Stäng

Hörbys ledningsgrupp tömd – även socialchefen slutar

DEMOKRATI. Efter valet stod det klart att Hörby blev Sverigedemokraternas starkaste fäste på kommunnivå. SD styr i minoritet med stöd av moderaterna och SPI Hörby. 

Det visar sig som väntat att det är inte bara att byta ut politikerna. Landet är fullt med politiska aktivister på tjänstemannanivå som vägrar utföra jobbet och inte vill acceptera valresultatetet och antingen protesterar i det tysta eller avgår.

I Hörby slutar även socialchefen Eva Klang Vänerklint. Hon beskriver ett läge där hennes uppdrag som förvaltningschef kolliderar med Sverigedemokraternas politik. Men Cecilia Bladh in Zito (SD) försvarar de nya och hårdare kraven på nyanlända, skriver Sydsvenskan, tyvärr fortsätter artikeln bakom betalvägg.

Om Hörby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Hörbys ledningsgrupp tömd – även socialchefen slutar

 1. Att det är så många tjänstemän på olika myndigheter i kommunen som slutar på grund utav att SD har tagit över makten så tycker jag att det ser mycket positivt ut. För en sak som är säker är att dessa människor ingår i det nätverk som håller på att förstöra Sverige inifrån, alltså renodlade extremister, och Sverige HATARE.
  Så jag kan säga att den nya ledningen för kommunen alltså SD har som sagt ett mindre problem att handskas med.

 2. Ja dom som inte accepterar valresultatet ska inte vara kvar
  accepterar man inte demokrati med folkstyre har man inte i politiken att göra, det gäller för alla!

 3. Eva Klang Vänerklint gjorde sig omöjlig och många runt henne mår skit idag pga hennes sätt att leda, I somras drog hon på semester utan att meddela någon så det vart än större kaos. Nu slutar hon för hon har fått ett nytt jobb som hon ska förstöra personalen på.

 4. Kan bara bli positivt för Hörby. Hoppas andra kommuner tar efter för att försöka få ordning på ekonomin tills återvandringen kommer igång.

 5. Ja hon besvärade sig i socialisternas husorgan Sydsvenskan,under gångna veckan !
  Kom då att tänka på Hasse Alfredsons replik,”det var en rälig groda att sluka”.
  Dessa lata socialist-tjänstemän var ju vana sina röda gosevänner !.
  Måste ha känts tungt när de fick retirera,till förmån för SD/M/SPI.

 6. Ser man bort från spontana reaktioner i spåret, är det ett faktum att hela Sverige, det ganska land, är nerlusad med politisk tillsatta politruker med ett visst stämpel i märgen.
  Jag säger bara, lycka till SD att ordna till det.

 7. ”hennes uppdrag som förvaltningschef kolliderar med Sverigedemokraternas politik”

  Som tjänsteman skall hon inte över huvud taget ha någon egen uppfattning, bara utföra det som majoriteten i ett val bestämmer om.

  I dessa lägen har vänstern väldigt svårt för demokrati.

 8. Mycket bra, nu gäller det att se till att dessa idioter inte får nåt avgångsvederlag eller nån annan ersättning för sitt obstruerande.

  Dom ska stå till arbetsmarknadens förfogande eller erbjudas A-kassa.

  Socialbidrag kommer inte på fråga eftersom dom tjänat allt för bra och säkert har besparingar……:-)

 9. Bra att SD får ta tag i alla de problemen som sossar med flera har ställt till . Äntligen börjas det sopa rent i landet. De fega vågar inte stanna kvar, de vågar inte bekänna färg med sin okunskap .Vad har detta kostat landet?
  Heja SD!

 10. Förstår att det måste svida att behöva ställa krav för att försörja alla parasiter som väller in.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: