Vinterns brutala rånvåg mot barn är uppklarat men intresset från media är svalt


INSÄNDARE. Malmö 9-2-2020

Till Mats Skogkär, sydsvenskan

Angående din artikel på ledarsidan i sydsvenskan den 7-2 med beteckningen ”När barn begår brott mot barn” så skriver du inte med ett enda ord om vilka barn det är som rånar, misshandlar och förnedrar andra barn.

För naturligtvis så vet du mycket väl att det är barn av utländsk härkomst som rånar svenska barn, eller hur?

Detta är inget annat än ren och skär rasism eftersom dom utvalda offren är svenska barn och ungdomar. Precis som när brott mot äldre i huvudsak också är ren och skär rasism eftersom där också förövarna så gott som uteslutet är varelser komma från MENA – länderna.

Har hittills aldrig läst eller hört talas om att någon muslimsk åldring eller något barn med samma bakgrund blivit rånad av gärningsmän med samma kulturella eller religiösa bakgrund.

Har heller aldrig hört talas om en gruppvåldtäkt här i Sverige riktad mot en muslimsk kvinna av en grupp muslimska män. Här har du också ett exempel på ett rasistiskt brott riktad mot enbart svenska kvinnor.

Alltså är det helt klart att detta är rasistiska brott helt riktade mot svenska barn och ungdomar samt svenska åldringar och svenska kvinnor.

Men tydligen så är det så att rasism i detta landet bara kan utövas av genuint svenskar. Invandrare och flyktingar kan tydligen inte vara rasister enligt svensk lag.

Detta är alltså så vildarna och deras avkommor tackar för att dom har fått en fristad från det våld dom påstår sig ha flytt ifrån. Synnerligen märkligt är också att dessa brott i princip dykt upp med den stora ”flyktingvågen” dom senaste ca fem åren.

Lika märkligt är också att dylika brott aldrig utfördes av dom invandrare och deras barn som kom till Sverige på 1900 – talet. Men det är klart att då kom ju dom flesta invandrare och flyktingar från kulturer och länder som i princip var lika civiliserade som Sverige och inte från länder och kulturer där man löste alla problem och konflikter med ett rått våld innehållande alla möjliga perversiteter som halsavskärningar och steningar för att nämna några.

Jag påstår t om att våldet är genetiskt betingat hos dom här mer eller mindre primitiva vildarna som har vällt in hit p g a den förda invandrings och flyktingpolitiken. Varför är det ständigt krig och konflikter i MENA – länderna?

I inlägget här nedan kan du se några små trevliga solbrända MENA – barn som roat sig med att råna svenska ungdomar och barn.

Vi i min familj har också förärats med ett rån utfört av MENA – avkommor riktad mot vår son när han var 15 år. Detta skedde på självaste midsommarafton 2005 i utkanten av Rosengård där 4 – 5 MENA – avkommor stoppade grabben och rånade honom på hans mobil. När vi senare ringde hans mobil så fick vi ta del av flera högintelligenta MENA – samtal där dom små intelligenta krabaterna utlovade hembesök där både min fru och min dotter skulle ”knillas” och få ta del av andra intressanta inslag från deras kulturer. Beklagar än idag att hembesöket av någon anledning inte blev av för då hade dom garanterat ”knillat” för sista gången.

Händelsen blev polisanmäld och några dagar senare fick vår grabb gå igenom ett par kataloger där kända ungdomsförbrytare fanns registrerade med fotografier och annan data. Han kände inte igen någon av dom som hade rånat honom. Men kan du tänka dig, Mats Skogkär, så gott som samtliga med några få undantag var ungdomar av annan härkomst än den svenska. Nu blev du väl förvånad?

Att skriva en artikel i ämnet utan att våga skriva den enkla sanningen vilka det är som ligger bakom ungdomsrånen är så genomruttet och fegt och ynkligt så jag saknar ord, Mats Skogkär.

Ett annat exempel på denna sortens censurjournalistik som bedrivs av sydsvenskan är från lördagens tidning där ni skriver om paret som fick 4,5 år respektive 4 års fängelsestraff för att ha eldat upp 38 bilar i Lund med omnejd.

Naturligtvis inte ett ord om deras härkomst eller bakgrund i tidningen eftersom dom båda lystrar till icke svenska namn vilket dock kan läsas på denna blogg.

Tack till högre makter att vi har alternativa media där bl a sydsvenskans censurjournalistik avslöjas.

Jag undrar bara Mats Skogkär , och andra journalister på sydsvenskan hur det känns att behöva dölja sanningar i era artiklar? Skulle du kunna svara på denna enkla fråga?

Sydsvenskan har ju under ledning av chefredaktör Pia Rehnquist och Heidi Avellan förvandlats till en censurens fanbärare och det kan jag påstå efter att ha läst tidningen dagligen sedan mitten av 80 – talet. Under ledning av dessa båda damer har man ta mig fan t om lyckats att förstöra seriesidan som idag innehåller rena bottenserier som inte lyckas att ta fram ett enda leende hos läsaren.

Detta kan jag leva med, men att så gott som dagligen behöva ta del av censurerade artiklar så fort det har med invandrarkriminalitet att göra, då har det gott för långt.

Tydligen så har dom ovan omnämnda damerna lyckats att kastrera både dig och andra journalister så till den milda grad att jag utan vidare kan kalla er för kastratjournalister som bedriver kastratjournalistik och hade ni varit yngre så skulle jag rekommendera er att anmäla er till en provsjungning i Wien hos Wiener Sänger Knaben.

Era falska stämmor hade garanterat uppskattats mera där än av dom läsare som liksom jag inte vill ha censurerade artiklar.

Sandor Herold, Malmö


10 responses to “Vinterns brutala rånvåg mot barn är uppklarat men intresset från media är svalt

 • G Nordström

  Slutade prenumererade på dagstidning för mer än 3 år sedan. Vill läsa nyheter inte åsikter. Har bara Nya Tider och Kvällsstunden idag som jag varmt kan rekommendera.

  Gilla

 • Ståfräs

  Hoppas innerligt att Mats och hans anhöriga blir rånade, våldtagna och misshandlade av sina telningar han vurmar för, fy fan vilken PK idiot.

  Gilla

 • Tony

  Seriesidan ska väl följa innehållet i tidningen, och då blir det torftigt,

  En Kastratjournalist får väl en ganska Damig och gnällig röst??

  Men vad dom inte tycks begripa på tidningsredaktionerna är att det är lätt
  att räkna ut när brotten utförs av utländska figurer, för då heter det bara ungdomar, annars kallas dom för Svenskar.

  Gilla

 • Olof.p

  Vi har lärt oss hur media uttrycker sig. Är det svenskar skriver dom det. Är det utlänningar skriver dom inget om det.

  Gilla

 • Dissidenten

  Kastratjournalister! ”I love it”.
  Har ofta undrat om det möjligen är något fel med trycksvärtan i tidningarna. Något gift som påverkar hjärnan. Vi som lagt ner tidningsläsningen, är inte drabbade av driften att mörka, det som alla redan vet. Eller är det så att hot om att förlora presstödet, kommer från högre ort. I vilket fall som helst, saknas all form av ryggrad inom PK-pressen.
  Sluta köpa tidningar som ni kan avslöja med att mörka eller tänja på sanningen. Detta kommer att slå hårt, med minskande annonsintäkter och därmed fallande upplaga.
  Allt presstöd i nuvarande form är ett gift mot sanningen.

  Gillad av 1 person

 • UE

  Tack Sandor för att du läser lusen av dessa ”blinda” journalister.

  Gilla

 • Rädd

  Sandor, du skriver” genetiskt ” betingat. Det är inte vetenskapligt belagt. När det gäller media, så vore det naturligtvis önskvärt om tidningarna inte mörkade. Dock tror jag att de flesta svenskar numera vet hur brottsligheten ser ut.

  Gilla

 • Nicklas

  Dessa kriminella babbepack möter inte mycket till motstånd i dagens sverige. Förr i tiden hade vi spöat skiten ur dessa kriminella babbepack men dagens ”motstånd” består nästan bara av feminiserade krumryggade betahannar.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Skönt att börja veckan med en uppriktig sann redogörelse kring dessa ”barnrån”,från dig Sandor.
  Kan kort tillägga,att i Hbg och övriga platser i landet sker exakt samma typ kriminalitet.
  Ser,men framför allt h ö r dessa blandgäng av niggrar/araber passera dagligen på gatan,utanför mina fönster.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: