är den gruppen som har röstat fram vår nuvarande regering.

 11. Mycket fascinerande att de som talar högst och längst om värdegrund, allas lika värde, objektiv nyhetsrapportering etc är de som har nolltolerans mot alla som tycker annorlunda och istället inte missar något tillfälle att förtala och mobba dessa människor.
  Vad säger det om deras s k värdegrund?

 12. Marianne Mörck har varit för mig en symbol för en svensk ”Muminmamma”, det svenskaste av alla som är kvar.

  1. Med hänsyn tagen till Marianne Mörcks agerande och uttalanden den senaste tiden så är min uppfattning att Marianne Mörck borde krypa in under en sten och stanna där.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: