Stäng

Två svenska medborgare har mördats i Kosovo

BROTTSLIGHET. Ett par Kosovoalbaner, med svenskt medborgarskap bosatta i Stockholmsområdet har mördats under en semesterresa till Prizren i Kosovo. Mannen, 60 och kvinnan, 55 hittades döda i en bostad på onsdagsmorgonen. Enligt lokala åklagaren hade både mannen och kvinnan skottskador när de hittades döda och polisen utreder mord, detta enligt lokala medier och fler lokala medier. 

Suada och Patience Hadri mördades i sin hembygd. Bilden från Facebook.

Paret hade kommit till  i Kosovo där de har sina rötter. Ett av deras barn, sonen Artan Hadri misstänks för morden och är på flykt genom Makedonien och vidare till Grekland.

-Pettersson säger att det är tragiskt, med barn och barnbarn, men inte eller denna gång svenskar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 reaktioner på “Två svenska medborgare har mördats i Kosovo

 1. Den här politiken snackar bara skit. Varför är det så att det är totalt förbjudet att tala sanning här i Sverige för?????
  Om jag skulle hålla mig till den vedertagna sanningen som kommer från Invandrarna så är jag inte 73 år gammal utan kanske 45 eller 145 år.

  1. Ni här på Petterssonsblogg.se har troligen lagt märke till;
   ”Kommentarer har inaktiverats”
   på fulmedias YouTube.

   2020-01-24 19:40 Jag ser 24 tummar upp och 303 tummar nedåt.
   Jag tycker inte vi skall ha åsnor i Sveriges Riksdag. Vänligen / Tomas.

  2. Tänk att svensk skattebetalare slösar sitt liv med att arbeta och betala skatt…, så att sånna där kan sitta och gotta sig vid köttgrytan, med höga löner och en massa förmåner…..

 2. Det var bättre för oss när Enver Hocha styrde Albanien . Det är inte så länge sedan . Då bodde albanerna i Albanien . De som bodde i Kosova hade serber kontroll på . Clinton bombade Serbien och Kosova blev ” självständigt ” , sedan fick vi ta över bekymret . Serbiens president Milocovits skickades till Haag . Clinton gick fri ! Mvh Sjöström

 3. Jag har inte läst AB men rubriken säger ju att det kan vara Agnes o Johan .
  Kom ihåg: SKRIV ALDRIG original-nationalitet . BARA SVENSK!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: