Muslimer kan förstöra allting

En tidigare student-ledare vid ”Aligarh Muslim University (AMU)”,  Faizul Hasan, som tidigare sagt  att muslimer kan förstöra allt om de vill göra det, har nu vägrat att ta avstånd och be om ursäkt för sina uttalanden!

Enligt en rapport har Faizul sagt att han kommer från ett samhälle som kan : ”förstöra allt ,om det beslutar att göra detsamma”. Om vi beslutar att förstöra, har vi tillräckligt med ilska för att inte lämna någonting helt, ”sa Faizul Hasan.

LÄNK

14 thoughts on “Muslimer kan förstöra allting

  1. Det har de hållit på med i hundratals år. De förstör allt de kommer i kontakt med. I Sverige får de dessutom bidrag för att göra det. Stackars Sverige och alla andra fungerande länder. 🙁

  2. Ilska över vad? Deras egna och deras förfäders tillkortakommanden och grottmentaliteter? Men det ska väll inte projiceras över på oss herregud.

  3. Nej det vet vi ju att dom kan förstöra allt, men är oförmögna
    till att bygga upp någonting, bara förstöra!

  4. Det är ingen nyhet, vad denna grupp gör och kan göra går inte att unvika att se och höra om man inte är helt blind och döv !
    Inom kort har de tagit över hela Sverige och övriga Västeuropa.
    Efter valet 2022 är när partiet Nyans garanterat finns i Sveriges riksdag är början på ett icke kristet Folkhem.

    • Det är planen.. Invasionen har pågått sen 80-talet. Man väntar bara på klartecken innan den islamiska revolutionen startar. En av förberedelserna är att installera ett parti; som ju tom blir erkänt av riksdagen – trots sin agenda. Detta parti kommer få många, många muslimers röster och kan inte negligeras. Därefter kommer man lägga fram lagförslag i riksdagen som strider tvärt emot allt vad Sverige står för.. Med tillräckligt många mandat kommer lagförslagen gå igenom.. Gonatt Sverige – eller vi blir ett nytt Libanon eller Jugoslavien.. Vi vet alla hur DET gick.. Lika illa är det i Tyskland, England, Belgien, Nederländerna, osv, osv… Dom som protesterar blir kallade rasister.. Allt detta har man bäddat för genom (s) politiken under de senaste 40-50 åren.. Utan minsta eftertanke.. Stackars Sverige..

  5. All organiserad brottslighet som förtrycker andra kön mm borde hållas utanför Sverige

  6. Detta är värre än NAZISMEN och allt annat i hela världen sedan jordklotet blev till. Sossarna skall fråntas möjligheten att kalla sig människor.

    • Har noterat att de värsta vänsterivrarna använder ordet
      ” Svärjjevänner ” om sin identitet. Otroligt.
      Skäms de över sina förfäder?

  7. – och den sekten har våra LANDSFÖRRÄDARE,
    socialdemokraterna, kontrakt med sedan 1999
    – om att S ska bidraga till att ”sekten” ska få
    positioner i alla viktiga styrelser i Sverige!
    – inklusive REGERINGEN !

    Läs om kontraktet; Skriv:
    ”socialdemokraterna kontrakt 1999”

    Sprid gärna skräcken omkring dig!

    • Alla måste jobba hårt för att detta kommer till allas kännedom, så att de inte kan säga att de inte visste.
      Dela!

Kommentera