Stäng

Mord med kniv i Helsingborg

BROTTSLIGHET. Polisen har påträffat en man med stick- eller skärskador i centrala Helsingborg. Mannen har förts till sjukhus med ännu oklara skador, och polisen finns på plats med bland annat hundar och en helikopter.

Ett stort område har spärrats av. Larmet kom in till polisen strax efter klockan 18 på onsdagen, uppger polisen på sin hemsida.

Polisen har även spärrat av akuten och då vet vi…

Uppdatering kl. 23.44: Mannen har avlidit som en följd av sina skador. Polisen har en uppfattning om vem mannen är men han är ännu ej identifierad formellt. En misstänkt är gripen.

5 reaktioner på “Mord med kniv i Helsingborg

  1. Om någon grips blir det säkert ett lindrigt straff enligt den tankegång som tydligen finns hos våra jurister och domare idag. ”Förövaren hade inte insett vad följden av ett knivhugg kunde bli, därför döms hen till 2 års fängelse med frigivning efter 1 år och 2 månader samt PUT.

  2. Det är dags för svetsaren att utfärda utegångsförbud efter kl 18:00 till 08:00. Samt hela lördag och söndag.

    1. Utegångsförbud för svetsaren eller för vem/vilka ?
      Alla utanför begåvningsreserven vet att ett utegångsförbud inte skulle respekteras av någon i dagens kriminella och helt laglösa Sverige.

  3. Mer korvgrillning Pizza och saftkalas med Kling och Klang och fler av Veronica Palms nyöppnade Fritidsgårdar är vad som behövs i Helsingborg, sedan är problemet löst !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: