Stäng

10 reaktioner på “Kina har botat den första

 1. Ang Kina så såg jag en dokumentär om deras enbarnspolitik och hur lokala politiker och tjänstemän handlade med barn. Fruktansvärt. Hade jag varit vänsterfeminist så hade jag huppa i älva. Vilka jävla galningar. Förbjud vänsterfeminism och kommunism.
  Titta gärna på den, ligger svtplay.

 2. Det är ganska Intressant det här då man har också lyckats gensekvens era viruset och ytterligare på några dagar Trigga att immunförsvaret att angripa viruset.
  om an ser på spridningen och dödligheten 2000/56 cirka 0.028% men man vet ju inte inkuatinstiden .
  det är intressant att kineser har sån koll och det kan visa sig att det är tur det man kan ju jämföra med pesten. ett snarlikt virus.

  man kan inte gämföra Sverige med Kina det är ju helt klart här är det bomber och granater som gäller mellan eldstriderna vård var ju det första som havererade..
  men man försöker sända ned läkare till dessa suspekta för att lära krigskirugi .. för hade man grisar man sköt och sprängde .men det har dessa veganska miljömuppar förbjudit man tycker alltså att det är bättre att ofta läkarna

 3. Makalöst om det är sant. I Sverige skulle de tillsätta två års långa kommissioner ,under tiden skulle folket dö i sjukhusköer.

  Planering ,möten ,konsulter…. Sverige är ett underligt land och ineffektivt.
  Skulle säkert sluta med att vi inte har råd att rädda de sjuka då konsultkostnader skulle äta upp hela budgeten

Kommentera

%d bloggare gillar detta: