Med risk för hatstorm och att bli utkastad från Facebook

ISLAM och INVANDRING. Med risk för hatstorm och bli utkastad från grupper här på Facebook och kanske från Facebook i sig, vräker jag ur mig lite till, säger Linda Wiberg, som uppmanar alla att ta avstånd från islamiseringen av Sverige.  

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Med risk för hatstorm och att bli utkastad från Facebook

 1. 2015 skickde jag flaskpost pa Angermanalven och hoppades att det skulle kom fram men tyvarr, sa nu ar nasta vapen vapen????? Linda har saaaa ratt att vi ar fega

 2. Regeringens empatibrist för den egna befolkningen är god enligt gammal klassisk Per Albin retorik. Regeringsbildningen gick ut på att stänga ute SD från riksdagssamarbete och delvis därför fortsätter SD att öka sitt väljarstöd. Enda parti i riksdagen, som vill dra ned på det okontrollerade och grundlöst höga antalet försörjningsbefriade invandrare. Det finns mycket att laga i vårt sargade land.

 3. Bajen666: Det bästa jag läst på länge. Kunde inte sagt det bättre själv. Helt enig 👍👍😎

 4. Ingen vettig och Sverigevänlig människa har tramset FB Instagram eller Twitter år 2020, har man ett så torftigt liv så borde man starta om.

  Ut i skogen och ta en lång lång promenad istället, sen när du kommer hem så slår du på datorn och går in på Petterssons blogg Fria Tider Thoralfs blogg eller nyheter Idag.

 5. För över tio år sedan så gick jag med i föreningen ansiktsboken, då av ren nyfikenhet och av rent oförstånd skulle det senare visa sig!
  Efter ett år så försökte jag lämna föreningen, men det var lättare sagt än gjort!
  Jag fyllde i flera olika formulär och skrev till alla möjliga instanser, men utan framgång!
  En gång medlem alltid medlem är deras skumma policy!
  Till sist lyckades jag dock bli utesluten och för alltid av med detta kommunistiska ok, men hur det riktigt gick till vet jag inte?
  Ansiktsboken gör allt som står i deras makt för att med alla medel behålla och ansluta nya medlemmar, med eller mot deras vilja spelar för dom ingen större roll!
  Dom är enbart ute efter kotroll och att registrera människor!
  Ett djävulens verktyg!
  En klar klass tio varning!

  • När jag gick ur var det inte svårt alls, men det var krångligt att hitta de rätta menyerna, så jag minns det inte på rak arm.

 6. Att bli utkastad från det kommunistiska och globalistiska fb är ett tecken på att man tillfrisknat och vaknat upp ur sin hjärntvätt, och börjat förstå vad som pågår samt vågar ha en egen uppfattning. Men jag lämnade självmant redan för 6 år sedan!

 7. Linda, ett stort tack för att du har kuraget att våga föra fram de åsikter många med mig inte vågar knysta om. Du gör en stor insats för Sverige tillsammans med Petterssons.

 8. @age
  Harvey Weinstien var muslim, va??
  Jean Claude Arnault likaså…
  Gissa vilka de skyller på sen??
  Vilka drevar man mot???
  Den bleka mannen….
  Och kvinnfolket springer husses ärende, som vanligt.

  10,9,8,7 osv…. borta.

  • Det finns en anledning till att husse valt det täckta könet och den anledningen är väldigt lömsk.

 9. Jag efterlyser en kraftstorm från ”Me too”!

  – men det är märkligt tyst!

  – hur kvinnor behandlas av islam borde vara orsak
  för den ”urstarka gruppen, Me too” att reagera på!

  – eller drar ni en sopsäck över huvudet och håller tyst?

  – eller gäller er kraft bara beröring i en badtunna för 17 år sedan?

  – ”riktiga” våldtäkter, ”våldtäkt av normalgraden” gills inte, kanske?

  • Vart skulle jag kunna vidarebefodra det här?
   Vad är adressen till huvudkontoret för meetoo? Är det Regeringskansliet?

Kommentera