Sverige har gått på grund


INSÄNDARE. Svenska folket utsätts för alltmer våld, hot och förödmjukelse. Det räcker inte med att mörkhyade, sysslolösa invandrargäng på haltande svenska verbalt skymfar förbipasserande. De känns lätt igen – smala, färgade unga killar med dyra märkeskläder och tunga guldkedjor. Det räcker inte med att de knivhotar och rånar barn och gamla. De nöjer sig inte med att våldta kvinnor. Helst ska de hånas med gruppvåldtäkter. Viktigast för dessa huliganer är att skymfa offren. Pissa på deras självkänsla, under knivhot tvinga dem slicka förövarnas skor och erkänna att de är värdelösa, svenska horungar.

Steget Efter

Snart kommer något av dessa fega, hatspridande gäng att springa på en uppretad motgrupp när de ger sig på någon ensam stackars 15-åring. Då lär bara snabba fötter rädda dem. Dit vill vi inte komma – vi är redan alltför nära rena inbördeskriget. På historiskt kort tid har utlandsfödda bland befolkningen ökat till 25%. Med i stort sett oförändrade skatteinkomster ska Sverige försörja en befolkning som på rekordtid ökat från 8 till drygt 10 miljoner.

Enkel huvudräkning räcker för att inse att det inte kan fungera. Med miljoner arbetslösa invandrare har vi inte råd med välfärden. Praktiskt taget alla samhällsfunktioner – från sjukvård till rättsväsen – är underdimensionerade i för-hållande till den ökande folkmängden. Otrygghet, köer och brist är det självklara resultatet. Genom politiskt ansvars-tagande från inte minst Vänsterpartiet får nu kommunerna trots S/Mp- regeringen 7,5 miljarder extra för att klara de värsta bristerna. Men hur länge räcker detta – dessa miljarder måste ju tas från annat. Är det bostadsbyggandet som får stå tillbaka, eller underhållet av järnvägen, utbyggnaden av bredband, brandförsvaret, försvaret, handikappstödet, tullen, pensionerna, psykvården, äldreomsorgen eller vad? Inte lär det gå ut över massinvandringen – den verkligt stora kostnaden för skattebetalarna. Hur många sådana här nödutryckningar klarar Sverige?

Ansvariga politiker ger ständigt samma svar på vad som ska göras. Stefan Löfven, Morgan Johansson och Mikael Damberg ekar samma floskler. Fler poliser, största satsningen någonsin på rättsväsendet, fler kameror, rätt för polisen att gå in i misstänktas telefoner och datorer. Strängare straff. Men kommer några tusen nyutbildade poliser att hjälpa mot djupa, utbredda kulturmotsättningar? Fängelserna är redan överfulla och anmälningar om ”vardagsbrott” och våldtäkter läggs oftast omedelbart ner.

Det de ansvariga inte tycks fatta är att Sverige är totalt annorlunda än för 30 år sedan. Nu begås brott i stor omfattning beroende på att missdådarna lever med en annorlunda rättsuppfattning och egna lagar. Miljoner nysvenskar hedrar en helt annan kultur än vår svenska. För muslimer är hedersvåld naturligt. Män är i alla avseenden överordnade kvinnor.

Sedan 1280 års kvinnofridslag betraktar vi våldtäkt som ett av de grövsta brotten. Förr med dödsstraff som följd. Så är inte muslimer uppfostrade. För dem är homosexualitet strängt förbjudet. Kvinnors otrohet straffas med stening. Det är belagt med dödsstraff att lämna islamsk religion. Israel ska utplånas och antisemitism är en bärande del av islam. Målet är att upprätta världskalifatet med religiös ledning. Kampen för detta tillåter mord på kritiker och terror mot resten av världen i obegränsad omfattning.

Enligt islam är vi ”otrogna” undermänniskor av mindre värde. I takt med ökat islamskt inflytande ökar också antisemitismen i Sverige till nivåer vi trodde hörde till historien. International Holocaust Remembrance Alliance startades av Göran Persson 1998. Har nu 51 medlemsländer. När nu Stefan Löfven är i Israel för att högtidlighålla minnet av Förintelsen tänker han för Sveriges räkning skriva under på IHRA:s definition av antisemitism. Det betyder att han måste stämpla en rad ledande socialdemokrater med Margot Wallström och Ilmar Reepalu i spetsen som antisemiter. Dessutom hela SSU Skåne. Hur ska han klara sig ur den knipan? Ett nytt hörn han målat in sig i.

Hårdare straff lär inte heller avskräcka fanatiska människor beredda att bli självmordsbombare och offra livet för sin tro. Det är länge sedan Sverige var en homogen nation där lagar respekterades tack vare traditioner, gemensamma värderingar och social kontroll. Då en självklar majoritet av folket byggde sin moral på kristna grunder. Nu delar en växande del av befolkningen inte dessa grundförutsättningar för folkhemmet. Eller förhindras snarare att värna Sverige beroende på makthavarnas katastrofala övertro på ett mångkulturellt samhälle. Med fortsatt massinvandring, obegränsad anhöriginvandring, hundratusentals okända ”svenskar” med samordningsnummer, ett regelverk som i princip omöjliggör utvisning av ens de värsta brottslingarna.

Dessutom flitigt barnafödande bland invandrarna som gör svenska folket dödsdömt både kulturellt och ekonomiskt. Sverige har helt enkelt inte resurser för att ta emot och sörja för miljoner lågutbildade invandrare från helt andra kulturer. Invandrare som inte vill integreras i det svenska samhället. Ett land som styrs av förvirrade politiker som istället tvingar svenska folket att på punkt efter punkt integreras med nya, främmande kulturer, värderingar, traditioner och religioner. Det är missriktad humanitet som drabbar både invandrare och infödda. Följden är välfärdssamhällets kollaps. Otryggheten på gator och torg växer, men det gör också risken för att dö i brist på adekvat sjukhusvård, som följd av bristande underhåll av vägar och järnvägar, som en del i självmordsstatistiken, i brist på handikapphjälp, som offer för drogmissbruk, som bostadslös uteliggare eller fattigpensionär på svältgränsen. Eller som utsparkad gamling från äldreboenden som görs om till bostäder för invandrare.

Vi såg det inte komma säger vår statsminister, Nej, och nu är det snart för sent att med demokratiska medel göra något åt det. Sverige har gått på grund under ledning av islamister och Miljöpartister. Demokratin har blivit en allt falskare Potemkinkuliss. Grattis till Reinfeldt och Lööf.

Rolf Malm

 

 

 

 

 

 

 

 


13 responses to “Sverige har gått på grund

 • Maja 2

  Lövéns utmaning :

  ”När nu Stefan Löfven är i Israel för att högtidlighålla minnet av Förintelsen tänker han för Sveriges räkning skriva under på IHRA:s definition av antisemitism.
  Det betyder att han måste stämpla en rad ledande socialdemokrater med Margot Wallström och Ilmar Reepalu i spetsen som antisemiter. Dessutom hela SSU Skåne. Hur ska han klara sig ur den knipan? Ett nytt hörn han målat in sig i.”

  UNDERBART !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Gått på grund och sjunkit ner i ett mångkulturellt kriminellt anarkistiskt träsk tack vare en landsförädisk familj !

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Nej och sen när dumskallarna inte gör något för att kraftigt minska på denna vansinniga invandring utan bara kör på så kommer dessa 7,5
  miljarder bara vara en liten rännil!

  Gilla

 • PG

  håller med ossie bra skrivet sannt varenda ord

  Gilla

 • Tore

  Ett dumt folk förtjänar en dum ledare.

  Gilla

 • eugenecork


  frågan är hur stor skadan är på skrovet, om vraket
  går att reparera på plats?…svetsning av svetsan
  under vattnet ett sätt, förutsatt han nu gått kursen?
  …risken stor att om skorven blir dragen av grynnan
  sjunker ner i djupet för gott…Svetsan som kapten,
  å som helt saknar sjövett och landvett å den som
  delvis är skuld till landkänning fixar nog detta i ett
  nafs, så inte nästa storm ändå sköljer ner hela
  härligheten i djupet?

  Gilla

 • Billy Boy

  Vi får se till att Stefan Löfven (S) och hans JÖK-gäng snarast får ta emot samma besked som riksdagens talman meddelade den 25:e sept 2018 …

  Gilla

  • eugenecork

   även den blinde han se att haveriet är i hamn…vill sossehierarkin det land som föder dem väl…SÅ AVGÅ medan katastrofen bara är halv (½) körd…blir den helkörd, så blir demokratin det oxå för överskådlig tid…så lätta på betonghäckarna å överlåt stolarna åt riktiga Svenska Demokrater…idag krävs slaktarhandskar ändå för att rätta till det skedda, enda som gäller tyvärr !

   Gilla

 • Weronica Selby

  Manniskorna har inget varde om man inte foljer Muhammed, djuren har annu mindre varde, i Norrbotten i forrgar har nagon skurit i halsen pa flickans hast som gick i hagen, spelar fotboll med igelkottar skar halsen av svanar, nu maste jag sluta jag bli alldeles sjuk

  Gilla

 • G Nordström

  Arbetsgivarna skulle vägra driva in skatten åt den så kallade staten.
  Betala hela lönen åt låt var och en betala själv. Då kanske det kan bli slut dårskapen.

  Gillad av 2 personer

 • ossie

  Bra alldeles utmärkt skrivet Rolf.

  Gilla

 • Kungen

  Hur många vill betala för dessa urtidsapor ??
  Jag vill det INTE. Det är dags att stå upp för Sverige….om vi vill ha det kvar..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: