Stäng

Bil som sprängdes i Helsingborg tillhör imam verksam i moskén

BROTTSLIGHET. Den bil som sprängdes natten till torsdagen stod parkerad utanför Helsingborgs Islamska center i Helsingborg och tillhörde en imam, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg– Vi blev så rädda och chockade när vi hörde smällarna, säger han till SVT Nyheter. 

Det är ännu oklart om händelsen har något samband med den man som hittades nedstucken och dog några timmar tidigare en knapp kilometer därifrån.

Om Helsingborg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Bil som sprängdes i Helsingborg tillhör imam verksam i moskén

 1. Nu blir det ilska bland landsförrädarna i dagens Islamistiska satelitstat Sverige och garanterat högsta prio för Kling och Klang att lösa denna sprängning.

 2. Utopi —

  En svensk pojke blev rånad på alla sina kläder och mobiltelefon.
  En svensk flicka blev styckmördad.
  En svensk flicka blev gruppvåldtagen.
  En svensk pappa blev nedslagen av flera i parken.
  En svensk pensionär blev slagen och rånad.
  En svensk lärare blev mordhotad.
  En svensk polis blev kallad för svennefitta.

  Vad då SVENSK? Är du rasist din jävel?

  — Slut på utopi.

 3. Jag tror att Tor har vaknat igen och kastade mjölner mot fiendens bil eftersom han tycker att Imamer kan använda sina apostlahästar. Eller som vi säger i Tiundaland ”per apostolorum pedes”

 4. I SWEBBTV senaste intervju med Hans Jensevik Förklarar han hur klan samhället fungerar. Nu visar det sig allt tydligare att polisen har tappat all kontroll. Kristianstad imam ska hjälpa till att stävja våldet!
  Var god skölj.

 5. Är det inte bra märkligt ändå ? Bilar eldas upp varje dag runt om i landet. Men det är ju bara svenskarnas egendom, så det slutar som vanligt med bara en axelryckning. Men när en musse blir drabbad så är det plötsligt en allvarlig händelse som måste utredas noggrant och med alla tillgängliga resurser. Judarnas värsta fiende är mussarna. Mussarnas värsta fiende är andra mussar. Och om nu PK-media försöker ge sken av att imamens bil förstördes av hatiska svenskar, så måste det ju i logikens namn även innebära att alla svenskars uppeldade bilar har utförts av mussar. Eller…

 6. Bilar saknas inte bland islamisterna…. Märkligt de gör en sååå stor affär av denna vardagliga företeelse, i Helsingborgs Ghetton !
  Stenbock vaknade för c: a 14 dagar sedan av en knall,som jag aldrig tidigare hört maken till.Tittade på mina rubriker från ortsblaskan,om de sprängt ett hus i luften. Men det råder fullständig tystnad ännu idag,om denna händelse.
  Kanske var det bara någon inhemsk som förlorade sitt fordon,eller hus ?

 7. Kan inte polisen göra som skolan gör med mobbingoffer, de flyttas till en annan skola. I muslimernas fall kan de flyttas till en moske i förenade arabemiraten.

 8. Har inte sett nåt än men misstankarna lär riktas mot högerextrema nazister eftersom det handlar om en islamist och tillika imam.

  Men jag skulle tro att det handlar om sunni vs shia eller nåt annat trams inom sekten.

 9. Polisen skriver ALLTID att ingen blev skadad när bostadshus sprängs och bilar eldas upp och när det skjuts på gator och torg av den svenska befolkningen.

  Men när en imams bil sprängs…. Då är de livrädda……Nu är inte trygghet en upplevelse som inte har med att göra med antal faktiska brott?

  Vart är alla reportage om barn och äldre i tusentals som blir grupprånade med vapen? Är dessa verkligen helt oberörda?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: